Smyths, Co-op ja Waitrose herättävät kiireellisiä muistutuksia ruoasta, leluista ja muusta

Waitrose Limited

Horoskooppi Huomenna

EU ja elintarvikkeiden standardointivirasto ovat vetäneet takaisin markkinoilta useita asioita(Kuva: Getty Images)



Useat high street- ja verkkokauppiaat ovat kutsuneet tuotteita takaisin, jotka eivät ehkä sovellu kulutukseen allergeenien ja muiden vaarojen vuoksi - jopa leluja, jotka ovat listalla tällä viikolla.



Viimeisten seitsemän päivän aikana Smyths Toys, Waitrose ja useat muut suuret nimet ovat kaikki vetäneet takaisin markkinoilta merkkituotteita turvallisuuspelkojen vuoksi.



Muita tuotteita ovat lemmikkieläinten ruoka, hiustenleikkuukoneet ja jopa lihatuotteet - monet niistä rikkovat EU: n sääntöjä.

Asiakkaita, joilla on jokin tuotteista, kehotetaan palauttamaan ne paikalliselle supermarketille tai jälleenmyyjälle täyden hyvityksen saamiseksi.

Kaikki turvallisuusmuistutukset tällä viikolla

  • Benyfit Natural Pet Food Ltd palauttaa markkinoille useita jäädytettyjä raakoja koiranruoatyyppejä, jotka sisältävät naudanlihaa, koska tuotteet saattavat sisältää salmonellaa. Katso koko lista täältä myydään eri riippumattomissa lemmikkieläinten ruokakaupoissa ja verkossa.



  • JFC (UK) Ltd palauttaa markkinoille S&B Golden Curry Medium Hot Sauce Mixin, koska se sisältää selleriä ja sinappia, joita ei ole mainittu etiketissä.

  • Waitrose & Partners muistuttaa Waitrose & Partnersin hitaasti keitetystä naudanlihasta ja alepiirakasta, koska se sisältää hasselpähkinöitä ja maitoa, joita ei ole mainittu etiketissä.



  • Co-op palauttaa mieleen kaksi Herby Pork Loin -mitalia, koska se sisältää soijaa, jota ei ole mainittu etiketissä Aasian tyylisiä sianlihaviipaleita varten.

  • Smyths Toys muistuttaa säädettävän jalkapalloharjoittelun/heittäytymisen uudelleen turvallisuussyistä.

  • Kemei palauttaa mieleen hiusleikkurisarjan ylikuumenemisen vuoksi. Sovitin voi ylikuumentua ja aiheuttaa palovammoja tai tulipalon. Tuote ei ole matalajännitedirektiivin ja asiaa koskevan kansallisen standardin BS 1363 EU: n vaatimusten mukainen.

  • Kemei palauttaa myös mieleen sähkökäyttöisen hiustenleikkuusarjan. Tuotetta mainostetaan vakio -adapterilla, joka on tarkoitettu pysyvään käyttöön ja jossa on riittämätön eristys. Tämän seurauksena sovitin voi ylikuumentua ja aiheuttaa palovammoja tai tulipalon. Käyttäjä voi koskettaa jännitteisiä osia, mikä lisää sähköiskun vaaraa. Tuote ei ole matalajännitedirektiivin ja asiaa koskevan kansallisen standardin BS 1363 EU: n vaatimusten mukainen.

    dubai uudenvuodenaatto 2013

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Katso Myös: