Sheridan Smith luopuu alkoholista vuosien taistelun jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sheridan Smith on luopunut alkoholista vuosien taistelun jälkeen alkoholin kanssa ja myöntää: Tiedän, että olen paljon parempi olla juomatta.



Hauskan tytön näyttelijä, joka täyttää 38 vuotta tiistaina, saa hänen puolisonsa, 18 kuukauden Jamie Hornin, raittiiksi.



Hän sanoi: Olen lopettanut juomisen. Näen jo turvotuksen kasvoillani. Et voi tehdä sitä ilman tukea, mutta hän tietää ja tiedän, että olen paljon parempi olla juomatta.



Sheridan myönsi, että hänellä on vielä pitkä matka, kun hän on ollut kuivana vain viikon. Hän vitsaili: Voi luoja, se kuulostaa pahalta, eikö niin? No, jostain on aloitettava.

Lopettamisen katalysaattori näyttää olevan nyt poistettu Instagram -viesti, jonka hän lähetti toukokuussa sanomalla, että Jamien äiti tappoi koirani ja pystyy mihin tahansa.

British Soap Awards 2014 -äänestys

Lopettamisen katalysaattori näyttää olevan nyt poistettu Instagram -viesti, jonka hän lähetti toukokuussa sanomalla, että Jamien äiti tappoi koirani ja pystyy mihin tahansa (Kuva: Beretta/Sims/REX)



Sheridan sanoi: Olin humalassa, järkyttynyt, tunteellinen ja vihainen ja… Voitko uskoa, että minä, kaikista ihmisistä, menin ja laitoin sen Installe uudelleen? Kuinka monta kertaa voin huutaa Instassa ja katua sitä ja tehdä sen uudelleen? Mä oon niin kiltti **.

alex jones vauva tulossa

Sheridan sai kriittisen suosion tv -rooleista rouva Biggs ja Cilla. Mutta kiitoksista huolimatta hänen työväenluokan taustansa sai hänet huolestumaan maineesta ja hän kärsi huijausoireyhtymästä.



Alallani meidän on tarkoitus hymyillä ja sanoa: 'Kaikki on hienoa. Voin hyvin. Elämäni on ihanaa ”, hän kertoi Stella -lehti .

Mutta näin ei aina ole. Minusta tuli ongelma kaikille, koska en voinut valehdella enää.

En todellakaan pystynyt kestämään kaikkia minua koskevia odotuksia. Tunsin stressiä ja ahdistusta koko ajan.

Hän sanoi: Olen lopettanut juomisen. Näen jo turvotuksen kasvoissani on mennyt '

Minun piti olla julkkis, mutta en voinut tehdä sitä oikein. Julkaisijat kertoisivat minulle, kuinka käyttäytyä, ja unohtaisin ja sanoisin juuri sen, mitä ajattelin. Join tuoppia ja tein töykeitä vitsejä ja olin loistava sanomaan väärin.

222:n merkitys

Tunsin, etten sopinut näyttelijäksi. En ole koskaan käynyt draamakoulua.

Odotin sen räjähtävän kasvoilleni. Tunsin itseni niin yksinäiseksi ja pelästyneeksi paljon aikaa ja se tappoi minut.

Kaikki ihmiset halusivat kuulla, kuinka onnellinen olin siitä, että voin hyvin, mutta sisällä huusin.

Hän on kertonut demoneista, joita hän on taistellut vuosien ajan (Kuva: PA)

Kun hänen rakastettu isänsä Colin kuoli syöpään vuonna 2016, hän hajosi.

vanessa hudgensin uusia vuotaneita kuvia

Graham Norton pilkkasi häntä BAFTA -messuilla puuttuvista esityksistä Funny Girl -pääroolissaan. Sheridan sanoi: Se kaatoi minut reunan yli. Kadotin sen. Olin uskomattomassa ahdingossa, yrittäen pitää sen yhdessä ja sitten huone, joka oli täynnä alan ihmisiä, vain nauroivat minulle.

Hän vastasi vihaisilla, kiroavilla twiiteillä ja myönsi: Rehellisesti, en muista. Juoda. Epätoivo. Nöyryytys. Kaaduin reunan yli.

Sheridan on rohkeasti kohdannut ongelmansa ja palannut takaisin (Kuva: Beretta/Sims/REX)

Sheridan oli niin vakuuttunut, että hänen uransa oli ohi, ja hän teki kahdeksan tatuointia, mukaan lukien kunnianosoitus isälleen.

Hän sanoi: Sinua ei ole tarkoitettu ruumiilliseen merkintään teatterissa. Se oli tapani tuhota itseäni.

Sheridan näyttää palanneen 28-vuotiaan vakuutusmeklarin Jamien kanssa, joka asuu hänen kanssaan Kentissä yhdessä 12 koiran, pari hevosta, neljää aasia, kaksi vatsa-sikaa ja pari vuohia kanssa.

katie price son harvey

Hän lisäsi: Olen tulossa sinne, mutta voin silti jatkaa yhtä. Käytän ahdistuslääkettä, joka näyttää toimivan. Jamien saaminen on todella auttanut minua. Ihmiset luulevat minua hulluksi, kun minulla on niin paljon eläimiä, mutta he antavat minulle todellista rauhaa.

Hän palaa West Endiin tässä kuussa Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoatin kertojana.

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Katso Myös: