Spotify lahjoittaa ILMAISIA Google Home Mini -kaiuttimia – saat sellaisen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Spotify tekee yhteistyötä Googlen kanssa lahjoittaakseen ilmaisia ​​älykaiuttimia asiakkaille Isossa-Britanniassa.



Tarjous on avoin kaikille, joilla on Spotify Premium for Family -tilaus, jonka avulla enintään kuusi perheenjäsentä samassa osoitteessa voi suoratoistaa musiikkia samanaikaisesti.



Spotify Premium for Family -tilaus maksaa 14,99 puntaa kuukaudessa, kun taas kertakäyttötilin hinta on 9,99 puntaa.



olen julkkis spencer

Jokaisella suunnitelmassa olevalla henkilöllä on henkilökohtainen tili, mikä tarkoittaa, että jokainen voi tallentaa henkilökohtaiset soittolistansa ja suosituksensa.

(Kuva: Getty Images)

Sekä uudet että nykyiset Spotify Premium for Family -paketin päätilin haltijat ovat oikeutettuja ilmaiseen Google Home Mini kaiutin.



valmistettu chelsea proudlockissa

Älykaiuttimen avulla käyttäjät voivat ohjata musiikkiaan ja etsiä tietoa kutsumalla komentoja, joita edeltää sana 'Hei Google'.

Spotify on tehnyt yhteistyötä Googlen kanssa parantaakseen musiikin suoratoistokokemusta Google Homessa.



Käyttäjät voivat esimerkiksi pyytää Googlea 'toistamaan Spotifyta', 'sekoittamaan musiikkia', 'toistamaan Discover Weeklyä', 'soitamaan illallisjuhlien musiikkia', 'soittamaan hiphop-musiikkia', 'soitamaan suosikkimusiikkiani' tai pyytämään tietty kappale.

He voivat myös käskeä sen pysäyttämään, säätämään äänenvoimakkuutta ja hyppäämään eteen- tai taaksepäin sekä kysymään kysymyksiä, kuten 'mikä tämä kappale on?' 'kuka on laulaja?' tai 'milloin tämä kappale ilmestyi?'

Kun Google Home on määritetty, se pystyy tunnistamaan eri perheenjäsenet heidän äänensä perusteella, mikä tarkoittaa, että jokainen saa henkilökohtaisen kokemuksen.

'Pääsy tuhansiin Spotify-soittolistoihin Google Assistantin kautta on aina ollut saumaton kokemus', sanoi Lionel Guicherd-Callin, Googlen eurooppalainen tuotepäällikkö.

'Joten perheille mahdollisuus tehdä se mistä tahansa talosta Google Home Minin avulla on luonnollinen seuraava askel.

ryöstää kardashian laihtua
Spotify

'Yksinkertaisella 'Hei Google' -komennolla koko perhe voi nauttia suosikkimusiikistaan ​​ja käyttää sitä myös muuhun hyödylliseen, erityisesti perheille suunniteltuun apuun.

Uudet ja nykyiset Premium for Family -paketin päätilin haltijat voivat lunastaa Google Home Minin osoitteessa www.spotify.com/uk/family .

Tämä on rajoitettu tarjous, joka on saatavilla vain Iso-Britannian Spotify Premium for Family -käyttäjille 14. toukokuuta asti, niin kauan kuin tavaraa riittää.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: