Sky Mobile iPhone SE -hinnoittelu julkistettiin ennakkotilauksina tänään

Sky Mobile

Horoskooppi Huomenna

Sky Mobile on ilmoittanut uuden iPhone SE: n hinnoittelun ja ennakkotilaukset ovat avoinna tänään (perjantaina 17. huhtikuuta) klo 13.00 alkaen.



Jokainen, joka haluaa päivittää, voi rekisteröityä osoitteessa sky.com/mobile kuukausitilaukseen vain 21 puntaa kuukaudessa ja saat 2 Gt dataa sekä ilmaisia ​​minuutteja ja tekstejä.



tyson fury seuraava taistelu

Vaikka nykyiset Sky Mobile -asiakkaat voivat säästää 60 puntaa käyttämällä 30 Gt: n dataa Sky Piggybankista ostaessaan iPhonen.



Kaikki Sky Mobilen asiakkaat saavat myös sen käyttöoikeuden Roll, Watch and Mix -edut , mikä tarkoittaa, että voit siirtää käyttämättömät tiedot joka kuukausi, katsella Sky TV: tä liikkeellä ollessasi ja sekoittaa datasuunnitelmasi tarpeidesi mukaan milloin haluat.

Alla on täydellinen erittely tästä päivästä alkaen saatavilla oleville ennakkotilaushintasuunnitelmille.

iPhone SE (64 Gt)

iPhone SE (128 Gt)

iPhone SE (256 Gt)

Kaikki kuukausihinnat koskevat Sky's Swap24 -suunnitelmia, jotka sisältävät rajoittamattoman määrän puheluita ja tekstiviestejä, rajoittamatonta suoratoistoa kaikissa Sky Go -sovelluksissa ja d ata -palvelua jopa kolmeksi vuodeksi.



tyttöystäväni jordan pahoinpiteli

Siellä on myös lisäbonus ilman toimituskuluja tai ennakkomaksuja.

IPhone SE perustuu samaan muotoiluun kuin iPhone 8 (Kuva: REUTERSin kautta)



Uusi iPhone SE on paljon halvempi kuin aiemmat mallit, ja siinä on myös joitain keskeisiä eroja.

SE: ssä on kotipainike ja Applen Touch ID -sormenjälkitunnistin, ja monet sen keskeisistä suunnitteluelementeistä perustuvat iPhone 8: een.

Mutta puhelimen fanien ei tarvitse huolehtia suorituskyvystä, uusimmassa versiossa on sama bioninen siru kuin iPhone 11 Prossa, joten se toimii nopeammin kuin vanhemmat mallit.

Katso Myös: