Ronnie Woodin entinen vaimo Jo sanoo, että tähti toipuu hyvin toisen syöpätaistelun jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ronnie Woodin toinen vaimo Jo Wood on paljastanut, että tähti on toipumassa hyvin sen jälkeen, kun hän on kamppaillut syövän kanssa toisen kerran.



stevenage crash koko video

Rolling Stonesin tähti, 74, oli salaa taistellut pienisoluista syöpää vastaan ​​ensimmäisen lukituksen aikana, mutta sittemmin hän on saanut kaiken selväksi.



Se tuli kolme vuotta sen jälkeen, kun hän sai täysin selvän keuhkosyövästä.



Nyt Jo, 66, on paljastanut olevansa ylpeä siitä, miten kitaristi käsitteli uutisia ja sanoi uskovansa, että lääkärit saivat diagnoosin varhain.

Hän kuvaili, että lääkärit tiesivät hänen suvussaan syövän, joten he pystyivät tarkistamaan ennen sen leviämistä.

mitä 61 tarkoittaa

Puhuminen Aurinko , Jo sanoi: 'Se oli erittäin huolestuttavaa, etenkin lapsille. Mutta hän on paljon parempi. Hän tulee hyvin. '



Jo Wood Ronnie Wood

Jo Wood sanoi, että Ronnien syöpätaistelu oli 'erittäin huolestuttava' (Kuva: Getty Images)

Ronnie Sally Wood

Ronnie meni naimisiin Sally Woodin kanssa vuonna 2012 (Kuva: Getty Images Europe)



Kommentit tulevat viikkoja sen jälkeen, kun Ronnien nykyinen vaimo, Sally, purskahti hämmästyttävän, positiivisen aviomiehensä yli.

43-vuotias, joka meni naimisiin tähden kanssa vuonna 2012, kertoi Hei aikakauslehti: Ronnie on hämmästyttävä henkilö, jolla on uskomaton voima ja päättäväisyys. Hän lukee meditaatiokirjojaan ja keskityimme hänen hoitoonsa, raittiuteensa ja lepoonsa mahdollisimman paljon. '

Ronnie ja toinen vaimo Jo ovat pysyneet läheisissä eron jälkeen vuonna 2009 26 vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on kolme lasta; Joon adoptoitu poika Jamie, 46, Leah, 45, ja Tyrone, 37.

Kate Middleton paljas pohjakuva

Ronniellä on myös yksi lapsi ensimmäisestä avioliitostaan ​​Krissy Finlayn kanssa; Jesse 44.

Ja Jo on kuvaillut, että koko perheellä, myös lastenlapsilla, on hyvät suhteet.

Hänen uusin suhteensa ei kuitenkaan ole aiheuttanut ongelmia hänen suhteessaan Joon, joka sanoo, että hän tulee hyvin toimeen Sallyn ja pariskunnan nelivuotiaiden kaksosten Alice ja Gracien kanssa.

rak su nimen merkitys
Ronnie Woodin syöpä

Ronnie Wood syytti tupakointia ensimmäisestä syöpätaistelustaan (Kuva: Dave Benett/Getty Images)

Puhuessaan ensimmäisestä syöpätaistelustaan ​​Ronnie sanoi syyttäneensä 54 vuoden tupakoinnistaan. Häneltä poistettiin osa keuhkoista vuonna 2018 ja hän sai puhtaan terveyslaskun.

Viime vuosi merkitsi kuitenkin, että hänen täytyi taistella tautia vastaan ​​uudelleen. Taistelunsa jälkeen hän kertoi The Sunille: ”Koko toipumiseni ajan sinun on päästävä siitä eroon. Mitä tulee olemaan, se tulee olemaan, sillä ei ole mitään tekemistä minun kanssani.

'' Voin vain pysyä positiivisena asenteessani, olla vahva ja taistella sitä vastaan, ja loput ovat korkeamman voimani varassa. ''

Katso Myös: