Opettaja Ellie Wilson kutsui oppilaan lentokoneeseen ja harrasti seksiä hänen kanssaan ja kertoi hänelle olevansa raskaana.

Uk News

Horoskooppi Huomenna

A & apos; kirkas ja kykenevä & apos; opettaja kutsui oppilaan lentokoneeseen ja harrasti seksiä hänen kanssaan ennen kuin kertoi olevansa raskaana, tuomioistuin kuuli tänään.



Tuolloin 26-vuotias Ellie Wilson harjoitti seksuaalista toimintaa 16-vuotiaan opiskelijan kanssa, kun he lensi kotiin ulkomaankoulumatkan jälkeen, syyttäjät kertoivat.



Pariskunta harrasti seksiä Airbus -koneen wc: ssä yön yli lennon aikana Lontoon Heathrow'n lentokentälle vuonna 2015, Bristol Crown Courtille kerrottiin.



Poika kertoi myöhemmin poliisille, että hän oli vetänyt housunsa alas ja seisoi yhdellä jalalla.

Lento -onnettomuuden jälkeen Wilson kertoi teini -ikäiselle olevansa raskaana ja he keskustelivat siitä, mitä tehdä ennen abortin tekemistä, tuomioistuin kuuli.

Vastaaja, nyt 29 -vuotias ja kotoisin Dursleysta, Gloucestershirestä, on parhaillaan oikeudenkäynnissä ja kiistää neljä syytettä aseman väärinkäytöstä ja seksuaalisesta toiminnasta lapsen kanssa.



Wilson harrasti seksiä opiskelijan kanssa lentokoneessa wc: ssä koulumatkan jälkeen, tuomioistuin kuuli tänään

Wilson harrasti seksiä opiskelijan kanssa lentokoneessa wc: ssä koulumatkan jälkeen, tuomioistuin kuuli tänään (Kuva: facebook)

Hän oli tänään kuvassa saapuessaan tuomioistuimelle mustalla takilla, hiukset kiinni.



Wilson, fysiikan opettaja, oli Bristolin lukion neljännen vaiheen johtaja, kun väitetyt rikokset tapahtuivat kolme vuotta sitten, Bristol Live raportteja.

Hän ei enää työskentele koulussa ja hänet on erotettu National College for Teaching and Leadership (NCTL) -yliopiston suosituksesta.

Tänä aamuna tuomaristo kuuli, että vuonna 2015 Wilsonia pidettiin valoisana ja kykenevänä opettajana ja avainvaiheen neljän päänä, mutta että hänellä oli toinenkin puoli.

Syyttäjäviranomainen Virginia Cornwall sanoi avauspuheessaan: ”Hän oli nainen, jolla oli salainen suhde pojan kanssa. Hän on riskinottaja. Hän myöntää, että koulun ulkopuolella käytettiin sopimattomasti, mutta ei mitään seksuaalista. ''

Tuomioistuin kuuli, että mitään sopimatonta ei tapahtunut ennen koulumatkaa, johon osallistuivat muut opettajat ja opiskelijat.

Väitetään, että rajojen eroosi Wilsonin ja teini -ikäisen välillä, jotka usein yhdistettiin pariksi.

Häntä pidettiin valoisana ja kykenevänä opettajana ja avainvaiheen neljän johtajana vuonna 2015, valamiehille kerrottiin

Häntä pidettiin valoisana ja kykenevänä opettajana ja avainvaiheen neljän johtajana vuonna 2015, valamiehille kerrottiin (Kuva: SWNS.com)

Tuomioistuimelle kerrottiin, että he keskustelivat teltassa myöhään illalla, mukaan lukien yksityiskohdat heidän elämästään, johtuen sidoksen kehittymisestä.

Oikeus kuuli, että opettaja ehdotti, että hänen pitäisi siirtyä tyttöystävänsä luo.

Valioliigan uudet säännöt

Neiti Cornwall sanoi, että poika tunsi vetovoiman ja Wilsonin käsi kosketti hänen kättään.

Ja kun he tulivat kotiin Airbusilla, opettaja kutsui häntä vessaan ennen seksuaalista tekoa hänelle, tuomioistuimelle kerrottiin.

Neiti Cornwall, joka sanoi parin harrastaneen myös seksiä, sanoi, että alkoholilla on voinut olla osuutta asiaan, ja jotkut oppilaat olivat myös huonossa kunnossa lentokoneessa.

Hän kertoi oikeudessa, että opettaja antoi pojalle - jota ei voida nimetä oikeudellisista syistä - suuseksiä kutsuttuaan hänet wc: hen.

Sitten he harrastivat emättimen seksiä, hän sanoi.

Oikeus kuuli, että pari nähtiin myöhemmin istumassa jalat kietoutuneina toisiinsa.

Wilson sanoo, että väitetty on vääristynyttä fantasiaa.

Paluumatkalla poika myönsi juoneensa liikaa ilmaista alkoholia.

Tiedostokuva oikeudesta, jossa opettaja on käynyt oikeudenkäynnin

Tiedostokuva oikeudesta, jossa opettaja on käynyt oikeudenkäynnin (Kuva: PA -arkisto)

Hän kertoi poliisille, että hän oli melko humalassa aamuyöllä ja että Wilson oli myös juonut.

Hän sanoi, että lentokoneen aikana opettaja liu'utti kätensä hänen housujaan alas ja pelasi peniksensä.

Sitten hän kutsui hänet wc: hen ja hän käveli sisään ja lukitsi oven.

Vedettyään lenkkeilyhousunsa takaisin, hän polvistui hänen eteensä ja suoritti suuseksiä ennen seisomista ja vetämällä housunsa alas, hän sanoi.

Sanoin 'olet varma tästä'. Hän sanoi 'tietysti', hän kertoi poliisille.

Hän seisoi yhdellä jalalla.

tracy dekantteri valettu nyt

Nuori väitti, että he olivat sitten yhdyneet emättimeen.

Myöhemmin hän sanoi, että he keskustelivat 'hyvin lyhyesti siitä, kuinka menimme ulos kylpyhuoneesta', ennen kuin hän lähti wc: stä ja seurasi häntä.

Matkan jälkeen tuomioistuin kuuli parin vaihtaneen puhelinnumeroita.

Poika jopa kertoi isälleen, että hän aikoo lopettaa tyttöystävänsä kanssa, koska hän halusi jotain enemmän, väitettiin.

Syyttäjien mukaan Wilson, joka nähtiin poistuneensa tuomioistuimesta aiemmin tänä vuonna, kertoi pojalle olevansa raskaana (Kuva: Tom Wren / SWNS.com)

Pariskunnan kerrotaan syöneen 'reunion -aterian'. Nandon ravintolassa teini -ikäinen ostaa suklaata ja kukkia Wilsonille.

Sitten hän vei hänet kotiinsa ja he suutelivat hänen sänkyään, neiti Cornwall sanoi.

Syyttäjä lisäsi: 'Hän luuli olevansa suhteessa opettajaansa.'

Väitettiin myös, että opettajalla ja oppilaalla oli matka Tinternin luostariin, jossa he menivät pubiin, suutelivat ja pitivät käsiä.

Pojan isä luuli vain, että opettaja huolehtii ja tukee poikaansa hänen eronsa tyttöystävänsä kanssa, väitettiin.

Neiti Cornwall sanoi, että Wilson piti suhteen hiljaa poikaystävältä ja soitti hänelle Italiasta, kun hän lähti sinne lomalle.

Oikeus kuuli, että opettaja ja oppilas suutelivat myös matkalla Ashton Courtiin.

Mutta kissa päästettiin laukusta huhujen levittämisen jälkeen, ja hänen päänsä ja apulaisopettaja puhuivat opettajalle ja kiistivät väärin.

Opettaja kertoi sitten teini -ikäiselle, että hän oli raskaana seksin jälkeen lentokoneessa, neiti Cornwall sanoi ja lisäsi, että uutinen oli pojan vaikea ymmärtää.

Tuomioistuin kuuli toisen miesoppilaan tietoiseksi väitetystä suhteesta ja uhkasi paljastaa heidät, ellei opettaja harrasta seksiä hänen kanssaan.

Opettaja Dursleystä, Gloucestershirestä, erosi koulun tutkinnan jälkeen

Opettaja Dursleystä, Gloucestershirestä, erosi koulun tutkinnan jälkeen (Kuva: Tom Wren / SWNS.com)

Neiti Cornwall sanoi: Hän oli tekemisissä kiristäjän kanssa ja yritti käsitellä sitä itse. Hän yritti istua sen päällä, hän yritti peittää sen.

Helmikuussa 2016 Wilson ilmoitti kuitenkin kiristämisestä. ja hänet siirrettiin koulusta.

Koulu puhui sitten pojan isän kanssa ja kysyi Wilsonilta, oliko hän seurustellut pojan kanssa koulun ulkopuolella, ja hän kielsi sen.

Hän erosi koulun tutkinnan jälkeen.

Yksityiskohtaisessa haastattelussa hän sanoi, että pojan kanssa oli ystävyys ja myönsi, ettei hänen olisi pitänyt mennä niin pitkälle kuin meni, mutta mitään seksuaalista ei ollut.

Hän sanoi olevansa eristetty ja yksinäinen ja poika oli ystävä.

Hän kertoi myös, että lentokoneessa hänellä oli kuukautiset.

Wilson myönsi, että hänellä oli päiviä ulkona teini -ikäisen kanssa Tintern Abbeyssä ja Ashton Courtissa Bristol Liven mukaan.

Tuomarille kerrottiin, että heidän on oltava varmoja, että oppilas on koskenut seksuaalisesti ja käyttänyt luottamusta väärin.

Neiti Cornwall sanoi: Hän on nuori mies, jolla ei ole motiivia keksiä tätä kaikkea.

Koulun nimeä ei myöskään voida paljastaa oikeudellisista syistä.

Oikeudenkäynti jatkuu.

Katso Myös: