1600-luvun ranskalaisen aristokraatin säilynyt ruumis löydettiin vielä ehjinä hiuksineen ja vaatteineen - kuolleen aviomiehensä SYDÄMEN vierestä

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Arkeologit ovat löytäneet täysin säilynyt ruumis 1600-luvun aatelisnaisesta Pohjois-Ranskassa.



350-vuotias ruumis oli löydettäessä edelleen yllään uskonnollisia vaatteita, mukaan lukien mekko ja kengät. Hämmästyttävää kyllä, ruumis on säilynyt niin hyvin, että tutkijat ovat löytäneet hänen hiuksensa, ihonsa ja aivonsa edelleen ehjinä.



Frech arkeologisen tutkimuslaitoksen Inrapin mukaan ruumis on Brefeillacin rouvan Louise de Quengo -nimisen lesken ruumis.



onko ronnie corbett vielä elossa

Hänen uskotaan kuolleen vuonna 1658 ollessaan 60-vuotias, ja hänet on löydetty haudattuna miehensä - aatelismies Toussaint Perrienin - sydämen viereen.

Keho on niin hyvin säilynyt, että sitä tutkivat tutkijat löysivät hiukset, ihon ja aivot (Kuva: Piste)

Russell-brändin vaimo ja lapset

Löytö tehtiin kaivauksissa jakobiiniluostarissa Rennesin kaupungissa.



Arkeologit löysivät noin 800 hautaa kaivauksissa, jotka tapahtuivat uuden konferenssikeskuksen rakentamisen yhteydessä.

Louise de Quengo löydettiin yhdestä viidestä lyijyllä vuoratusta arkusta haudojen joukosta, ja se, että hän on niin hyvin säilynyt, on antanut tutkijoille mahdollisuuden suorittaa ruumiinavaus.



Loput neljä arkkua sisälsivät hyvin säilyneitä luurankoja, joissa oli sahatut kallot ja rintakehät, joka oli tuolloin varattu aatelistoille, Inrap sanoi.

Oli todennäköistä, että de Quengo sai miehensä sydämen tämän kuoleman jälkeen ja päätti haudata sen kanssa.

jacqueline jossa husband cheat

Ruumis asetetaan skanneriin Mordellesissa Länsi-Ranskassa. (Kuva: AFP/Getty Images)

Ruumiinavauksen aikana tutkijat havaitsivat, että sydän oli leikattu irti kirurgisella taidolla. He löysivät myös munuaiskiviä ja keuhkojen tarttumia de Quengon kehosta.

Vaikka vaatteet on entisöity ja niiden odotetaan saatettavan esille, itse aatelisnainen haudataan Rennesiin myöhemmin tänä vuonna.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: