Ted Baker luopuu Debenhamsista viiden vuoden lastenvaatetarjoukseen Nextin kanssa

Ted Baker Plc

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: PA)



Arvokas muotiketju Ted Baker on allekirjoittanut viiden vuoden sopimuksen jälleenmyyjä Nextin kanssa laajentaakseen lastenvaatemallistoaan.



Yhteistyön myötä Seuraava luo ja myy Ted Bakerin lasten & apos; linjat, mukaan lukien vauva, pojat & apos; ja tytöt & apos; vaatteita, kenkiä ja asusteita.



Uudet mallistot julkaistaan ​​keväällä 2020 Next -myymälöissä ympäri Iso -Britanniaa - sekä Ted Bakerin verkkosivuston kautta.

Se korvaa nykyisen sopimuksen Debenhamsin kanssa - se päättyy 29.2.2020.

Päätös syntyi vajaan viikon kuluttua siitä, kun Debenhams julkisti uuden toimitusjohtajansa Stefaan Vansteenkisten, joka aloittaa yrittäjänsä kääntää jälleenmyyjän ympäri sen jälkeen, kun se kaatui aiemmin tänä vuonna.



Ted Bakerin pomot sanoivat kuitenkin, että yritys jatkaa tavaratalon alusvaatteiden ja yöasujen toimittamista.

Ted Bakerin toimitusjohtaja Lindsay Page sanoi: ”Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa tämän jännittävän tuotteen lisenssin, joka tukee Ted Bakerin kasvavien lastenvaatemallistojen jatkuvaa laajentamista.



'' Tuotteiden lisensointi on todistettu ja erittäin onnistunut pilari Ted Bakerin strategiassa laajentua maailmanlaajuiseksi lifestyle -brändiksi. Sen avulla voimme kehittää tuotemerkkiä huolellisesti uusissa, asiaankuuluvissa kategorioissa hyödyntämällä huolellisesti valittujen kumppaneidemme erikoisosaamista.

'Haluan käyttää tilaisuutta hyväkseni kiittää Debenhamsia heidän taidostaan ​​ja kovasta työstään Ted Baker -lastenvaateliiketoiminnan perustamisessa ja kehittämisessä, ja jatkamme työskentelyä heidän kanssaan muissa tuoteluokissa.

'' Lastenvaatemallistomme - jotka ovat kooltaan pieniä mutta tyylikkäitä - ovat jo osoittautuneet uskomattoman suosittuiksi Ted Bakerin asiakkaiden keskuudessa. Monikanavaisena jälleenmyyjänä, jolla on maailmanlaajuisia valmiuksia ja tukkumyyntiä, Next on erinomainen kumppani Ted Bakerin viemisessä eteenpäin tässä kategoriassa, jonka uskomme tuovan merkittävää kasvua tulevina vuosina. ''

Nextillä on jo suhde Ted Bakeriin, joka myy tuotemerkkejä Label -liiketoimintansa kautta. Viimeisimpien tulosten osalta toimitusjohtaja Simon Wolfson sanoi, että Label -divisioona on ollut erityisen vahva, mikä on auttanut 12%: n kasvussa verkkomyynnissä.

'' Olemme innoissamme saadessamme auttaa rakentamaan ja kehittämään Ted Bakerin lasten liiketoimintaa ympäri maailmaa. Olemme työskennelleet Ted Bakerin kanssa useita vuosia Labelin kautta ja tunnistamme heidän tuotemerkkinsä voiman ', Simon Wolfson sanoi.

Katso Myös: