Hymyile, rakasta ja ole kiltti! Kaunis mantra -nuori morsian, joka kuoli syöpään, haluaa kaikkien elävän

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Innostavalla naisella, joka jätti lapsuuden rakkaansa sydämen särkyyn, kun hän kuoli 31 -vuotiaana, oli kaunis mantra, jonka hän halusi kaikkien elävän.



Kaksi vuosikymmentä kestäneen uskomattoman romanssin jälkeen Emmy Coates seisoi Jaken edessä ja lupasi rakastaa häntä aina.



Mutta hän teki lupauksensa tietäen, että sitoutuminen olisi lyhyt - hänellä oli terminaalinen syöpä eikä hän eläisi juhlimaan ensimmäistä hääpäiväänsä.



Emmy kuoli 20. kesäkuuta tänä vuonna, kun hän oli kerännyt satoja tuhansia häntä tukevaan hyväntekeväisyyteen.

Hän jätti myös jälkeensä perinnön, joka oli riippuvainen hänen suosikkimantrastaan.

Voit lahjoittaa Emmyn ja Jaken JustGiving -sivulle napsauttamalla tässä



Pariskunta hääpäivänään (Kuva: Facebook)

Pariskunnan hääpäivän koristeet osoittivat sanonnan (Kuva: Facebook)



'Hymyillä, rakastaa ja olla ystävällinen' oli Emmyn päälause pimeimpinä tunteinaan.

Se oli tunne, johon hän keskittyi ja säteili tarttuvalla hymyllään.

Jake ja Emmy tapasivat ollessaan 11-vuotiaita ja vain 13-vuotiaita, punastunut Jake kertoi ihastuneelleen, että hän oli hänen 'hummerinsa'.

Suunnitelma lainauksesta, joka on julkaistu Emmyn ja Jaken Facebook -sivulla (Kuva: Facebook)

Myöhemmin pari seurusteli kolmen vuoden ajan ja päätti mennä omille teilleen, kun he menivät yliopistoon 19 -vuotiaana.

Mutta kun he olivat pitäneet yhteyttä 10 vuotta - siihen mennessä Jake työskenteli lääkärinä Australiassa ja Emmy peruskoulun opettajana Lontoossa - pari antautui kestäviin tunteisiinsa toisiaan kohtaan.

He neuvottelivat aikaerosta ja puhuivat toisilleen FaceTimen päivittäin matkustellen edestakaisin ympäri maailmaa.

Emmy Collett ja Jake Coates

Lapsuuden rakkaat palauttivat romantiikkansa (Kuva: Emmy Collett)

b&m nhs alennus
Emmy Collett ja Jake Coates

Emmy ja Jake ennen kuin he ajautuivat erilleen (Kuva: Emmy Collett)

Kirjoittaminen hänelle Blogi , Emmy sanoi vain kuusi kuukautta myöhemmin, että he suunnittelivat elämää yhdessä Yhdistyneessä kuningaskunnassa - 'elämä, josta olimme aina haaveilleet yhdessä, oli vihdoin totta', hän kirjoitti.

Mutta viikkoja romanttisen matkan varaamisesta Filippiineille vuonna 2016 heidän tarinansa muuttui katkeraksi.

Emmylle kerrottiin kärsineensä kuukausia tuskallisista suolisto -ongelmista, sillä hänellä oli kilpirauhassyöpä.

Ja päivää ennen heidän matkaansa, lääkärit vahvistivat, että se oli levinnyt hänen selkärankaansa, keuhkoihinsa, maksaansa ja luilleen. Se oli parantumaton.

Kun lähetettiin Royal Marsdenin sairaalaan, Emmy sai tietää, että hän olisi voinut toipua täysin, jos syöpä olisi löydetty aikaisemmin.

Diagnoosi tarkoitti myös sitä, että rakastava täti ei voisi koskaan olla äiti - jotain, mitä hän oli halunnut koko elämänsä.

Emmy Collett ja Jake Coates

Coldplay nähdään konsertissa (Kuva: Emmy Collett)

Emmy Collett ja Jake Coates

Vastaavien tatuointien saaminen (Kuva: Emmy Collett)

Emmy kirjoitti blogissaan: 'Meille selitettiin, että pitkäaikaiset suolisto -ongelmani johtuivat syöpäsoluista eritetyn hormonin, kalsitoniinin, erittäin korkeasta tasosta.

'Minun piti tyhjentää suolen 15 minuutin välein päivin ja öin, mikä vaikutti vakavasti elämänlaatuuni, mukaan lukien äärimmäinen väsymys, halkeileva ja rakkulainen peräaukko, laihtuminen ja epäsäännölliset kuukautiset.'

Mutta sen sijaan, että pohtisivat sitä, mikä olisi voinut olla, pari päätti hyödyntää jokaisen yhdessä jättämänsä hetken.

Traagisesti terminaalidiagnoosi tarkoitti, että Emmy oli liian sairas lentämään ulkomaille.

Kuten Jake oli suunnitellut tekevänsä ehdotuksen Filippiineillä, hän esitti kysymyksen kupin teetä sängyssä.

Emmi jotenkin onnistui hymyilemään (Kuva: Facebook)

Emmy pysyi positiivisena tuskallisista hoidoista ja oireista huolimatta (Kuva: Facebook)

Emmy oli innoissaan ja pari alkoi tukea toisiaan perheen ja ystävien avulla.

Hän sanoi tuolloin: ”Vaikka kaikki nämä uutiset ovat olleet shokki ja haastava toisinaan, se on myös saanut minut ymmärtämään, kuinka tärkeä ja arvokas jokainen päivä on, ja nauttimaan ja aarteesta joka hetki.

'Haluan sanoa MAHOUSSIVE kiitos kaikille niin suuresta tuesta ja ystävällisyydestä.

'Usko tai älä, mutta olen onnellisempi kuin koskaan. Rakkaus on todellakin paras lääke ja olen ollut täysin tukahdutettu siihen.

'Olen maailman onnekkain nainen, jota ympäröivät niin monet sensaatiomaiset ihmiset.

'On totta, ettet koskaan tiedä, mitä nurkan takana on, olen niin positiivinen ja siunattu, enkä ole koskaan saanut sellaista vauhtia elää joka päivä täysillä ... hymyillä, rakastaa ja olla ystävällinen.'

Emmy rakasti mantraa niin paljon (Kuva: Facebook)

Paria kuvattiin 'erottamattomiksi'. (Kuva: Facebook)

Vaikean tien edessä nuori pari päätti elää Emmyn moton mukaan.

Ja 26. kesäkuuta viime vuonna Emmy ja Jake aloittivat 2 000 kilometrin tandem -pyöräretken.

Pari pyöräili Lontoosta Kööpenhaminaan Bruggen ja Amsterdamin kautta Pohjanmeren pyöräreittiä pitkin kerätäkseen rahaa The Royal Marsden Cancer Charitylle.

Toistaiseksi Emmy ja Jake verkkosivusto on kerännyt 138 913 puntaa.

Viesti, jonka Jake kirjoitti Emmylle yli kymmenen vuotta ennen ehdotustaan (Kuva: Facebook)

Uskomattoman jälkeen varainhankinta Matkalla Emmy kuoli 20. kesäkuuta tänä vuonna 31 -vuotiaana.

Facebookiin lähetettyään Jake vahvisti sydäntäsärkevät uutiset.

Luetellut hänen omituisuutensa, ominaisuutensa ja 'vaivaton kauneutensa', Jake sanoi: 'Tunnen itseni täysin eksyneeksi ja tyhjäksi ilman häntä. En voi katsoa matkustajan istuimeen ajaessani autoa ilman, että syvin kipu leviää rintaani.

'Eikä mene hetki, kun en kaipaa häntä.

'Hän oli pohjoiseni, eteläni, itäni, länsini. Syy, miksi halusin herätä joka aamu ja olla parempi ihminen.

-Kapteeni pyörälläni. Minun paras ystäväni. Oma hummerini. Vaimoni. Ja todella sankarini. '

Pariskunnalla oli vastaavat tatuoinnit pyöräretkensä kunniaksi (Kuva: Facebook)

Jaken kunnianosoitus Emmylle kokonaisuudessaan

Lepää rauhassa rakas tyttäreni.

pitkä akseliväli maarover

On niin paljon, että haluan sanoa ... niin paljon sanottavaa. Minusta on mahdotonta löytää oikeita sanoja tai tarpeeksi superlatiivia kuvaamaan Emmyä, rakkauttani häntä kohtaan tai surua siitä, että hän on mennyt.

Tämä viesti ei koskaan tee oikeutta kaikille tunteille, jotka haluan välittää, eikä ilmaise tarpeeksi kiitollisuutta teille kaikille rakkauden ja tuen viesteistä, jotka olemme perheenä saaneet.

Saada itseni kirjoittamaan jotain on ollut paljon emotionaalisesti ja fyysisesti haastavampaa kuin olisin koskaan uskonut sen olevan.

Halusin vain piiloutua, sammuttaa puhelimeni, sulkea itseni maailmasta ja teeskennellä, että niin ei tapahdu ... mutta ymmärrän, että niin monista syistä, etenkin että kaunis Emmy olisi halunnut minun kirjoittavan jotain ( lähinnä kiittää teitä kaikkia - sellainen henkilö hän oli), että oli tärkeää, että yritän ... joten tässä se on ...

Emmy Collett ja Jake Coates

Heidän hyväntekeväisyyspyöräretkellään (Kuva: Emmy Collett)

Rakas Emmy kuoli perjantai -iltana 16. kesäkuuta 2017. Klo 20.30. Häntä ympäröi koko perhe ja hän oli niin mukava kuin voisi olla.

Ilta -aurinko paistoi edelleen, ranskalaiset ovet olivat avoinna, linnut lauloivat iltalauluaan ja kolme koiraa ja erittäin herttainen Milly -moo (Emmy ja kaunis 2 ja puoli -vuotias veljentytärni) leikkivät ja tanssivat hänen ympärillään täydellinen autuus tietämättömyys. Juuri näin Emmy olisi halunnut sen olevan.

On vain vähän lohtua, joka voidaan ottaa niin epätoivoisesta ajasta. Että hän tunsi itsensä niin 'ap'; ja oli elänyt niin täysin, tietämättä odottavasta kohtalostaan, kunnes vain kaksi viikkoa sitten ON jotain. Mutta se, että hän huononi niin yhtäkkiä jättäen niin monet viimeiset keskustelut sanomatta, on myös yhtä sydäntäsärkevää.

Vaikka se oli niin uskomattoman vaikeaa ymmärtää kaikille, jotka rakastivat häntä, minun on uskottava ja toivottava, että hänen äkillinen kuolemansa oli lopulta siunaus, että hän ei kärsinyt eikä ollut liian peloissaan liian kauan ja että hän menee rauhaan , ylittäen, vain muistoja onnellisimmista ajoista.

23:n henkinen merkitys

Siitä lähtien, kun Emmy kuoli perheestään, minut on upotettu kauneimmista viesteistä, sähköposteista, korteista ja rakkauskirjeistä, tuesta ja surunvalittelusta.

Pari osti koiran, Mollyn - mitä Emmy aina halusi (Kuva: Facebook)

Kaikkein epätoivoisimmissa olosuhteissa se on ollut todella sydäntä lämmittävää, enkä voi alkaa kertoa teille, kuinka suurenmoista lohtua se on ollut meille kaikille. Minun on mahdotonta yrittää kertoa teille kaikille, kuinka kiitollisia olemme jokaiselle teistä.

Olen myös viettänyt päiviä lukemalla kauniita sydämellisiä viestejä, jotka on jaettu Facebookissa ja Instagramissa juhlien kaikkea Emmyä.

Sosiaaliseen mediaan levinneen rakkauden vuodattaminen kaikkialta ja jokaisen erityishenkilön tunnustaminen on ollut henkeäsalpaavaa.

Se on ollut toisinaan emotionaalisesti ylivoimaista ja vaikeaa lukea, mutta se on myös tehnyt minusta (ja kaikista hänen tietävistään) jopa ylpeämmän tytöstä, jota me kaikki rakastimme niin täydellisesti.

Toivon vain, että hän voisi nähdä kaiken itse. Ehkä hän voi. Mutta sydämeni pohjasta ja koko hänen upean perheensä puolesta - kiitos, että olet levittänyt tällaista rakkautta ja juhlinut häntä tavalla, jonka hän niin ansaitsee.

Emmy oli todella ainutlaatuinen. Hän oli vaivattoman kaunis. Ylivoimaisesti upein tyttö, jonka olen koskaan nähnyt. Hänellä oli yksinkertainen viehätys, lempeä eleganssi ja puhdas luokka, jota ei voitu opettaa.

Hänellä oli suurin, kirkkain hymy, joka säteili vertaansa vailla olevaa lämpöä.

Ennen uutisia Emmyn tuhoisasta sairaudesta (Kuva: Facebook)

Hänellä oli häikäisevimmät smaragdin silmät - loistavat majakat, jotka olivat ystävällisiä kuin mikään muu. Kuten Audrey Hepburn sanoi kerran, hänen silmänsä olivat kuin ovi hänen sydämeensä - he hymyilivät sinulle ja et voinut muuta kuin hymyillä takaisin - ne olivat ikkuna hänen kimaltelevalle sielulleen ja todellinen sisäinen kauneus.

Hän huokui joka huokosestaan ​​niin tarttuvaa positiivisuutta, että oli mahdotonta olla tuntematta itseäsi paremmin vain olemalla hänen ympärillään. Hän valaisi aidosti jokaisen huoneen, johon hän käveli.

Hän oli ystävällinen vikaan. Hän asetti kaikki muut etusijalle. Hän ei koskaan uskonut mitään kohteliaisuuksia, joita hän sai, ja hän pelasi kaikki kiitokset.

Hän oli uskomattoman harkitseva - hän osti aina muille lahjoja ja teki heille kortteja, kirjoitti kiitosviestejä tai muistiinpanoja ja yritti aina epätoivoisesti vastata kaikille, jotka olivat kirjoittaneet hänelle, erittäin huolellisesti ja huolellisesti, mitä hän koki heidän ansaitsevan.

Hän oli uskomaton opettaja ja lapset rakastivat häntä yleisesti. Hän oli raapimispäällikkö, enkä voinut koskaan voittaa häntä (edes lopussa, kun hän pelasi puoliksi unessa! (Gad dam & apos; it!).) Hän kirjoitti kauniisti ja kirjoitti vaivattomasti Tara- ja Tyrone -kirjat.

Hän yllätti itsensä julkisella puhumisellaan ja oli paljon kaunopuheisempi sanoilla kuin koskaan antanut itselleen kunniaa.

Emmy oli taistelija (Kuva: Facebook)

Hän oli taistelija. Kaiken kaikkiaan hän pysyi niin vahvana. Hän oli yksinkertaisesti rohkein henkilö, jonka olen koskaan tavannut. Hän ei koskaan valittanut, ei valittanut eikä halunnut myötätuntoa minulta tai keneltäkään muulta. Joka kerta kun hänelle jaettiin paska kortti, hän vain imi sen ylös ja jatkoi matkaansa.

Aina eteenpäin, koskaan katsomatta taaksepäin. Jopa lopussa hän pystyi vielä vitsailemaan ja nauramaan ja valottamaan tilannettaan. Hän oli pysäyttämätön voima, joka halusi vain levittää mahdollisimman paljon rakkautta, valoa, onnea, ystävällisyyttä ja positiivisuutta.

He sanovat, että todellinen ystävyyden mittari ei ole se, miltä sinusta tuntuu toisesta, vaan se, miten he saavat sinut tuntemaan itsesi. No Emmyllä oli uskomaton kyky saada sinut tuntemaan olosi ainoaksi ihmiseksi maailmassa. Täysin kuunneltu. Ja sai sinut tuntemaan itsesi niin erityiseksi.

Emmy ja Jake voittivat JustGiving -palkinnon (Kuva: Facebook)

On siis yllättävää, että hän on vuosien varrella tehnyt ja ympäröinyt joitain upeimmista, suloisimmista, välittävimmistä, rakastavimmista ja uskomattomimmista ihmisistä, jotka olisit voinut miehenä koskaan toivoa ystäviksi.

Hänen suloinen luonteensa ja lannistumaton henkensä antoivat hänelle magneettisen vetovoiman kaikkeen, mihin hän joutui kosketuksiin, ja hän nosti meidät kaikki ylös ja vei meidät matkalleen. Tunnen oloni todella onnekkaaksi ja etuoikeutetuksi saadessani kulkea hänen rinnallaan niin kauan kuin tein.

Hän oli välittävin ja rakastavin ja rakastetuin tytär, sisko, täti, jumala-äiti ja veljentytär. Ja hän oli upein vaimo, jota minä tai kuka tahansa mies voinut koskaan pyytää. Toki hänellä oli omituisuuksia, mutta kuka ei - rakastin häntä vielä enemmän jokaisen heistä!

Epätäydellisyydet! Tarkoitan - hän ei ollut siistein. Hänellä ei koskaan ollut vaatteita & apos; (Voisimme rehellisesti pukea pienen kansakunnan - onnea Jaken siirtämiseen!). Hän oli harvoin ajoissa. Hän voi olla niin itsepäinen !! (mutta ei tarkoita sitä, että me kutsumme sitä 'vahvaksi tahdoksi') ... ja tämä yhdistettynä hänen veitsenterävään valokuvaelefanttiin, kuten muistiin, tarkoitti, etten ole koskaan (IKINÄ !!) voittanut riitaa !!

Hauskaa hääpäivänään (Kuva: Facebook)

Hän oli täysin hyödytön hyvästille (etenkin eräälle rouva Bugdenille!), Hänen aksentit olivat kyseenalaisia ​​ja hänen lauluäänensä ... sanokaamme alkuperäinen (sorry baby!)!

Hänellä oli pienimmätkin peukalot, eikä hän voinut pysäyttää itseään kiinnittämästä niitä jokaiseen valokuvaan (jumala, rakastan häntä!) Ja hän söi suklaata unessaan (heräsi usein poskellaan ja kääre kiinni otsaansa).

Hänellä oli hienoimmat tanssiliikkeet ja parhaat pukeutumisasut! Hän vihasi Spockiaan. kuten korvat ja hänen epätoivoinen Daninsa; leukaan, kuten hän kutsui heitä, mutta minä vain rakastin häntä vielä enemmän hänen naurettavan ja harhaanjohtavan itsensä vääristelyn vuoksi. Minulle - hän oli täydellinen.

Hän ei koskaan tiennyt kuinka kaunis tai kuinka ihailtu, rakastettu ja rakastettu hän oli. Vaikutukset, joita hänellä oli muihin ja kuinka monta ihmistä hän innoitti olemalla hänen, oli niin selvästi nähtävissä, mutta ei hänelle.

Emily jatkoi kameran peukalojen nostamista - vaikka hän kärsi kipua (Kuva: Facebook)

Toivon, että hän voi katsoa alaspäin ja pystyy näkemään millaisen vaikutuksen hänellä oli kaikkiin tapaamiinsa ja jopa niihin, joita hän ei tehnyt.

Hänen perintönsä ja mottonsa 'Hymyile, rakasta ja ole ystävällinen' elää edelleen. Lainataksesi jonon (kiitos Joanne Philip) - 'Emmy on kuin hyppykivi ... hän hyppäsi ja tanssi suuren suuren lammikon yli, joka on elämää, mutta nyt hänen on aika levätä, kun hänen väreensä elävät & apos ;.

Mitä tulee minuun ... Tunnen itseni täysin eksyneeksi ja tyhjäksi ilman häntä. En voi katsoa matkustajan istuimeen ajaessani autoa ilman, että syvin kipu leviää rintaani.

Eikä mene ohi hetki, kun en kaipaa häntä. Oikeampaa sanaa ei ole sanottu kuin & apos; Koskaan on käynyt niin, että rakkaus ei tunne omaa syvyyttään ennen eron hetkeä. & Apos; (K.Gibran).

Osa hoidosta sai Emmyn ihon kipeäksi ja rakkulaiseksi (Kuva: Facebook)

Tiesin olevani onnekas, mutta on totta, ettet koskaan tiedä mitä sinulla on, ennen kuin se on poissa. Hän oli minun pohjoiseni, eteläni, itäni, länsini. Syy, miksi halusin herätä joka aamu ja olla parempi ihminen. Pääkapteeni pyörälläni. Minun paras ystäväni. Oma hummerini. Vaimoni. Ja todella sankarini.

Nyt kun hän on poissa, on vaikea olla tuntematta niin yksin. Mutta minun on uskottava, että hän on juuri siirtynyt seuraavaan huoneeseen. Että hän on palannut jälleen taivaaseen hänen kaltaistensa ympäröimänä.

Sillä hän oli enkeli kuolevaisten keskuudessa ja levitti valoa maailmaan, joka toisinaan ei ollut niin kirkas. Ja hän katsoo taaksepäin ja hymyilee meille kaikille, ja hän tulee olemaan kanssamme jollain tavalla edelleen.

kerry soldier uusi vauva

Minulle ... Hän on auringon säde, joka lämmittää kasvojani. Hän on kirkkain tähti yötaivaalla. Hän on lempeä tuuli, joka kahisee verhon läpi. Hän on lempeä laaksoiva meri rannalla.

Jake kuvaili Emmyä 'enkeliksi kuolevaisten keskuudessa'. (Kuva: Facebook)

Hän on kirjaimellisesti ajatuksissani joka heräämishetki ja unissani joka minuutti, kun lepään. Hän loisti niin kirkkaasti niin monille ja hänellä oli niin paljon rakkautta antaa. Sellainen rakkaus, joka ympäröi sinut kokonaan ja saa sinut tuntemaan itsesi maailman ainoaksi ihmiseksi.

Tunnen olevani todella siunattu siitä, että Emmy valitsi minut. Minun täytyi tavata ja mennä naimisiin sielunkumppanini kanssa ja hyvin harvat ihmiset voivat tehdä sen. Hämmästyttävä tunne hänen kuollessaan oli, että jos en voisi pitää häntä täällä tässä maailmassa, halusin vain mennä hänen kanssaan seuraavaan.

Olla hänen kanssaan. Kävelläksesi hänen kanssaan, pidä kädestä ja varmista, ettei hän pelännyt. Mutta valitettavasti minun on jäätävä. Minulla on Molly, josta pitää huolta, ja Emmyn viesti edelleen.

Myös sijaissynnytysmatka jatkuu ja jonain päivänä, kuka tietää, meillä saattaa olla pieni Emmy tässä maailmassa! Mutta toivon kaikesta, mitä olen, että saisin vain yhden päivän hänen kanssaan. Nauraa, halata, suudella, pitää tiukasti kiinni.

Emmy ja Jake viime vuoden kesäkuussa (Kuva: Facebook)

Joten anna minulle tämä lupaus. Mene ulos. Mene miehesi tai vaimosi luo. Kumppanisi tai rakastajasi. Kerro heille, että rakastat heitä. Ota heidät omakseen. Pidä niitä vähän kauemmin.

Purista niitä hieman tiukemmin. Kuiskaile makeita ei -asioita ja yritä unohtaa hetkeksi ne pienet epäolennaiset huolet. Olet vain täällä tässä maailmassa lyhyimmän ajan etkä koskaan tiedä milloin kaikki saattaa kadota.

Ja niin, vaikka pelkään, että olen unohtanut niin paljon, että halusin sanoa ... Lähden tällä.

Olet palannut omiesi joukkoon, nyt ihana tyttöni, rakkaani, enkelini. Loista aina kun voit. Aion varoa sinua.

Missä tahansa oletkin, laita vedenkeitin päälle, pukeudu aamutakkiisi, käperty sohvalle ja odota minua. Pidän aina kädestäsi ... Nähdään pian rotko.

& hymyile enemmän, rakasta syvemmin ja ole aina ystävällinen. & apos; Emmy Coates.

Katso Myös: