TalkTalk purkaa pakettien linjavuokramaksut - ja nykyiset asiakkaat voivat vaihtaa parempaan tarjoukseen

Puhu Puhu

Horoskooppi Huomenna

PoS -päätteiden hakkerointi sadoissa tuhansissa kaupoissa ja hotelleissa

TalkTalk on seurannut Vodafonen siirtymistä uuteen all-in-hintarakenteeseen(Kuva: Getty)



Televiestintäpalvelujen tarjoaja TalkTalk on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​luopua erillisistä linjavuokramaksuista ottamalla laajakaista -asiakkaille käyttöön yksi kuukausimaksu.



Verkoston on määrä siirtyä kohti yhtä kuukausimaksua, joka sisältää linjavuokrauksen, joka tunnetaan nimellä 'all -in -hinnoittelu' - suunnitelmilla ottaa käyttöön uusi rakenne tänä syksynä.



Järjestely tarkoittaa, että uskollisilla asiakkailla on pääsy samoihin tarjouksiin kuin uusilla, ja taattu kiinteä hinta ilman laajakaistan hinnankorotusta 18 kuukauden ajan - TalkTalkin vakiosopimus.

Yritys sanoo, että linjan vuokrausmaksut, laajakaista -asiakkaiden, jotka eivät käytä lankapuhelinta, bugbear, lisäävät läpinäkyvyyttä.

Tällä hetkellä TalkTalkin hinnoittelu on jaettu linjavuokrauksen ja tariffin mukaan - Mainostandardiviranomainen on kuitenkin kritisoinut sitä voimakkaasti, koska tällaiset kaupat voivat näyttää 'harhaanjohtavan halvalta' asiakkaille.



Lokakuun 31. päivästä lähtien uudet ASA -määräykset tarkoittavat, että kaikkien verkkojen, mukaan lukien Sky ja BT, on mainostettava vain yhtä hintaa tai vaarassa rikkoa lakia.

TalkTalk kokeili ensimmäisen kerran yhden hinnoittelun viime kesänä Yorkissa - se lisäsi myös vaihtoehdon viime vuoden mustana perjantaina myytyihin kauppoihin.



Olen TalkTalk -asiakas - voinko vaihtaa parempaan tarjoukseen?

Tietokoneen näytössä näkyy TalkTalkin kirjautumissivun tiedot

Vuosi hakkerointiskandaalin jälkeen TalkTalk on luvannut kuunnella asiakkaitaan enemmän (Kuva: REUTERS)

Jokainen, joka on ollut yrityksen palveluksessa yli kolme kuukautta, voi vaihtaa toiseen TalkTalk -sopimukseen, jos tarjolla on parempi.

Verkosto kertoi tehneensä laajan tutkimuksen, joka paljasti kuluttajien turhautumisen vain uusille asiakkaille varattuihin tarjouksiin.

TalkTalkin kuluttajapäällikkö Tristia Harrison sanoi: Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin asiakkaamme ja heidän tekemänsä on oikea asia liiketoiminnallemme. Olemme kuunnelleet tarkasti, mitä he ovat meille kertoneet, ja toimimme sen mukaan.

Ihmiset ovat kyllästyneet hämmentäviin paketteihin ja kovaan mainontaan, he ovat turhautuneita sopimuksista, jotka nousevat kesken sopimuksen, ja he vihaavat näkemästä parhaita tarjouksia uusille asiakkaille.

TalkTalk, jolle on juuri myönnetty 400 000 punnan sakko hakkeriskandaalin jälkeen, väittää äskettäin tallentaneensa kaikkien aikojen alhaisimmat valitukset sekä korkeimmat asiakastyytyväisyystulokset.

Lue lisää

Lisää tapoja säästää rahaa
iPhone -tarjoukset Puhelin- ja laajakaistatarjoukset Xbox One -tarjoukset Supermarkettitarjoukset

Katso Myös: