Taikuri Marc Spelmann vahvistaa, kuka tiesi todella olevansa X BGT: llä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Britain's Got Talent -taikuri X, oikea nimi Marc Spelmann, onnistui pitämään henkilöllisyytensä salassa aina sunnuntain live -finaaliin saakka.



Hän jätti tuomarit, isännät Ant ja Dec ja jopa BGT -katsojat täysin hämmästyneinä, kun hän lopulta paljasti, kuka hän oli live -ohjelmassa, mikä merkitsi hänen suurta paluutaan.



Koko sarjan ajan Marc on pysynyt naamioituneena sekä koe- että välieräesityksensä aikana.Finaalin aikana esittämänsä live-esitys paljastaa lopulta kaikki.



Kaikki olivat hämmästyneitä, kun Marc paljasti, ettei hän edes kertonut suurimmalle osalle perheestään, että hän oli palannut BGT: lle, vuoden kuluttua hänen uskomattomasta ensimmäisestä jaksostaan ​​ITV -sarjassa, ja hän oli Ant ja Dec's Golden Buzzer vuonna 2018.

Marc Spelmann paljastaa, kuka tiesi todella olevansa X BGT: llä (Kuva: ITV)

Puhuessaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän tuli toiseksi Colin Thackerylle vuoden 2019 sarjassa sunnuntai -iltana, Marc on nyt vahvistanut, kuka tiesi totuuden koko ajan.



Fanien spekulaatioiden keskellä, jotka tuomarit olisivat saattaneet tietää, päämies paljasti kaiken Lorraine Kellylle maanantaina aamu -esityksessään.

Hän selitti: Minulla oli hyvä ystäväni, joka seurasi minua kaikkialla ja puhui kaikille puolestani, se oli hyvin la-di-dah.



Marc paljasti henkilöllisyytensä suorana lähetyksenä (Kuva: itv)

Tuomarit hämmästyivät hänen paluustaan (Kuva: ITV)

Vaimoni ilmeisesti tiesi ja Isabella tiesi, koska olin harjoitellut. Hän oli tottunut siihen, että olin naamiossa. Hän luulee, että kaikki valkoisessa naamiossa olevat ovat hänen isänsä.

Miksi hän piti tekonsa nimettömänä, hän sanoi: Se oli vaikeaa, mutta samalla niin hauskaa. Me kaikki haluamme olla supersankareita, X oli minulle supersankari.

Hän lisäsi: X on käsite, olen aina rakastanut käsitettä anonyymi hahmo, joka herättää ihmisten taikuutta.

Marc kertoi vain muutamille ihmisille (Kuva: ITV)

Gabby Allen ja Osborne

Tehokkain taikuus, jonka voit nähdä, on se, että jos saan sinut tekemään jotain uskomatonta, se resonoi sinua paljon enemmän.

Näyttää siltä, ​​että se ei myöskään ole ohi X: lle, ja Marc lupaa 100%, että näemme X: n uudelleen samalla kun kiusaamme yhteistyötä.

Marc sanoi: X jatkaa esiintymistä, hän saattaa esiintyä Marc Spelmannin rinnalla. Olen täysin auki, televisio olisi ihanaa, jos siellä olisi TV -katu, minulla olisi paljon ideoita.

Lorraine ilmestyy arkisin klo 8.30 ITV: llä.

Katso Myös: