Pelottava mugshot miljardööri 'Bride of Wildenstein' julkaistiin sen jälkeen, kun hän 'hyökkäsi poikaystäväänsä kuumalla vahalla ja saksilla'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

ocelyn Wildensteinin mugshot, kun hän katkaisi poikaystävänsä saksilla myöhäisillan taistelun aikana

ocelyn Wildensteinin mugshot, kun hän katkaisi poikaystävänsä saksilla myöhäisillan taistelun aikana



pitch Invader Mestarien liigan finaali

Jocelyn Wildensteinin muki on paljastettu ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun 71-vuotias plastiikkakirurgiasta riippuvainen saapui oikeuteen syytteeseen kumppaninsa pahoinpitelystä.



Niin kutsutun Wildensteinin morsiamen kasvot näyttivät turvonneilta ja venytetyiltä, ​​kun hän katsoi kameran ohi saadakseen poliisin pääiskuja, ja hänen turvonneet huulensa olivat jäätyneet kurkkuun.



Jocelyn - joka tunnetaan myös nimellä New Yorkin kissanainen outoista piirteistään - syytettiin oikeudesta syyttämällä häntä poikaystävänsä saksilla ja heittämällä kuumaa vahaa hänen päälleen.

Jocelyn Wildenstein mugshot, kun hän katkaisi poikaystävänsä saksilla myöhäisillan taistelun aikana

Jocelyn Wildensteinin kuvassa näkyy 71-vuotiaan vääristyneet kasvot vuosien kosmeettisen leikkauksen jälkeen (Kuva: New Yorkin rikostuomioistuin)

Lloyd Klein, 49, joka on ollut Jocelynin seurassa vuodesta 2003, väitti, että pari oli syönyt illallista Trump Tower -asunnossaan, kun hän lensi raivoissaan sosiaalisen median käytöstä.



'Heillä oli rentouttava illallinen, kaikki oli normaalia, sitten Jocelyn suuttui yhtäkkiä kuten usein', lähde kertoi MailOnline .

'Lloyd käytti kannettavaa tietokonettaan eikä ilmeisesti kiinnittänyt hänelle tarpeeksi huomiota. Niinpä hän huusi häntä nousemaan tietokoneelta, otti sitten sytytetyn kynttilän ja heitti kuuman vahan hänen päälleen. '



Lloyd Klein ja Jocelyn Wildenstein osallistuvat Jean-Yves Kleiniin

Jocelyn nykyisen entisen Lloyd Kleinin kanssa lokakuussa 2015 (Kuva: Getty)

Lloyd Klein ja Jocelyn Wildenstein osallistuvat Jean-Yves Kleiniin

Pariskunnan ystävät sanovat, että heidän suhteensa on lopullisesti ohi (Kuva: Getty)

Kun hän pyysi häntä rauhoittumaan, Jocelyn väitti uhkaavansa tappaa hänet, sisäpiiriläinen sanoi.

`` Sitten hän meni hänen kasvoilleen kynsillään, jotka ovat todellisia ja erittäin teräviä, ennen kuin lopulta tarttui saksiin ja puukotti niitä kahdesti hänen rintaansa. ''

Tuomioistuin kuuli, kuinka Lloyd oli työntänyt Jocelynin kaappiin suojellakseen itseään - ja että hän soitti poliisille, hänen turvallisuudelleen ja edustajalleen valittaakseen, että hänet on vangittu omassa kodissaan.

Jocelyn Wildensteinin taimenputket

Jocelynille on tehty plastiikkakirurgia vuosikymmenien ajan

'Mutta kun poliisit saapuivat paikalle, oli selvää, että hän olisi voinut avata oven itse', lähde jatkoi.

Viranomaiset näkivät veren Lloydin kasvoissa ja rintakehässä ja ottivat Jocelynin säilöön, syyttäen häntä lopulta toisen asteen pahoinpitelystä ja loukkaantumisesta aseella.

Lloydin ystävät väittävät, että suhde on lopullisesti ohi.

Jocelyn Wildenstein saapuu Megu -avaukseen Trump World Towerissa

Hänen arveltiin käyttäneen miljoonia dollareita tuhoutuneisiin kasvoihinsa (Kuva: Getty)

Se ei ole ensimmäinen Jocelynin parisuhteesta, joka päättyy katastrofiin-hänen avioliitonsa taidekauppiaan miljonäärin Alec Wildensteinin kanssa katkesi 1990-luvun lopulla, kun hän sai hänet vuoteeseen 19-vuotiaan kanssa, ja he erosivat vuonna 1999. .

Hän vaati miljoona dollaria kuukaudessa elatusmaksuja väittäen, että hänen luottamuksensa palvelijoihin vuosien aikana oli jättänyt hänet kykenemättömäksi pitämään kotitalouttaan - tai jopa keittämään munaa.

Jocelynin uskotaan käyttäneen yli 2 miljoonaa puntaa plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin ilmeisesti pyrkiäkseen näyttämään enemmän miehensä rakastetuilta suurilta kissoilta.

Jocelyn Wildenstein (kuva: Rex)

Jopa hänen avioerotapauksensa tuomari määräsi, ettei hän voisi käyttää elatusapuaan muihin leikkauksiin

Jocelyn Wildenstein

& Kissa -nainen & apos; väittää, ettei hän ole koskaan tehnyt työtä nenäänsä (Kuva: FilmMagic)

Avioeron sovittelun aikana tuomari määräsi, että hän ei voisi käyttää elatusmaksujaan muovipalveluihin. Hän voitti lopulta 2,5 miljardia dollaria Alecilta ja vielä 100 miljoonaa dollaria vuosittain seuraavien 13 vuoden ajan.

Aiheeseen liittyvä video - Voivatko Botched -lääkärit tehdä mitään Rajeen sementtiruiskutetuille kasvoille?

Katso Myös: