Asian ydin: Uskomattomia kuvia ihmissydämen sisällä

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Se näyttää upealta ilotulitukselta, joka on olympialaisten arvoinen, ja kirkkaan punainen, vihreä ja sininen valaisevat pimeän.



Mutta tässä palkitussa kuvassa sydänsolut lyövät petrimaljassa samalla tavalla kuin ihmiskehossa.



British Heart Foundation kutsui rahoittamiaan tutkijoita lähettämään kuvia ja videoita sykkivistä sydämistä heidän huipputyönsä aikana.



Tulokset olivat upeita, ja monipuoliset kuvat osoittivat sydämemme sisäisen toiminnan henkeäsalpaavan kauneuden.

Yksi tuomareista, anatomi, kirjailija ja lähetystoiminnan harjoittaja, professori Alice Roberts, sanoi: Kilpailutyön taso oli erinomainen, ja on kiehtovaa nähdä, kuinka tämän kaltaiset visuaaliset mediat auttavat tutkijoita ymmärtämään kehon rakennetta ja toimintaa sekä viestimään tästä potilaita.

Professori Peter Weissberg, BHF:n lääketieteellinen johtaja lisäsi: Näiden kuvien ja videoiden avulla voimme ihailla niiden solujen ja molekyylien monimutkaisuutta ja monimutkaisuutta, jotka yhdessä saavat sydämemme ja verenkiertomme toimimaan, sekä arvostaa poikkeuksellisen monipuolista ja jännittävää työtä. suoritettu BHF:n rahoittamissa laboratorioissa.



'Tutkijamme työskentelevät väsymättä ymmärtääkseen enemmän sydämestä auttaakseen sydänpotilaita, ja, kuten nämä kuvat osoittavat, tuottavat kauniita kuvia prosessissa.

Mikä kuva on sinun suosikkisi?



Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: