Subway -häiriö havaittu, joka antaa sinulle ilmaisen rajoittamattoman määrän nachoja

Metro

Horoskooppi Huomenna

Meidän on kokeiltava tätä



Sandwich-kauppa Subway on jo tunnettu kuuluisista kuuden tuuman samankaltaisista tuotteistaan, mutta yksi kotkasilmäinen asiakas on havainnut tavan saada brändin vähemmän tunnetut nachot ilmaiseksi. Ja hänen mukaansa voit jatkaa niiden väittämistä.



jackson blyton entinen tyttöystävä

Edullinen metsästäjä maxwell675 on havainnut virheen brändin uusimmassa tarjouksessa, joka näkee käyttäjät Subway -sovellukset saat ilmaisia ​​200 pistettä, kun he lunastavat nykyiset pisteet potista nachoja.



Vinkki lähetetty tarjousfoorumille kuumia tarjouksia , maxwell675 totesi: 'Käytin pisteitäni nachojen ostamiseen tänään ja ne 200 pistettä, jotka he maksoivat, palautettiin. Tämä voi olla rajaton, koska ostin 2 nachoa 19. päivänä ja sain myös 200 pistettä takaisin. '

Yksi käyttäjä on lähettänyt todistuksen ilmaistarjouksestaan (Kuva: hotukdeals)

Sitten hän lähetti kuvan aiemmista tapahtumistaan, mikä osoittaa, että hän saa vielä 200 pistettä lunastamalla 200 pistettä.



Vika näyttää ilmestyvän heidän viimeisimpään tammikuun tarjoukseensa, jossa tästä lähtien 31. tammikuuta asti voit saada 200 bonus Subcard -pistettä, kun ostat mitä tahansa Säästäjät -valikosta ja skannaat Subcard -sovellus (tai kortti) myymälässä.

Käyttöehdoissa Subway kuitenkin ilmoittaa, että tarjous 'on saatavilla vain silloin, kun Subway Savers -tuote ostetaan rahalla täyteen hintaan, eikä silloin, kun Subway Savers -tuote ostetaan lunastamalla Subcard -pisteitä', vaikka se ei näytä siltä, ​​että olet jo rekisteröitynyt sovellukseen, joten voit teknisesti vain vaatia uutta ilmaista välipalaa joka päivä, kunnes se korjataan.



Kun häiriö on korjattu, voit silti saada ilmaisia ​​200 pistettä, mutta vain kun ostat jotain Säästäjät -valikosta

Tietenkin, kuten kaikissa häiriöissä, ei ole mitään takeita siitä, että ilmaiset 200 pisteen tarjoukset todella toimivat, joten älä käytä rahaa, jota sinulla ei ole vain ilmaisen välipalan yrittämiseen.

Niille, jotka ovat uusia Subway -sovelluksessa (jonka voi ladata joko Sovelluskauppa tai), 100 pistettä voidaan lunastaa kuumasta juomasta, 200 pistettä välipalasta (kuten nachosta tai hash -ruskeasta), kun taas 500 pistettä voidaan lunastaa tavallisesta 6 Subista, flatbreadista tai salaatista.

Jos säästät omasi, 1000 pisteellä saat tavallisen 12 Sub- tai flatbread -leivän.

Toivottavasti toimii myös hash -ruskeilla

Subway on juuri ilmoittanut, että he tuovat takaisin säästövalikonsa, joka sisältää maukkaan valikoiman välipaloja ja sivuja, kuten hash browns ja nachos, alkaen 99p.

Uusien lisäominaisuuksien lisäksi on myös kolme eeppistä Saver -tilaajaa, mukaan lukien Nacho Chicken Salsa, Meat Feast ja Cheese & Onion, alkaen £ 2,59.

Lue lisää

voivatko koirat syödä täytettä
Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 €

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Katso Myös: