Teini -ikäiset veitsijoukot kopioivat Peaky Blinders -rikollisia piilottamalla partakoneet hattuihinsa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Partakoneen ommeltu partakoneen terä



Joukot kopioivat telkkaririkollisryhmää Peaky Blinders - ompelemalla partakoneita lippiksiinsä.



Teini -ikäiset roistot piilottavat terät baseball -lippiksen sisään ja hiipivät aseet jalkapallokentille ja konsertteihin uhrien leikkaamiseksi.



Sunday People näytti mustan Under Armour -lippiksen, jonka vuorelle oli ommeltu partaveitsi.

17-vuotias poika Manchesterista sanoi: Kuinka käytämme sitä? Ota korkki päältämme ja pyyhkäise sitä vastaan, joka tarvitsee sen.

Kysyttäessä, missä hän oli ollut hattu päällään, hän sanoi: Olen ollut Man United -peleissä kotona ja ulkomailla, pubeissa, elokuvateatterissa ja keikoilla.



mitä numero 27 tarkoittaa

Sinun on kirjaimellisesti otettava korkki pois nähdäksesi sen oikein.

BBC -sarjan rikolliset ompelevat terät litteisiin korkkeihin sokeille uhreille (Kuva: BBC)



Hän paljasti käyttäneensä sitä muutaman kerran sanoen: Lyösin poikaa käsivarteen, koska hän pahoitteli minua. Se oli vain yllätys hänelle. En halunnut ottaa hänen silmiään tai tehdä häntä kasvoihin. Se oli reilu leikkaus.

Olin toisessa tappelussa ja yritin lyödä häntä korvaan, mutta tartuin vain hänen kasvojensa puolelle.

fantasia jalkapallopistejärjestelmä

Se ei ollut niin paha kuin se olisi voinut olla, mutta siellä on mukava pieni arpi. Tiedän, että monet pojat ovat leikkaaneet ihmisten kasvot nauhoiksi korkilla.

BBC: n rikossarjassa Peaky Blinders 1920-luvun klaani-joka perustuu tosielämän Birminghamin jengiin-ompelee terät litteiksi korkkeiksi sokeille uhreille.

Ensimmäisessä sarjassa pomo Thomas Shelby, jota soittaa Cillian Murphy, ruoskuttaa hattuaan mustan kasvojen yli, joka loukkaa hänen perhettään.

Lähteemme sanoi: En usko, että olisimme ajatelleet sitä, jos emme olisi katsoneet Peaky Blindersia.

Se on sairas ajatus. Ilmeisesti näytät idiootilta, jolla on litteä korkki, mutta normaalilla korkilla, jota käytämme, se on hieno eikä kenelläkään ole aavistustakaan siitä, että teemme sen.

Katso Myös: