Opiskelijalainat, joita huijarit käyttävät huijatakseen ihmisiä rahoistaan

Opiskelijat

Horoskooppi Huomenna

Opiskelijat odottavat lainarahojensa saapumista (kohdekuva)(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Opiskelijoita varoitetaan varoittamasta tietojenkalasteluhuijauksia, kun he lähtevät yliopistoon.



Opintolainayhtiö (SLC) kannustaa ihmisiä varautumaan petoksiin valmistautuessaan maksamaan ylläpitolainarahoitusta noin 1,1 miljoonalle opiskelijalle koko syyskuun ajan.



regé-jean sivu tyttöystävä

Kun maksut saapuvat opiskelijoille, yritys varoittaa heitä, ettei heitä saa huijata paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietoja tai napsauttamaan sähköpostiviesteissä tai tekstiviesteissä olevia linkkejä, koska he saattavat asentaa haittaohjelmia.

Huijarit voivat kohdistaa opiskelijat valheellisiin sähköpostiviesteihin ja teksteihin kolmen lainan maksupäivän ympärille joka vuosi syyskuussa, tammikuussa ja huhtikuussa.

Pelkästään kahden viimeisen lukuvuoden aikana yritys sanoi, että omistautuneet asiakasvaatimusten tiiminsä ovat estäneet yli puolen miljoonan punnan tietojen kalastamisen opiskelijoilta. lainoja.



Kuinka löytää todelliset sähköpostit (Kuva: Getty Images)

Joukkueilla on menetelmiä huijareiden pysäyttämiseksi, mutta yrityksen mukaan opiskelijoiden on tiedettävä, että he ovat paras ja ensimmäinen puolustuslinja.



Opiskelijalainojen takaisinmaksusta ja asiakkaiden noudattamisesta vastaava johtaja Steven Darling sanoi: 'Muistutamme kaikkia opiskelijoita olemaan valppaita verkkohuijausten ja tietojenkalasteluyritysten suhteen uuden lukuvuoden alkaessa syyskuussa.

'' Vaikka jotkut freshers-asiat voivat olla hieman erilaiset tänä vuonna, haluamme heidän tietävän, että huijarit työskentelevät edelleen kokopäiväisesti varastaakseen rahoituksensa.

kendall jenner sweet 16

'Opiskelijat voivat pitää tilinsä turvassa noudattamalla yksinkertaisia ​​vinkkejämme, ja kaikkien, jotka saavat epäilyttävän sähköpostin tai tekstiviestin, tulee lähettää se osoitteeseen phishingslc.co.uk. SLC voi tutkia sivustoa ja varmistaa, että se suljetaan muiden opiskelijoiden suojaamiseksi. ''

Minne lähettää epäselviä sähköposteja (Kuva: Getty)

Opintolainayhtiöllä on vinkkejä huijauksen havaitsemiseen:

  • Epäile henkilökohtaisia ​​tietojasi koskevia pyyntöjä. SLC tai Student Finance England (SFE) ei koskaan pyydä sinua vahvistamaan kirjautumistietojasi tai henkilökohtaisia ​​tietojasi sähköpostitse tai tekstiviestillä.

  • Tietojenkalastelusähköpostit lähetetään usein joukkona, eivätkä ne todennäköisesti sisällä sekä etu- että sukunimeäsi. ne alkavat yleensä: 'Hyvä opiskelija'.

  • Tarkista viestinnän laatu. Virheelliset kirjoitusvirheet, huonot välimerkit ja huono kielioppi ovat usein merkkinä tietojenkalastelusta.

  • 'Jos et vastaa 24 tunnissa, tilisi suljetaan' - tämäntyyppiset viestit on suunniteltu antamaan kiireellisyyden tunteen nopean vastauksen saamiseksi.

  • Mieti ennen kuin napsautat. Jos saat sähköpostiviestin tai tekstin, joka sisältää linkin, josta et ole varma, yritä viedä hiiren osoitin päälle ja tarkistaa, että se menee haluamallesi paikalle. Jos olet edelleen epävarma, älä ota riskiä, ​​siirry aina suoraan lähteeseen sen sijaan, että napsautat mahdollisesti vaarallista linkkiä.

Opas phishing -huijauksen tunnistaminen löytyy täältä

Katso Myös: