Ferne McCannin kasvot muuttuvat TOWIE -tähden vakuuttavan plastiikkakirurgian kieltämisen jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kun on kyse hyvältä, Ferne McCann on osoittanut olevansa valmis menemään äärimmäisiin ponnistuksiin.



TOWIE -tähti ei ole välttelemässä veistä, sillä hän on ollut rehellinen etsiessään esteettistä täydellisyyttä aiemmin.



Yksinäinen äiti on aiemmin paljasti, että hänellä oli nenäleikkaus monta vuotta sitten auttaakseen häntä torjumaan epävarmuuttaan siitä.



26 -vuotiaana hän paljasti uuden nenänsä suorana telkkarina työskennellessään tänä aamuna.

Ferne selitti isännille Eamonn Holmesille ja Ruth Langsfordille, miksi hän päätti siirtyä eteenpäin leikkauksessa.

Erittäin avoimella ja rehellisellä kertomuksella Ferne - jolla oli vielä näkyviä mustelmia nenänsä ympärillä meikistä huolimatta - puhui leikkauksesta: 'Se on hienovaraista, halusin sen olevan hienovaraista, en halunnut muuttaa koko kasvojani. Se oli yksi suurimmista pelkoistani. '



TOWIE -tähti ei ole välttelemässä veistä, sillä hän on ollut rehellinen etsiessään esteettistä täydellisyyttä aiemmin (Kuva: NurPhoto Getty Imagesin kautta)

Mutta todellisuustähti vaati, ettei hän olisi tehnyt mitään muuta.



- Kaikki ajattelevat, että leikkaus on liukas rinne ja että olet riippuvainen, mutta minulle nenätyöni oli ainoa asia, jonka halusin tehdä, hän sanoi leikkauksen jälkeen.

En tiedä mitä muuta olisin tehnyt, vaikka olisin halunnut.

Luulen, että Botox ja täyteaineet saavat sinut näyttämään vanhemmalta. Tykkään ilmeestä kasvoilla!

Kuitenkin neljän vuoden kuluessa siitä, kun Ferne esitti nämä kommentit, näyttää siltä, ​​että nyt 30-vuotias on kääntynyt muihin menettelyihin.

Ferne McCann tänä aamuna

Ferne McCann ennen nenäleikkausta ja sen jälkeen (Kuva: ITV)

Äidille annettiin omaa verta, kun hänelle tehtiin niin sanottu 'vampyyri-kasvohoito'-tämä on tehty Kim Kardashianin kaltaisten suosiossa.

Essex -syntyperäinen on myös kiristänyt hampaitaan pyrkiäkseen saavuttamaan täydellisen suoran hymyn, mutta ei ole selittänyt, liittyikö tuo menettely essex -viilujen saamiseen vai yksinkertaisesti olkaimiin.

Raivoissaan viime vuonna Ferne heitti lelujaan ulos vaunuista, kun hänen meikkitaiteilija Mikey Phillips kertoi hänelle, että häntä on syytetty leikkauksesta kuvatessaan Ferne McCann: First Time Mum.

Hän raivosi, että hän halusi tehdä ennätyksen ja väitti, että hän olisi tehnyt vain nenänsä ja hampaansa, ja lisäsi nopeasti: 'Ja saan kulmakarvani. Se siitä.'

Ferne McCann

Ferne McCann (Kuva: Getty/ITV)

Ferne sanoi: 'Minua ärsyttää, että kaikki sanovat jatkuvasti, että minulla on leikkaus. Kuten wow, mitä olen tehnyt?

- Haluan laittaa nämä huhut nukkumaan. Tämä on au naturale. '

Hänen jyrkän kieltäytymisensä vuoksi kosmeettinen kirurgi MYA Comestic Surgery on kertonut NEWSAM Onlinelle, kuinka paljon työtä he uskovat Fernen joutuneen ulkonäön saavuttamiseksi.

Kirurgi uskoo, että heidän ammatillisen näkemyksensä mukaan Fernelle on tehty enemmän toimenpiteitä, joihin hänet on hyväksytty.

Kirurgi selitti: 'Uskon, että Ferne on saattanut käsitellä huulilleen täyteaineita, jotka eivät ole kirurgisia, koska hänellä näyttää olevan täyteläisemmät huulet verrattuna aiempiin kuviin-erityisesti hymyillen.

Palveluntarjoaja on varmistanut, että hänen huulensa näyttävät edelleen luonnollisilta ja suhteessa potilaan kasvojen piirteisiin.

Ferne McCann ohuemmilla huulilla vuonna 2013 (Kuva: Getty Images)

Huulten täyteaineiden keskimääräiset kustannukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa voivat vaihdella palveluntarjoajan ja käytetyn täyteaineen määrän mukaan, mutta voit odottaa maksavan 200–1 000 puntaa hoitoa kohden.

Mutta he eivät pysähdy tähän, vaan sanovat edelleen, että he ajattelevat, että Essexin tyttö on saanut apua ikääntymistä vastaan.

Ehdotan myös, että Ferne on saanut ryppyjä estäviä injektioita, joita usein kutsutaan nimellä Botox, otsaan ja silmien ympärille (variksen jalat), kirurgi jatkoi.

Tämä ei-kirurginen hoito luo tasaisen otsan ja rajoittaa rypistymis-/ilmeviivoja. Hoito kestää normaalisti 3-6 kuukautta, kun lihasten toiminta palautuu vähitellen, viivat ja rypyt alkavat näkyä uudelleen ja niitä on käsiteltävä uudelleen.

Tämä menettely voi saada ihon näyttämään tasaisemmalta, jos olet nuorekkaan ulkonäön jälkeen, tai sitä voidaan käyttää ehkäisevänä toimenpiteenä ryppyjen hidastamiseksi.

Ferne TOWIE-näyttelijänsä James Argentin kanssa monta kuukautta sitten (Kuva: Instagram)

Kirurgi paljasti myös tarkalleen, kuinka paljon nenäleikkaus, kuten Ferne on tehnyt, panisi sinut taskuun.

'Ferne on ollut hyvin avoin rhinoplasty (nenämuovaus) -menettelynsä suhteen. Ferne, kuten monet muutkin naiset, joille tämä toimenpide tehtiin, oli tyytymätön sivuprofiilinsa kolaukseen.

Nenän muoto muuttuu tällä tavalla vain leikkauksella.

valkoinen ja kultainen mekko

Menettelyn tulokset ovat hyvin luonnollisia ja vastaavat edelleen hänen kasvojensa luonnollisia mittasuhteita.

Rhinoplasty -toimenpiteen hinta riippuu viime kädessä monista erilaisista fysiologisista tekijöistä, käytetyistä tekniikoista ja kirurgista.

Ne vaihtelevat tyypillisesti 6 000 - 10 000 puntaa. ''

Fernellä on myös ollut vampyyri kasvohoitoja, kuten Kim K

Sulkemisen aikana Ferne päätti valita luonnollisemman ilmeen, kun hän ojensi hiuspidennykset, joihin hän oli tarttunut yli seitsemän vuoden ajan.

Todellisuus -tv -säännöllinen kiitti kaikille faneille, jotka ovat myös kamppailleet hiustenpidennysten kanssa, ja kiitti pysymistä kotona toimenpiteillä, jotka pelastivat hänen hiuksensa.

Ferne eristyi nuoren tyttärensä kanssa sunnuntaina, kaksi, ja oli antanut tressilleen tauon kauneuspaineista.

Hiusstylisti kielsi myös valkaisuaineen ja oli yrittänyt korjata hiuksensa hoidoilla.

Tämän seurauksena hänen luonnolliset lukonsa muuttuivat täyteläisemmiksi ja tähti tunsi itsensä luottavaiseksi näyttämään upean rajatun ilmeensä.

Katso Myös: