Stacey Solomon lähti kyyneliin, kun poika Zachary kysyi Joe Swashilta, oliko hän hänen toinen isänsä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Stacey Solomon kertoi tunteellisesta hetkestä, kun hänen poikansa Zachary kysyi poikaystävältä Joe Swashilta, oliko hän 'toisen pojan kaltainen'. hänelle nyt.



Loose Women -tähti, 30, tunnusti, että perheen arka hetki jätti hänet kyyneliin sen jälkeen, kun hänen kaunotar Joe, 38, kertoi hänelle tunteellisesta keskustelustaan ​​11-vuotiaan kanssa.



Avatessaan keskustelua Loose Womenin eilen jakson aikana Stacey paljasti, että hän murtui kyyneliin, kun hän sai tietää, että Zach kertoi Joelle näkevänsä hänet toisena isänä.



Kolmen äidillä on pojat Leighton, seitsemän, Zachary, 11, aiemmista suhteista ja seitsemän kuukauden ikäinen vauva Rex Joen kanssa, jolla on myös poika Harry, 11, edellisestä sulhasestaan.

Äiti selitti sitten, miten Joe sanoi 'ap'; kyllä ​​& apos; ja kertoi Zachille, kuinka paljon hän rakasti kaikkia poikia, jättäen Staceyn kyyneliin

Äiti selitti sitten, miten Joe sanoi 'ap'; kyllä ​​& apos; ja kertoi Zachille, kuinka paljon hän rakasti kaikkia poikia, jättäen Staceyn kyyneliin (Kuva: ITV)

Keskustellessaan koskettavasta hetkestä Stacey kertoi katsojille: ”Joe vie kerran viikossa Zachin kahvilaan aamiaiseksi ennen koulua.



'Vain hän ja Zach, jotta he saavat vähän yksinoloa yhdessä.'

tom gotworth somerset dunstan rees-mogg

Stacey jatkoi emotionaalisen muistin selittämistä, kun hän jakoi vilkaisun aikaisemmasta keskustelustaan ​​Joen kanssa.



Hän sanoi: 'Niin he menivät tänä aamuna ja olin autossa matkalla tänne ja sain puhelun Joelta sanoen:' Tiedän miksi Zach oli niin innoissani menemään kahvilaan tänä aamuna '.

Hän sanoi, että se johtuu siitä, että hän istuutui minut ja sanoi, että Joe, tiedäthän, että on hienoa, että kahdenlaisia ​​isiä ei ole? Olenko siis sinulle kuin toinen poika? '

Stacey paljasti, että hän puhkesi kyyneliin, kun hän sai tietää, että Zach kertoi Joelle, että hän näkee hänet 'toisena isänä'.

Stacey paljasti, että hän puhkesi kyyneliin, kun hän sai tietää, että Zach kertoi Joelle, että hän näkee hänet 'toisena isänä'. (Kuva: @staceysolomon/Instagram)

Dean Cox, X -Faktorin finalistin Stacey Solomonin pojan Zacharyn isä

Dean Cox, X -Faktorin finalistin Stacey Solomonin pojan Zacharyn isä (Kuva: SUNNUNTAINEN PEILI)

Pursiseva äiti selitti innoissaan, kuinka Joe sanoi innokkaasti 'ap'; kyllä ​​& apos; ja kertoi Zachille, kuinka paljon hän rakasti kaikkia poikia, jättäen Staceyn kyyneliin.

ashley isoveli uk

Hän sanoi: 'Joe sanoi' joo, minä rakastan sinua yhtä paljon! ''

Essex -tähti myönsi menettäneensä sen. kun hän sai tietää koskettavasta hetkestä ja sanoi, että vaikka Zachin biologinen isä on loistava, hän on iloinen, että hänen poikansa on löytänyt toisen isähahmon. Joessa.

Äiti selitti sitten, miten Joe sanoi 'ap'; kyllä ​​& apos; ja kertoi Zachille, kuinka paljon hän rakasti kaikkia poikia, jättäen Staceyn kyyneliin

Äiti selitti sitten, miten Joe sanoi 'ap'; kyllä ​​& apos; ja kertoi Zachille, kuinka paljon hän rakasti kaikkia poikia, jättäen Staceyn kyyneliin (Kuva: ITV)

joka pelaa cain dingleä

TV -suosikki selitti, miten hänen mielestään se on tällainen etuoikeus & apos; saada rakastava sekaperhe.

Hän kertoi Loose Women -paneelille: 'Hänellä on hämmästyttävä, uskomaton isä, mutta on aina vaikeaa saada sekaperhe ja toivoa, että sovit yhteen, ja kaikki ympärilläsi rakastavat sinua aivan samalla tavalla.

'Se, että voi saada tukevia vanhempia molemmilta puolilta, vaikka he eivät asu kotona, ja sitten saada tukea tukevia isovanhempia ja isähahmoja elämässäsi sen ulkopuolella, on vain tällainen etuoikeus ja olen niin onneksi meillä on tämä suhde. '

Tähti myönsi menettäneensä sen ja sanoi, että vaikka Zachin isä on loistava, hän on iloinen, että hänen poikansa on löytänyt toisen isähahmon & apos; Joessa

Tähti myönsi menettäneensä sen ja sanoi, että vaikka Zachin isä on loistava, hän on iloinen, että hänen poikansa on löytänyt toisen isähahmon & apos; Joessa (Kuva: Instagram)

30-vuotias, joka synnytti poikansa Rexin viime vuoden toukokuussa, on äskettäin kohdannut painetta ottaa seuraava askel perheensä puolesta.

On ollut huhuja, joiden mukaan Joen pitäisi kysyä kysymys, mutta pari pysyy päättäväisesti poikaystävänä ja tyttöystävänä, kun kihlasormus pysyy tiukasti kiinni.

Viime vuoden marraskuussa Stacey ja Joe lähtivät perheen kanssa Malediiveille, ja heidän faniensa keskuudessa oli toivoa, että tämä olisi hetki, jolloin Joe laskeutui polvilleen.

Staceylla on pojat Leighton, 7, Zachery, 11, aiemmista suhteista ja seitsemän kuukauden ikäinen vauva Rex Joen kanssa

Staceylla on pojat Leighton, 7, Zachery, 11, aiemmista suhteista ja seitsemän kuukauden ikäinen vauva Rex Joen kanssa (Kuva: Instagram)

Lue lisää

kylie minoguen plastiikkakirurgia
Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Stacey on kuitenkin myös vaatinut, että perhe on onnellinen sellaisenaan. Hän kertoi Uusi aikakauslehti: 'Haluan kihlasormuksen, mutta en ole huolissani naimisiinmenosta.

'Kumpikaan meistä ei ole! Minulla on niitä outoja esiasetettuja ajatuksia, joiden mukaan minun pitäisi mennä naimisiin ja saada iso valkoinen mekko, mutta se ei ole kaikki ja lopeta kaikki. Meillä on perheemme, olemme yhdessä, olemme käytännössä naimisissa mielestämme.

'Se paperi meille ei ole jotain, mitä me tarvitsemme juuri nyt.'

*Loose Women esitetään arkisin klo 12.30 ITV: llä

Onko sinulla tarina myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteessa webtv@trinityNEWSAM.com tai soita meille suoraan 0207 29 33033

Katso Myös: