Strictly's Neil Jones kertoo homohuhuista, koska hän on onnellisempi ilman Katya

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Strictly Come Dancing -ammattilainen Neil Jones on myöntänyt, että hän on tottunut kutsumaan nimiä, kun hän käsitteli jälleen väitteitään seksuaalisuudestaan.



Tanssitanssija, jonka avioero vieraasta vaimosta ja näyttelijästä Katya Jonesista on lykätty koko pandemian ajan, vaatii, ettei hän lyönyt rakkauskilpailijaansa Seann Walshia raivoisassa vastakkainasettelussa sen jälkeen, kun koomikko teki hänestä homoseksuaalisen vitsi.



'Olen inkivääri, jokainen, joka on inkivääri, on tottunut sanomaan pahemmiksi', tanssija sanoi.



'Minulle on kehittynyt paksu iho. En yrittänyt lyödä häntä tai mitään. En pidä vastakkainasettelusta tai draamasta. '

Katya ja entinen aviomies Neil Jones ilmoittivat eroavansa viime vuonna (Kuva: Getty Images)

Kaksi kuukautta joulukuun 2018 Snoggate -skandaalin jälkeen - jossa Katya ja Seann kuvasivat suutelevansa humalassa Lontoon illalla, tunteja sen jälkeen, kun he olivat suorittaneet höyryävän Paso Doblen - Seann oli kuulemma tehnyt julman huijauksen Neilin kustannuksella yhdellä kertaa hänen keikoistaan.



mitä ted bundy teki

Esittäessään itsensä yleisölle Seann oli sanonut: 'Minä olen kaveri, joka suuteli homomiehen vaimoa.'

Tuolloin raportit väittivät, että Neil oli vihaisesti nurkannut Seannin väkivaltaisen vastakkainasettelun takia.



Mutta Neil väittää, että näin ei ollut - ja että Seannin virheellisellä kielellä ei todellakaan ollut mitään tekemistä hänen ja Katyan eron kanssa vain 10 kuukautta myöhemmin.

Neilin ja Katyan avioliitto järkytti huijausskandaali ytimeen, ja se päättyi 10 kuukautta myöhemmin (Kuva: PA)

Hänen tyttöystävänsä Rebecca jätti Seannin, joka väitti, ettei hän edes pyytänyt häneltä anteeksi

'Huomasimme, että olimme kasvaneet erilleen kuten ihmiset, joten olimme kuin' OK, mennään omille teillemme '. Olemme onnekkaita, että meillä ei ole lapsia ', hän kertoi Aurinko sunnuntaina .

- Sillä ei ollut mitään tekemistä [Seannin] kanssa tapahtuneen kanssa. Olimme menossa eri suuntiin, mutta olemme nyt ystäviä. Katya on hieno tyttö, eikä minulla ole mitään pahaa sanottavaa hänestä. '

Neil myönsi, ettei hän pitänyt venäläisestä Katyasta, kun hän tapasi hänet ensimmäisen kerran, koska kyse oli siitä, tulivatko he tanssikumppaneiksi.

- En ensin ajatellut ihastella häntä. Hän on kaunis tyttö, mutta minulle se oli aina tanssia ensin ... Kesti muutama kuukausi ennen kuin saimme yhdessä. Luulen, että vietimme niin paljon aikaa yhdessä ja tutustuimme toisiimme ”, hän jatkoi.

Katya jäi kiinni Seann Walshin kanssa vuonna 2018 (Kuva: päivittäinen ennätys)

'Olen hyvässä paikassa ja minä ja Katya tuemme nyt todella hyvin.

Minulle se on jotain, mitä tapahtui menneisyydessä. Puhuimme kaikesta silloin. Meillä oli tilanne, mutta kaikki tukivat, joten selvisimme siitä. ''

Neil sanoo, että parilla ei ole kiirettä erota, mikä on yhtä hyvä asia, koska COVID-19-pandemia on pidättänyt paperityöt.

Neil väittää, että hän ja Katya ovat hyvässä paikassa huolimatta myrskyisestä avioerosta (Kuva: ITV)

mitä 417 tarkoittaa

Ja se on hyvä työ, että entinen pari voi tehdä yhteistyötä ystävällisesti, koska he viettävät tänä kesänä paljon aikaa yhdessä lähietäisyydellä, kun ammattimaiset Strictly-tanssijat eristyvät yhdessä hotellissa.

Lue lisää

Seann ja Katya tuhahtavat
Parin murheellinen anteeksipyyntö Katsojat eivät äänestä Seannia uudelleen Rebecca tekee tunteensa selväksi Rebecca katkaisee hiljaisuuden

Heidän on tallennettava kaikki tämän sarjan sarjat & apos; ryhmätanssijat ennen esityksen alkua, jotta vältetään koronaviruksen leviämisriski mahdollisimman paljon, joten kaikki asianosaiset asetetaan karanteeniin yhdessä suuressa kuplassa.

Tiukasti pomot ovat myös ilmoittaneet lyhyemmästä ajasta tänä vuonna riskien hallitsemiseksi sekä vähemmän julkkiksia, kun show alkaa lokakuun puolivälissä.

Katso Myös: