Stobart Airin romahdus: hyvitys- ja peruutusoikeudet, jos tämä vaikuttaa lentoosi

Aer Lingus

Horoskooppi Huomenna

Stobart Air -lentokone

Asiakkailla on vaihtoehtoja, jos lento peruutetaan, mukaan lukien hyvitykset(Kuva: LBA)



Aer Lingusin lentoyhtiöt, joiden Stobart Air -lennot on peruttu, voivat saada hyvityksiä, varata uudelleen tai tehdä vakuutuskorvauksia saadakseen rahat takaisin ja yrittääkseen säästää lomansa.



Stobart Air oli irlantilaisen Aer Lingus -yhtiön franchise -yhtiö ja lensi 12 reitillä. Yhtiö kuitenkin lopetti kaupankäynnin perjantaina 11. kesäkuuta ja peruutti kaikki lennot.



Nämä lensi Dublinin ja Belfast Cityn lentokentiltä terminaaleihin, mukaan lukien East Midlands, Edinburgh, Exeter, Donegal, Glasgow, Leeds Bradford, Newquay ja Manchester.

Asiakkaat, joiden lennot on peruttu, voivat saada täyden hyvityksen suoraan Aer Lingusilta.

Lentoyhtiö on pyytänyt Stobart -lennoilla varautuneita asiakkaita olemaan saapumatta lentokentälle, vaan tarkistamaan Aer Lingusin verkkosivustolta hyvitystiedot osoitteesta www.aerlingus.com .



Tyger piirsi hunajavanhemmat

Onko lentoyhtiön romahtaminen jättänyt sinut taskusta? Kerro meille tarinasi osoitteessa sam.barker@reachplc.com

Asiakkaat voivat tarkistaa mahdolliset vaihtoehtoiset lennot Aer Lingus -verkkosivustolta, koska niiden tiedot saatetaan päivittää usein.

Asiakkaat voivat tarkistaa mahdolliset vaihtoehtoiset lennot Aer Lingus -verkkosivustolta (Kuva: Getty Images)



Stobartin asiakkaat voivat myös vaihtaa vaihtoehtoiseen lentoon reitin mukaan.

Aer Lingus on valinnut lennot viidelle Stobartin kohteelle, ja BA City Flyer lentää kahta vähintään viikon ajan, ja muut reitit ovat edelleen työn alla.

Asiakkaat voivat tarkistaa mahdolliset vaihtoehtoiset lennot Aer Lingus -verkkosivustolta, koska niiden tiedot saatetaan päivittää usein.

Aer Lingusin tiedottaja sanoi: ”Kaikkiin asiakkaisiin, joihin asia vaikuttaa, otetaan suoraan yhteyttä ja tarjotaan yksityiskohtia vaihtoehtoisesta lennosta, jos se on mahdollista. Kaikilla asiakkailla on myös mahdollisuus saada täysi hyvitys.

'' Aer Lingus haluaa pyytää anteeksi Aer Lingusin alueellisilta asiakkailta, jotka ovat kärsineet Stobart Airin toiminnan lopettamisesta. ''

milloin isoveli alkaa 2014

Mahdollinen Aer Lingus -korvaus myönnettäisiin kuitenkin vain lennolle, ei lomien muille osille, kuten hotelleille tai aktiviteeteille.

Suurin osa kyseisistä lennoista on kotimaan sisäisiä ja ne suoritetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa, eivätkä ne välttämättä sisällä lomaa.

Mutta jos näin on, useimmat matkavakuutukset maksavat muut lomakulut, jos lento peruutetaan.

Näitä ovat toiminnot, joista olet jo maksanut tai jotka maksetaan.

Vakuutuksenantajat odottavat, että olet kokeillut kaikkia muita tapoja saada rahasi takaisin ennen kuin he astuvat sisään.

Fiona Macrae, Travel Insurance Explained -verkkosivuston tietoisuushankkeen johtaja, sanoi: Useimmilla hotelli- ja majoitustarjoajilla on tiukat peruutusehdot, mutta he voivat tarjota korvausta kustannuksista tai siirtää varauksen näiden ongelmien vuoksi.

'Hyvitystä tai päivämäärien muuttamista ei kuitenkaan taata, ja ne vaihtelevat majoituspalveluntarjoajien välillä.' '

isoveli lee ja casey

Jos asiakkaat eivät voi saada näitä hyvityksiä, jos majoitus maksaa yli 100 puntaa ja se on varattu luottokortilla, on toinen vaihtoehto.

Matkustajat voivat vaatia nämä kulut takaisin luottokortin tarjoajalta kulutusluottolain 75 §: n nojalla.

Aer Lingusin lentokone

Aer Lingus ja BA ovat avustaneet hukassa olevia matkustajia (Kuva: AIDAN CRAWLEY / EPA-EFE / Shutterstock)

Jokainen, joka on tehnyt varauksen debit -kortilla, voi myös saada takaisin nämä kulut pankkinsa kautta takaisinperintäjärjestelmän mukaisesti.

Ascot naisten päivä 2015

Vakuutuksen sanamuoto kannattaa tarkistaa ennen vakuutushakemuksen tekemistä.

Nämä eroavat toisistaan ​​sen suhteen, mitä ne kattavat ja kuinka paljon vakuutuksenantajat maksavat tietyistä korvauksista.

Vakuutuksenantajan soittaminen on viisasta, jos et voi selvittää sitä.

Stobart Airin lausunnossa sanottiin: 'On erittäin valitettavaa ja surullista, että Stobart Air voi vahvistaa, että hallitus nimittää parhaillaan selvitystilaa yritykselle ja että lentoyhtiö lopettaa toimintansa välittömästi.'

Tämä koskee noin 480 henkilöä.

Katso Myös: