YouTuber, 22, joka tapaa Busted -tähtiä, 36, on niin menestynyt, että hän hylkää 7 000 puntaa minuutissa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vain 22 -vuotiaana YouTube -tunnelma Emily Canham on niin menestynyt, että hän voi hylätä 7 000 puntaa vain yhden minuutin työstä.



Muoti- ja kauneusbloggaajalla on myös A-listan julkkis poikaystävä, koska hän on suhteessa Busted-tähti James Bourne, 36.



Mutta vain viisi vuotta sitten Emily lopetti koulun ennen kuin otti A-tasonsa, koska häntä kiusattiin niin pahasti.



Nintendo switch boxing day -ale

Huolissaan siitä, kuinka paljon aikaa hän vietti yksin, eikä halunnut viettää aikaa muiden opiskelijoiden kanssa, Emily alkoi julkaista muoti- ja kauneusvideoita verkossa.

Kolme vuotta sitten hänet nimettiin L'Oreal -meikkilähettilääksi ja nyt hänet YouTube -kanava on saavuttanut miljoonan tilaajan.

Emily seurustelee Busted -supertähden James Bournen kanssa (Kuva: mukana)



Emily viettää aikansa jettimällä ympäri maailmaa ja osallistumalla punaisen maton tapahtumiin koston kiusaajalle.

Hän sanoi: 'Rakastan olla kameran edessä, rakastan esittämistä. Aion olla YouTubessa loppuelämäni, riippumatta siitä, mitä teen seuraavaksi, YouTube on ikuinen juttuni. ''



Emily on roiskunut luksuslomalla perheelleen, mukaan lukien kaksi sisartaan, ja on jopa tavannut prinssi Charlesin.

Mutta hän sanoo myös, että hänen vloggaamisestaan ​​on ollut valtava hyöty hänen mielenterveydelleen.

Emily selitti: 'Koulu ei ollut paras paikka minulle luovana ihmisenä.

Emily jätti koulun, koska häntä kiusattiin ja hän alkoi tehdä videoita, koska hän oli yksinäinen (Kuva: Instagram)

'Minua kiusattiin nuorempana, sitten lukiossa oli kiusaamista ja narttuutta - ja koska en halunnut olla mukana, olin eristyksissä. Siksi poistin itseni tilanteesta. '

Emily opiskeli A -tasoaan kotona - ja hän jätti tyttöjen koulunsa 17 -vuotiaana, koska se vaikutti hänen mielenterveyteensä.

Hän sanoi: 'En käynyt koulua heidän puolestaan ​​[A -tasoa], koska se oli minulle henkisesti vaikeaa, olin hyvin alaspäin ja tunsin olevani loukussa.

'YouTube vei minut pois siitä. Koska vietin niin paljon aikaa kotona enkä ystävieni kanssa, ajattelin kokeilla tätä koko YouTube -juttua.

'Tein muutaman videon, poistin ne, en ladannut niitä. Kesti noin kuusi kuukautta ensimmäisen lataamiseen, ja se kasvoi tasaisesti sieltä.

Emily, kuvassa kuuluisan poikaystävänsä kanssa, on hämmästynyt hänen menestyksestään (Kuva: mukana)

'Se oli vain jotain, mitä tein harrastuksena. Langen siihen vahingossa. '

Kun hän oli läpäissyt neljä AS -tutkintoa elokuussa 2014, Emily päätti lopettaa koulun seuraavan lokakuun aikana.

Hänen opettajansa sopivat, että hän voisi pitää loppuvuoden vapaana ja palata seuraavana vuonna istumaan viimeisen vuoden ja mennä yliopistoon.

Tammikuuhun 2015 mennessä Emily vloggaa kokopäiväisesti ja asuu Lontoossa.

Hän sanoi: ”Äitini sanoi, että vanhempani tukevat minua kuuden kuukauden ajan ja sitten minun on maksettava vuokrani ja tapa nähdä, mihin YouTube johtaa.

Emily ja James ottavat asiat hitaasti, koska heillä on 14 vuoden ikäero (Kuva: mukana)

'En ansainnut siitä rahaa tuolloin, mutta juuri se asia toi minulle eniten iloa ja auttoi minua pakenemaan.

'Se tuli noin syyskuussa, enkä palannut kouluun. En aio mennä unille, joten ei ollut järkevää ottaa askelta taaksepäin ja tehdä A -tasojani, jos en aio käyttää niitä. '

Mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin Emily alkoi ansaita rahaa YouTube -kanavaltaan.

Siihen asti hän oli tienannut rahaa ostamalla ja myymällä Internetissä.

Hän sanoi: 'Muistan, että sain ensimmäisen maksuni YouTube -mainonnasta - se oli 60 puntaa. Ajattelin, että 'tämä on hullua, olen ansainnut tämän tekemällä jotain, joka tuo minulle niin paljon iloa!'

James ja Emily olivat ystäviä vuoden, ennen kuin alkoivat seurustella (Kuva: mukana)

Nyt Emily on kokopäiväinen vloggaaja, joka tekee yhteistyötä brändien kanssa, jotka maksavat hänelle esiintymisestä hänen videoissaan tai työskentelemisestä hänen kanssaan, koska hän on rakentanut niin suuren yleisön.

Sadat tuhannet ja joskus miljoonat ihmiset virittävät katsomaan hänen sisältöään.

Hän ansaitsee rahaa sponsoroiduilla viesteillä, tytäryhtiölinkkeillä, tuotemerkin maininnoilla, mutta vaatii, että hän on hankala siitä, minkä tyyppisten yritysten kanssa hän työskentelee.

Hän kieltäytyi äskettäin 7000 punnan kaupasta yhden minuutin tuotemerkin sisällyttämisestä YouTube-videoon.

Emily myöntää myös, että hän on 'poistanut' itsensä liiketoiminnan taloudellisesta osasta palkkaamalla agentin, eikä tiedä, mitä hänen vuositulonsa ovat.

Emily on niin menestynyt, että hän on jopa hylännyt 7000 puntaa minuutin työstä (Kuva: Instagram)

Hän sanoi: 'En henkilökohtaisesti käsittele palkkiani. Minulla on loistava suhde tiimiini. Sanon heille, että en halua tietää tarkemmin, mitä veloitan. '

Huippujen lisäksi Emilyn ura on kärsinyt myös matalasta.

Hän kävi läpi hyvin julkisen hajoamisen YouTuber -kollegansa Jake Boysin kanssa helmikuussa 2017, jonka kanssa hän oli seurustellut kolme vuotta sen jälkeen, kun hän väitti löytäneensä, että hän 'puhuu monien muiden naisten kanssa'.

Hän tapasi hänen kanssaan marraskuussa 2019 kuvatakseen hajoamisvideon, jota emme koskaan tehneet.

Emily ei kuitenkaan ole paljastanut, mitä hänen uusi poikaystävänsä - James from Busted - ajatteli tapaamisesta.

Emily ja James ovat seurustelleet yli vuoden (Kuva: mukana)

Pari on seurustellut yli vuoden sen jälkeen, kun he tapasivat Jamesin veljen.

Mutta Emily myöntää, ettei hän ollut bändin musiikin fani.

Hän lisäsi: ”Kun Busted oli aikoinaan iso, se ei todellakaan ollut minun juttuni.

- Löysin Bustedin vasta, kun McFly kiersi heidän kanssaan ja ajattelin vain, että tämä on siistiä, pidän heidän musiikistaan. Se ei ollut kuin olisin ollut hänen fani nuoruudesta lähtien. '

Hän myöntää, että hän ja James olivat ystäviä noin vuoden ajan ja sitten alkoivat seurustella - mutta hän ei halunnut suhteen kehittyvän liian nopeasti 14 vuoden ikäeron vuoksi.

Emily ei alun perin ollut Bustedin fani, mutta sanoo nyt joutuneensa heihin (Kuva: Instagram)

Emily sanoi: 'Olin niin hyvin, etten tiedä mitä tämä on, meidän välillämme on suuri ikäero, halusin tietää hänen aikomuksensa ennen kaikkea, joten se oli ystävyys pitkään, ennen kuin mitään muuttui mitään . ''

YouTuber sanoo, että he ovat molemmat romanttisia - ja hän haluaa yllättää hänet.

Hän lisäsi: 'Joten olimme molemmat olleet erittäin kiireisiä töissä ja matkoilla emmekä olleet nähneet toisiamme kuukauteen, joten tulin juuri hänen kotiinsa LA: ssa ja hän oli kuin OMG! Ja se oli aika siistiä. '

Mutta kun puhutaan parin tulevaisuuden suunnitelmista, Emily myöntää, että he eivät ole tehneet mitään vakaita päätöksiä.

Hän sanoi: 'He ovat tärkeimpiä siinä, että olemme niin onnellisia, mutta uramme ovat meille molemmille niin massiivinen asia, että on yhtä tärkeää, jos se on järkevää.

Emily sanoo, että hänellä ja Jamesilla ei ollut suunnitelmia parina (Kuva: Instagram)

- Jos hän on Lontoossa, hän voi olla minun luonani, jos olemme LA: ssa, minä voin olla hänen luonaan. Ei ole tarvetta saada yhtä paikkaa yhteen, kun meillä molemmilla on paikka, että jos olemme kyseisessä maassa, voimme olla siinä paikassa. ''

Emilyn fanit näkevät usein hänen nuoremman sisarensa, Sophien, 11, esiintyvän hänen videoissaan ja nuori näyttää innokkaalta seuraamaan Emilyn jalanjälkiä, ja Instagramissa on lähes 46 000 seuraajaa.

Heidän vanhempi sisarensa, Katie, 24, joka on peruskoulun opettaja, on päättänyt pysyä poissa parrasvaloista.

Viime vuonna Emily tarjosi perheelleen matkaa Pariisin Disneylandiin juhlimaan Sophien 10 -vuotissyntymäpäivää - se on yksi YouTuberin katsotuimmista videoista, ja sitä on katsottu yli kolme miljoonaa kertaa.

Emily sanoi: '' Olen niin kiitollinen, että saan jakaa nämä asiat perheeni kanssa.

Emilyn kaksi nipistä minua & apos; hetkiä on vienyt perheensä Pariisin Disneylandiin ja tavannut prinssi Charlesin (Kuva: Instagram)

'Itken joka kerta, kun katson tuota videota, ei vain siksi, että minun on tehtävä niin mahtava asia sisareni puolesta, vaan myös siksi, että pystyin tekemään sen.' '

Emily kertoo matkan ja tapaamisensa prinssi Charlesin kanssa osana Prince's Trust -työtä, jota hän tekee L'Orealin kanssa, hänen 'pinch-me-hetkinään'.

Hän lisäsi: 'Matkustan niin paljon, mikä on minulle sellainen unelma. Joka kerta kun nousen lentokoneeseen, mielestäni tämä on epätodellista.

'Tapasin myös prinssi Charlesin, mikä oli ilmiömäistä, ja hän oli niin kiinnostunut tekemistäni.

'Se tapahtui Prince's Trustin kanssa, josta olen niin intohimoinen - se oli uskomatonta. Se oli luultavasti kaikkein hyppysellinen hetki. '

Lue lisää

Paras valikoima pitkäkestoisia lukuja NEWSAM Online -palvelusta
Maailman hedelmällisin nainen Robbien ja Garyn vihan sisällä Amir Khanin epätavallinen asumisjärjestely

Emily myöntää, että miljoonan tilaajan saavuttaminen YouTubessa on virstanpylväs - ja hän etsii vaihtoehtoja uralla etenemiseen, mukaan lukien profiilin luominen LA: ssa.

Ja mielenterveytensä suhteen Emily sanoo, että videoiden julkaiseminen auttaa häntä pysymään raiteillaan.

Hän selitti: ”Kun lähdin koulusta ja tein YouTuben kokopäiväisesti, mielenterveyteni kukoisti.

'Olin parhaassa paikassa, jossa olen koskaan ollut, ja ikääntyessä sanoisin, että se on vapautta, mitä minun tekemäni tekee, ja siksi olen nyt henkisesti niin hyvässä paikassa.

- En sanoisi, että olen palannut takaisin siihen paikkaan, jossa olin, kun olin takaisin koulussa.

'' On selvää, että joskus olen stressaantunut tai järkyttynyt, mutta se ei ole koskaan vahingoittanut mielenterveyttäni, mistä olen erittäin onnekas. ''

Katso Myös: