Kuolleista kuolleista sukupuuttoon kuollut lintu kehittynyt uudelleen TUHANIA vuosia myöhemmin

Tiede

Horoskooppi Huomenna

Tiedemiehet ovat havainneet, että lentokyvytön lintu, joka kuoli sukupuuttoon, kun sen kotisaarta tulvi meri, 'heräsi takaisin henkiin', kun samanlainen laji kehittyi samaan paikkaan.



Portsmouthin yliopiston ja Natural History Museumin tutkijat havaitsivat, että rautatielaji kolonisoi onnistuneesti Intian valtamerellä sijaitsevan Aldabra-atollin kahdesti kymmenientuhansien vuosien päässä toisistaan.



romanttisia paikkoja lähelläni

Molemmilla kerroilla Madagaskarille kotoisin oleva valkokurkkuraite kehittyi täysin itsenäisesti lentokyvyttömäksi.



Viimeinen elossa oleva lentokyvyttömien kiskojen siirtokunta löytyy edelleen saarelta.

Portsmouthin yliopiston tiedottaja sanoi: 'Tämä on ensimmäinen kerta, kun iteratiivinen evoluutio - samankaltaisten tai rinnakkaisten rakenteiden toistuva kehitys samasta esi-isästä, mutta eri aikoina - on nähty kiskoilla ja yksi merkittävimmistä linturekistereissä.'

(Kuva: Google Maps)



Hän selitti, että rautatielajit ovat pysyviä kolonisaattoreita, jotka muuttavat Madagaskarilta toistuvien väestöräjähdysten aikana.

Eräs ryhmä asutti Aldabran atollin ja petoeläinten, kuten Mauritiuksen dodon, puutteen vuoksi ne kehittyivät siten, että he menettivät lentokyvyn.



Hän selitti: 'Aldabra katosi, kun se oli kokonaan meren peitossa suuren tulvan aikana noin 136 000 vuotta sitten, mikä pyyhkäisi pois kaiken eläimistön ja kasviston, mukaan lukien lentokyvyttömät rautatiet.

'Tutkijat tutkivat fossiilisia todisteita 100 000 vuoden takaa, kun merenpinnat laskivat myöhemmän jääkauden aikana ja atolli syntyi uudelleen lentokyvyttömillä kiskoilla.

(Kuva: PA)

'Tutkijat vertasivat kivettyneen kiskon luita ennen tulvatapahtumaa kiskon luihin tulvan jälkeen.

madonna-mies ritchie

'He havaitsivat, että siiven luu osoitti pitkälle edennyttä lentokyvyttömyyttä ja nilkan luut osoittivat selkeitä ominaisuuksia, että se oli kehittymässä lentokyvyttömyyteen.'

'Tämä tarkoittaa, että yhdestä Madagaskarin lajista syntyi Aldabralle kaksi erilaista lentokyvytöntä kiskoa muutaman tuhannen vuoden aikana.'

Luonnonhistoriallisen museon lintupaleontologi tohtori Julian Hume sanoi: 'Nämä ainutlaatuiset fossiilit tarjoavat kiistattomia todisteita siitä, että rautatieperheen jäsen asutti atollin, todennäköisimmin Madagaskarilta, ja tuli lentokyvyttömäksi itsenäisesti joka kerta.

(Kuva: David Stanley/Flickr)

'Tässä esitetyt fossiiliset todisteet ovat ainutlaatuisia kiskoille, ja ne kuvaavat näiden lintujen kykyä onnistuneesti kolonisoida eristyneitä saaria ja kehittää lentokyvyttömyyttä useaan otteeseen.'

Zoological Journal of the Linnean Society -lehdessä julkaistun tutkimuksen toinen kirjoittaja, professori David Martill Portsmouthin yliopiston Earth and Environmental Sciences -koulusta, sanoi: 'Emme tiedä muita esimerkkejä kiskoista tai linnuista yleisesti, mikä osoittaa tämän ilmiön niin selvästi.

'Ainoastaan ​​Aldabralla, jolla on vanhin paleontologinen ennätys kaikista Intian valtameren alueen valtameren saarista, on saatavilla fossiilisia todisteita, jotka osoittavat merenpinnan muutosten vaikutukset sukupuuttoon ja uudelleenkolonisaatioihin.

'Olosuhteet Aldabralla olivat sellaiset, joista tärkein oli maan petoeläinten ja kilpailevien nisäkkäiden puuttuminen, että kisko kykeni kehittämään lentokyvyttömyyttä itsenäisesti joka kerta.'

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: