Sureva nainen saappaa serkkunsa vauvajuhlien jälkeen, kun tämä oli kommentoinut 'julmia'.

Perhe

Horoskooppi Huomenna

A raskaana nainen väittää joutuneensa potkimaan oman serkkunsa ulos hänestä vauva suihku sen jälkeen, kun hän oli järkyttynyt hänen tunteettomista kommenteistaan.



24-vuotias nainen sanoo suostuneensa a korvike- parhaalle ystävälleen Hopelle ja hänen aviomiehelleen Markille saatuaan tietää, ettei Hope voinut kantaa lapsia itse.



Traagisesti Hope ja Mark kuolivat onnettomuudessa, jossa rattijuoppo oli osallisena kaksi kuukautta sitten, ja siksi huolehtiva korvike päätti adoptoida vauva synnytyksen jälkeen, heidän toiveensa mukaisesti.



Parin perheiden sanotaan olevan täysin kunnossa tämän kanssa, ja hän on luvannut varmistaa, että he ovat mukana syntymättömän lapsen elämässä ja ovat läsnä jokaisessa virstanpylväässä.

Asiat saivat kuitenkin ikävän käänteen hänen äskettäisessä vauvajuhlassa, kun hänen serkkunsa julmat kommentit johtivat Hopen surevan äidin itkuun.

 Lahjoja baby shower -juhlissa, ystävät juttelevat taustalla (Arkistokuva)
Toivon sureva äiti jäi kyyneliin (Arkistokuva) ( Kuva: Getty Images)

Saat haluamasi uutiset suoraan postilaatikkoosi. Rekisteröidy NEWSAM-palveluun uutiskirje tässä.



zara tehty chelseassa

Viedään Reddit, nimetön nainen, joka käyttää käyttäjätunnusta, kirjoitti: 'Kun vauvajuhlat tuli. Hopen äiti auttoi sisustamaan ja tekemään ruokaa. Hän kertoi minulle, kuinka innoissaan hän oli isoäidinä.

'Hän puhui siitä, kuinka ihana Hope olisi äitinä ja puhuimme vauvan tulevaisuudesta. Serkkuni kuuli ja kertoi Hopen äidille, että kun vauva on adoptoitu, vanhempani olisivat laillisesti lapsen isovanhempia.



'Hän jatkoi siitä, kuinka Hope on kuollut, emmekä koskaan tiedä, kuinka Hope ja Mark olisivat vanhempina, koska he ovat kuolleet. Hopen äiti alkoi itkeä ja minä huusin serkkulleni ja potkaisin hänet ulos. Kutsuin häntä b*:ksi. *** ja käski hänen lähteä.'

Useat perheenjäsenet ovat nyt pyytäneet häntä pyytämään anteeksi serkkulta, ja hänen tätinsä kieltäytyy puhumasta hänen kanssaan.

Hänen isoäitinsä sanoo, että riita on aiheuttanut 'valtavan erimielisyyden' perheessä, ja hän pohtii nyt, olisiko hän voinut viedä asiat liian pitkälle.

arsenal vs west ham -kanava

Eräs henkilö neuvoi: 'Miksi ihmiset ovat julmia, kun ystävällisyys ei maksa heille mitään? Tämä oli ilon hetki surevalle äidille. Serkkusi piti saada kuriin; lausunnot olivat loukkaavia ja tarpeettomia.

'Paras sinulle. Jatka hyvän vaalimista, kun synnytät uutta elämää.'

Toinen kommentoi: 'En ymmärrä, miksi hänen serkkunsa olisi niin tunteeton, että köyhä nainen menetti juuri tyttärensä ja hän menetti ystävänsä.

theo walcott ja melanie slade

'Lisäksi isovanhemmat ovat hauskoja, rakastavia ja välittäviä. Hänellä on kaksoisisovanhemmat, jotka tarkoittavat kaksoishalauksia, taloja tutkittavaksi, viettää aikaa vanhempien ja viisaampien ihmisten tarinoiden oppimiseen, tuplakeksejä ja kaksinkertaisia ​​neulepuseroita.'

Oletko joutunut navigoimaan vaikeassa tilanteessa vauvakutsussa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen julia.banim@reachplc.com

Katso Myös: