Lokin siepatun koiran haku lopetettiin, kun pelastajat joutuivat hyväksikäytön kohteeksi verkossa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Becca, 24, sanoi lokki kantoi koiraansa 'oikeudenmukaisella tavalla'(Kuva: Kerää tuntematon)



edullisimmat älypuhelimet 2017

Vapaaehtoiset, jotka etsivät koiraa, jonka uskotaan saavan lokin, ovat lopettaneet metsästyksen - he ovat kohdanneet online -hyväksikäytön.



Becca Hill, 24, kertoo, että lokki nappasi hänen koiransa Gizmo sunnuntaina Paigntonin Devonin kotipuutarhasta.



Hän sanoi, että hänen kumppaninsa oli pyykinpesussa, kun nelivuotias lemmikki otettiin.

Etsintäoperaatiota johtaneen UAV Lost Dog Search and Rescuein jäsenten mukaan heitä ja heidän perheitään on käytetty verkossa väärin ja tiedotusvälineet ovat häirinneet heitä.

kim jong unin talo

Tiedottaja julkaisi Facebookissa: 'Valitettavasti tällä hetkellä Gizmo Chihauhau on kadonnut Paignton -kodistaan ​​ilman, että tiimimme voi seurata aktiivisesti havaintoja / tietoja.



Becca kertoo, että hänet kaapattiin lokista heidän kotipuutarhassaan (Kuva: SWNS)

'Siksi meidän on neuvottava ihmisiä, ettemme nyt ole johtoryhmä Gizmo -etsinnässä.



- Monet tekijät ovat saaneet meidät tekemään tämän erittäin vaikean päätöksen, ja tämän meidän ei ole tarvinnut tehdä ennen ja olemme kamppailleet sen eteen.

itsenäisten ammatinharjoittajien koronavirusapurahoja

'' Jatkuva lehdistön tunkeutuminen / häirintä ja myös online -häirintä tiimimme jäsenille eivät ole enää hyväksyttäviä, varsinkin kun meitä seurataan räikeästi ulkona.

Nelivuotias on herättänyt kansainvälistä huomiota katoamisensa jälkeen sunnuntaina (Kuva: SWNS)

Pelätään, että koira on pudonnut tai tapettu (Kuva: PA)

'Me kaikki olemme vapaaehtoisia, jotka luopuvat ajastamme epäilemättä auttaakseen niitä, jotka saattavat sitä tarvita, mutta on raja, mitä meidän ja perheidemme pitäisi kestää, ja valitettavasti tässä tapauksessa tämä raja on saavutettu. ''

Arsenal vs Tottenham -kanava

Viestissä pyydettiin yleisöä osoittamaan kaikki kysymykset perheelle, ennen kuin lisättiin: 'Koko tiimimme toivoo, että Gizmo löydetään pian, ja haluamme kiittää kaikkia ihmisiä, jotka ovat etsineet häntä ja tukeneet meitä tähän asti, todella arvostan sitä, kiitos. '

Becca ja hänen tyttärensä ovat olleet 'pahoinpitelyssä' tapahtuman jälkeen ja työskennelleet kovasti saadakseen koiran takaisin.

Asiantuntijoiden mukaan lokit kykenevät sieppaamaan pieniä nisäkkäitä ja pelkäävät, että koira olisi pudonnut tai mahdollisesti tapettu.

Katso Myös: