Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton kuljettajien joukossa, joille F1-pomot määräsivät kovia sakkoja

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Sebastian Vettel , Lewis Hamilton ja Max Verstappen ovat kuuden joukossa F1 Kuljettajat ovat keränneet yli 10 000 euron (8 000 punnan) sakot tällä kaudella FIA:n sääntöjen rikkomisesta.



Vettel, joka on ilmoittanut, että hän jää eläkkeelle urheilusta kauden lopussa, on poiminut kalleimmat rangaistukset tietojen mukaan Kutsu . 35-vuotias on kerännyt tällä kaudella 35 900 euron (30 000 punnan) sakkoja.



Vettelille määrättiin huomattava 25 000 euron sakko (21 000 puntaa), koska hän poistui kuljettajien kokouksesta Itävallan GP:ssä 'ilman lupaa ja 'ilmaisivat turhautumista'.



tara palmer tomkinson nenä

Hän sai myös 5 000 euron sakon (4 000 puntaa), koska hän 'vei skootterin Albert Parkin radalle Free Practice 1:n päätyttyä' ennen Australian Grand Prixia.

Ferrarin Carlos Sainz on saanut tänä vuonna yhteensä 25 000 euron (21 000 punnan) sakot, kun taas Red Bullin Sergio Perez on kerännyt 10 600 euron (9 000 puntaa) sakkoja. Samaan aikaan Hamilton ja Verstappen on saanut 10 000 euron sakot sekä Daniel Ricciardo, Charles Leclerc ja Zhou Guanyu.

zayn malik yhteen suuntaan

Leclercin, Verstappenin ja Hamiltonin sakot johtuivat parc ferme -ohjeiden rikkomisesta Itävallan GP:n jälkeen, jossa he olivat kolmen parhaan joukossa.



 Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton ovat molemmat kärsineet kovia sakkoja tällä kaudella
Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton ovat molemmat kärsineet kovia sakkoja tällä kaudella ( Kuva: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 Getty Imagesin kautta)

Heitä kuitenkin rangaistiin sen jälkeen, kun trion 'kuljettajan avustajien arvioitiin saapuneen parc fermeen' ennen kilpailua julkaistua menettelyä rikkoen'.

Rangaistusten ja varoitusten osalta eniten ovat saaneet AlphaTaurin Yuki Tsunoda ja Williamsin kuljettaja Alex Albon kahdeksalla. Guanyu ja Vettel ovat listan toisella sijalla seitsemällä, kun taas Pierre Gasly, Fernando Alonso ja Lance Stroll ovat saaneet kuusi.



peilin unelmajoukkue

Verstappen on tällä hetkellä F1-kuljettajan sijoituksen kärjessä 258 pisteellä ja kahdeksalla kilpailuvoitolla, ja hollantilainen näyttää voittavan toisen maailmanmestaruutensa avattuaan 80 pisteen etumatkan toiseksi Leclerciin.

Katso Myös: