Ross Kemp: Päivä, jolloin minut ammuttiin - ja kiusallisin hetki

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ross Kemp liukuu salamannopeasti matkapuhelimensa tuhansien kuvien läpi.



Siellä on hän ja hänen lapsensa, ja häntä seuraa läheisesti yksi Länsirannan kypärässä ja luodinkestävässä liivissä, sitten illalla vaimonsa Reneen kanssa, sitten vaalikampanjan junalla, sitten, siellä hän on Libyassa veneillä, jotka ovat täynnä epätoivoisia siirtolaisia, ja hänen ja koiransa, hän alahuoneessa, ja sitten hän on rugbyssä kuuden poikansa Oliverin ja kahden vuoden Leon kanssa.



Tämä kiteyttää aika lailla näyttelijäksi muuttuneen dokumenttielokuvantekijän elämän-ja vauhdin, jolla hän elää sitä.



mini-minä näyttelijä

Hänen kanssaan puhuminen on shokki järjestelmälle, on melko vaikeaa pysyä perässä-hän ei pysy pitkään yhdessä aiheessa, koska lauseen puolivälissä hän ajattelee jotain mielenkiintoisempaa sanottavaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että hän lakkaa hallitsemasta sinua tarinalla, kun sinua syljetään, jota kutsutaan natsiksi, sikaksi ja 'liberaaliksi fag -toimittajaksi' ('Se on melkoinen merkintä', hän huomauttaa, tosiasiallisesti) samalla kun hän tekee elokuvan. kisasodat Dallasissa, ajettavaksi ojiin ja ammuttu Afganistanissa, kaikki kahden minuutin sisällä.

Ross Kemp, näyttelijä, josta tuli dokumenttielokuva (Kuva: Justin Downing Sky 1: lle)



Kaikki on kaukana hänen saippuavaiheestaan ​​Albert Squarella. Ei sillä, että Grant Mitchell olisi todella kaukana.

'Olin katolla Karachissa kaverin kanssa, joka on nyt joko kuollut tai vankilassa, kun meitä ammuttiin - ampujan luodit menivät minun ja kamerani väliin, ja paikallisissa uutisissa kuoli meidät odotimme poliisin hyökkäävän rakennukseen.



& apos; Voisimme nähdä heidän puhuvan kuolemastamme televisioruudulla. Se oli hieman outoa, Ross kertoo.

'Pääsimme sieltä pois, mutta kuljettajamme oli paniikissa ja juoksi karkuun, joten meidän täytyi murtautua ajoneuvoon, päästä pois ja sitten päätimme ottaa muutaman kuvan minusta kadulla ja kertoa mitä oli tapahtunut.

& apos; Tuk-tuk meni ohi kahden naisen kanssa, jotka olivat täysin täynnä burkoja, ja yksi heistä huusi Brummie-aksentilla: Eikö sinä ole Grant Mitchell? Se on ehdottomasti oudoin paikka, jonka olen koskaan tunnistanut. '

Ross Kemp ja hänen vaimonsa Renee O & Brien (Kuva: FilmMagic)

Ross, 52, ei ole ollenkaan se, mitä odotamme, ja vaikka hän kamppailee meitä joidenkin tarinoiden kanssa maailman kauhuista (hänen on kiinnitettävä enemmän huomiota Newsnightiin tulevaisuudessa), hän on erittäin ystävällinen ja miellyttävä eikä ollenkaan pelottava kova mies, jonka kuvittelimme hänen olevan.

Häntä ei edes ristiinnaulita, kun häneltä kysytään vielä EastEndersistä ja Grantista (vaikka hän ohjaa asiat takaisin Ramallahiin ja Hebroniin melko jyrkästi).

Onko kovan miehen kuva ärsyttävä?

’En todellakaan ajattele sitä. Olen kuka olen. Nousen putkeen, otan selfieitä ihmisten kanssa, poistun, kaikki heiluttavat hyvästit.

& apos; En ole kallis ihmisille, jotka kutsuvat minua Grantiksi, vaikka vähemmän ihmisiä tekee nyt kuin koskaan ennen. Mutta olen erittäin ylpeä Grantista, enkä olisi siellä missä olen tänään ilman häntä. '

Ross kuvattiin Eastenders -hahmokseen Grant Mitchelliksi vuonna 1990 (Kuva: BBC)

Nykyään hän on yli 100 dokumentin juontaja, joista viimeisin on Ross Kemp: Extreme World -sarjan nykyinen ja viimeinen sarja.

'On sääli, että se on viimeinen. Olen emotionaalinen ja ylpeä. En valehtele, se on pakkomielle ja koukuttava ja kaikki kuluttava ”, hän sanoo. 'En voi rentoutua, en voi irrottaa puhelinta. Nukun niin hyvin helikoptereilla ja tulen sitten kotiin, ja sopeutuminen kestää kauan. ”

Hän aikoo viedä Renen ja pojat pois ensimmäiseltä lomaltaan kuuteen vuoteen.

'Kun en ole töissä, en halua mennä minnekään, mikä on raskauttavaa vaimolleni', hän sanoo.

On selvää, että lomailu ei todellakaan ole Rossin erikoisalaa, mikä hänen kanssaan on niin jatkuvaa.

'Puhuminen, kun olen poissa huoneesta, on se asia, joka todella ärsyttää vaimoani', hän sanoo: 'En istu kovin pitkään ja nukahdan. Olen kuin Duracell -pupu, mene, mene, mene, romahda.

Pääministeri Gordon Brown, hänen vaimonsa Sarah Brown ja näyttelijä Ross Kemp pitävät puheen Warwickshiren yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle vuonna 2010 (Kuva: Getty Images)

”Kuvittelemme, että Renee ei myöskään ole erityisen ihastunut aviomiehensä uravalintaan - varmasti hän haluaisi mieluummin, ettei häntä ammuttu elämään? 'Hän haluaa minun tekevän sitä edelleen. Luulen, että hän on iloinen nähdessään selkäni. Ja sitten edessäni.

& apos; Meillä on hyvästit, pitkät terveiset. Se on osa sitä, mitä olen nyt, en halua luopua siitä. Niin kauan kuin olen tarpeeksi hyvässä kunnossa ja luulen olevani, haluan jatkaa. ”

Eikö hän pelkää tehdä näitä elokuvia ja haluaisi tehdä jälleen mukavan paikan hemmoteltuina näyttelijöinä?

’Kukaan ei pyydä minua toimimaan. Se ei ole asia, johon haluan kiirehtiä takaisin erityisesti ”, hän sanoo. 'Tietysti tulet järkyttymään, kun olet jumissa Ramallahissa yksin. Mutta olen syyllistänyt vain itseäni. '

Ross tietää vaarantavansa henkensä, kun hän matkustaa ulkomaille kuvaamaan kovia dokumenttejaan (Kuva: Justin Downing Sky 1: lle)

ota minut esille menestystarinoita

On kuitenkin sydäntä särkevää, että Ross jättää perheensä tietäen, että hän vaarantaa henkensä joka kerta.

’Kaipaan heitä kamalasti. Mutta kaikki on kiinni ajattelusta ', hän sanoo. 'Tiedätkö, että pukeudut eri vaatteisiin, kun menet töihin.

& Apos; Pakkaan haarniskat ja aavikkokengät ja kypärän, tapaan kaverit lentokentällä, halaamme isoa machoa, lataan laatikot lentokoneeseen ja siirrymme työtilaan.

& apos; Se on kuin saappaiden kiinnittäminen ennen rugby -peliä. Aivan kuin tuntuisin erilaiselta laittaessani Grantin farkut. Jopa kaksivuotias tietää, että menen töihin. '

Rossin ei tarvitse huolehtia siitä, että hän on hämmentynyt pojilleen - Cool Dad -tila on varmasti taattu.

Toivotaan niin ', hän sanoo, vaikka hänen matkoillaan on ollut tilanteita, jotka ovat kaukana viileistä.

ROSS KEMP FOR LOVE SUNNUNTAI 16.7.2017

Ross dokumentoi kaukana viileistä wc -tilanteistaan ​​kuvaamisen aikana

Mortifying, itse asiassa. 'Olimme valppaina ulkona Lähi -idässä, ja minulla oli todella paha ripuli ja oksentelu, olin niin sairas.

Minun piti mennä vessaan sellaisen heimon edessä, joka ei ollut koskaan ennen nähnyt valkoista ihmistä.

'He olivat siellä hevosenkengillä ympärilläni, 52-vuotias mies, joka veti housunsa alas', hän sanoo. 'Olin kaukana siitä, että olisin Winnebagossa pekonivoileiväni kanssa tuolloin.'

Hän näyttää menettäneen lukumääränsä kuolemantapauksista, joita hänellä on ollut, vaikka niitä on selvästi ollut paljon väijytyksistä helikopterionnettomuuksiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Ja hän on joutunut kohtaamaan monia melko kauhistuttavia ihmisiä, joista joillakin on erittäin inhottavia näkemyksiä. 'Meidän täytyy viettää aikaa heidän kanssaan, kuunnella heitä ja rakentaa heidän luottamustaan.

Minua syytetään toisinaan siitä, etten ole palannut heihin tarpeeksi lujasti tai että olen liian kova. Minun on arvioitava se sen perusteella, että haluan meidät pois sieltä yhtenä kappaleena ”, hän sanoo. 'Ei ole koskaan tehty elokuvaa, joka olisi jonkun hengen arvoinen.'

Miten vietät sunnuntaita?

Lie-in tai ylös haukka?
Jokainen sunnuntai alkaa minusta toivoen, että Leo ja Oliver eivät herää liian aikaisin. He menevät alas ja tekevät pannukakkuja vaimoni kanssa, jotta minulla on mahdollisuus maata. Kunnes koira hyppää päälleni! Bruno on kultainen noutaja, mutta hän tekee erittäin hyvän vaikutelman suuresta susi. Hän on vielä pentu, mutta massiivinen.

Paistettu illallinen tai takeaway?
Sunnuntain lounas perheen kanssa. Keitän paistetun kanan, jossa on tuoreita vihanneksia, hienoa pikaruokaa ja ankanrasvassa keitettyjä perunoita. Mukava pullo Pinot Noiria. Tykkään kylmästä.

Dragons den laihdutuspillereitä -jakso

Laiska päivä tai kuntopäivä?

Otamme kaikki koiran kävelylle paikallisten lasten kanssa. Ja menen kuntosalille. Olen todella hyvässä nyrkkeily- ja kamppailulajien kuntosalissa paikallisella teollisuusalueella. Se ei ole hienoa. En ole mukana tällaisissa asioissa.

Ross Kemp: Extreme World jatkuu sunnuntaina klo 21, Sky1

Katso Myös: