Southern Co-op alkaa myydä vanhentuneita ruokia 20p hintaan 11 myymälässä-katso täydellinen luettelo

Supermarketit

Horoskooppi Huomenna

Ostokauppa

Parasta ennen -päivämäärät näkyvät monissa pakaste-, kuivattu-, säilötty- ja muissa elintarvikkeissa laadun osoittamiseksi(Kuva: Stoke Sentinel)



Yksitoista Co-op-myymälää alkaa myydä tuotteita, jotka ovat ylittäneet parhaan ennen & apos; päivämääränä osana uutta ruokahävikin torjuntaa koskevaa kokeilua.



Hedelmiä, vihanneksia ja jopa pastaa sisältäviä tuotteita on saatavilla klo 20 alkaen tietyissä Etelä-Co-op-myymälöissä, jotta Yhdistyneessä kuningaskunnassa heitetään pois joka vuosi heitettävä viisi miljoonaa tonnia syötävää ruokaa.



Hanke on osa ketjun ”Reducing Our Footprint & apos; aloite, joka käynnistyy tällä viikolla ja keskittyy & nbsp; parasta ennen & apos; päivämäärät.

connor mcgregorin nettovarallisuus

Nämä postimerkit koskevat laatua, eivät turvallisuutta. Päivämäärä tarkoittaa, että vaikka tuote saattaa alkaa menettää makuaan ja tekstuuriaan tietyn ajan kuluttua, se on silti turvallista syödä. Kun tuote on mennyt myyntiin päivämäärän mukaan, sitä pidetään vaarallisena kuluttaa.

Parasta ennen -päivämäärät ovat mukana, jotta ne auttavat ostajia siitä, kuinka kauan heidän tuotteensa säilyvät tuoreina & apos; varten

Parasta ennen -päivämäärät ovat mukana, jotta ne auttavat ostajia siitä, kuinka kauan heidän tuotteensa pysyvät tuoreina. varten (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



Gemma Lacey, Southern Co-opin kestävän kehityksen ja viestinnän johtaja, sanoi: 'Ihmiset ovat tietoisempia kuin koskaan tarpeettoman ruokahävikin vaikutuksista.

Hän sanoi, että päivittäistavarakauppa haluaa todistaa, että suuri osa tuotteista on edelleen maukkaita ja riittävän hyviä syömään 'parasta ennen'. Päivämäärä.



Lacey lisäsi: 'Toivomme, että tämä lisää tietoisuutta siitä, että ihmisten kaappien takana on tuotteita, joita ei tarvitse heittää pois.

onko michael schumacher edelleen koomassa

Kansallisten lukujen mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan kotitaloudet tuhlaavat viisi miljoonaa tonnia syötävää ruokaa vuosittain, ja yhdessä voimme tehdä enemmän syötävän ruoan pitämiseksi elintarvikeketjussa.

Ensimmäinen kokeilu ”Reducing our Foodprint & apos; järjestettiin viime vuonna kahdessa Hampshire -myymälässä. Ruokakaupan mukaan suurin osa päivän aikana myydyistä tuotteista vähenee.

päivittäinen peili Manchester United

Laajennettu kokeilu kestää 12 viikkoa The Co-operative Food -kaupoissa Bathin Widcombe Hillissä, Blandfordin Salisbury Roadilla, Bradford On Avonin Winsley Roadilla, Frome's Nunney Roadilla, Lambournin High Streetillä, Mere & apos; s The Square, Old Sarumin Crosier Close, Shaftesburyn Beaufoy Close, Shrewtonin High Street, Sturminsterin Station Road ja Yeovilin Mudford Road.

Tuotteet ovat saatavilla 20 p: n ajan, ja tuoreita tuotteita myydään enintään kahden päivän kuluttua parhaasta ennen & apos; päivämäärä- ja ympäristönsuojelutuotteet myydään enintään seitsemän päivän kuluttua parhaasta ennen & apos; Päivämäärä.

Esimerkkejä vähennysaloitteeseen sisältyvistä tuotteista ovat hedelmä- ja vihannespurkit, kuivatut pastat ja riisi, makeiset, tietyt mausteet, sokeri ja makeutusaineet, kahvi, tee ja hillot sekä jäähdytetyt tuotteet, kuten hedelmät ja hedelmämehut.

Esimerkkejä aloitteeseen sisältyvistä tuotteista ovat hedelmä- ja vihannespurkit, kahvi, tee ja hillot

Esimerkkejä aloitteeseen sisältyvistä tuotteista ovat hedelmä- ja vihannespurkit, kahvi, tee ja hillot (Kuva: Getty)

Gemma Lacey lisäsi: ”Meillä on kunnianhimoisia ilmastotavoitteita seuraavan vuosikymmenen aikana, kun pyrimme vähentämään suoran toiminnan kasvihuonekaasupäästöjä 50% vuoteen 2030 mennessä vuoteen 2019 verrattuna.

'' Tämä perustuu ensimmäiseen työhön, jonka teimme vähentääksemme päästöjämme 27% vuonna 2018 vuoteen 2012 verrattuna. Toivomme, että lisää yrityksiä liittyy meihin ja voimme yhdessä vaikuttaa ilmastonmuutokseen. ''

Elintarviketurvallisuusvirasto (FSA) neuvoo, että tuotteet menevät parhaan mahdollisen & apos; päivämäärät ovat turvallisia kuluttaa, mutta eivät välttämättä ole valmistajan tarkoittamaa parasta laatua.

Mitä kauppoja sisältyy?

Laajennettu koe kestää 12 viikkoa seuraavissa Etelä-osuuskunnan ruokakaupoissa.

  1. Widcombe Hill, Bath
  2. Salisbury Road, Blandford
  3. Avonin Winsley Roadilla, Bradford
  4. Nunney Road, Frome
  5. High Street, Lambourn
  6. Neliö, Mere
  7. Crosier Close, vanha Sarum
  8. Beaufoy Close, Shaftesbury
  9. High Street, Shrewton
  10. Station Road, Sturminster
  11. Mudford Road, Yeovil

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

jättiläinen sika peitossa

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: