Sophie Gradonin myöhäinen poikaystävä Aaron Armstrongin isä kunnioittaa poikaansa syntymäpäivänä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Aaron Armstrongin sydämensärkyinen isä on kunnioittanut edesmennyttä poikaansa - joka olisi täyttänyt tällä viikolla 27 vuotta.



Veneen kapteeni vei henkensä viikkoja sen jälkeen, kun hän löysi Love Island -tähtityttöystävänsä Sophie Gradonin elottoman ruumiin vanhempiensa kodista Pontelandista, Northumberlandista, 20. kesäkuuta 2018.



Dave Armstrong otti Twitterissä torstaina kunnianosoituksen ja pohti traagista menetystä.



Hän kirjoitti: '' Olisit tänään 27 -vuotias, kaipaan sinua jokapäiväinen poikani, aina ajatuksissani ja ikuisesti #619. ''

channing tatum jessie j

Aaron Armstrong - joka vei henkensä vuonna 2018 löytäessään Love Islandin tyttöystävänsä Sophie Gradonin kuolleena - olisi täyttänyt 27 tällä viikolla (Kuva: NEWSAM.co.uk)

Viestin rinnalla Dave jakoi hetken Aaronin veneessä.



Aaron ja Sophie kuolivat vain 20 päivän välein, ja Aaron otti henkensä, kun vain 32 -vuotias Sophie löydettiin roikkuu.

Aaronin äiti Donna löysi rakkaan poikansa kuolleena makuuhuoneestaan ​​10. heinäkuuta 2018. Hän oli vain 25 -vuotias.



jesy little mix -leikkaus

Hänen sydämensä särkynyt isä kunnioitti poikaansa Twitterissä (Kuva: Instagram)

Aaron löydettiin kuolleena makuuhuoneestaan ​​10. heinäkuuta 2018 (Kuva: Instagram)

Kuolintutkija totesi, että Sophie hirtti itsensä, kun oli ottanut cocktailin kokaiinia ja viinaa. Sama tuomio annettiin myös pyrkivälle nyrkkeilijälle Aaronille, jota kuvailtiin kuoleman 'äärimmäisen ahdistuneeksi'.

Northumberland Southin vanhempi koronitutkija Eric Armstrong katsoi, että Love Island -tähti vei henkensä hirttämällä sen, kun oli nauttinut kokaiinia ja sen verran alkoholia, että hän ylitti kaksi ja puoli kertaa laillisen ajorajan.

Sophie oli puhunut poikaystävästään Twitterissä vain kaksi päivää ennen kuolemaansa ja kutsui häntä elämänsä rakkaudeksi.

Jakaessaan videon, jossa hän leikki lemmikkikoiransa kanssa, hän kirjoitti: 'Kun elämäsi rakkaus rakastaa koiriaan näin, tiedät, että hän on se. Hän halaa häntä heti takaisin ... ja nuo kädet '

paras fantasia jalkapallojoukkue 2016

Kuolintutkija totesi, että Sophie hirtti itsensä, kun oli ottanut cocktailin kokaiinia ja viinaa. Sama tuomio annettiin myös pyrkivälle nyrkkeilijälle Aaronille, jota kuvailtiin kuoleman 'erittäin ahdistuneeksi' (Kuva: NEWSAM.co.uk)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Pariskunta, joka vahvisti suhteensa Facebookissa 29. toukokuuta, oli äskettäin palannut lomalta Etelä -Ranskassa, jossa he olivat viettäneet hänen syntymäpäiväänsä.

aldi takaisin kouluun

Todellisuustähti, joka kotoisin Newcastlesta, kruunattiin Miss Iso -Britanniaksi vuonna 2009 ja oli myös entinen Miss Newcastle.

Mutta hän löysi laajempaa mainetta osana vuoden 2016 Love Island -valettua.

* Samarialaiset (116123) palvelevat 24h-palvelua vuoden jokaisena päivänä. Jos haluat mieluummin kirjoittaa, miltä sinusta tuntuu, tai jos olet huolissasi siitä, että sinua kuullaan puhelimessa, voit lähettää samarialaisille sähköpostia osoitteeseen jo@samaritans.org

Katso Myös: