Terry Boot täyttää Peter Footin saappaat ShoeZone -pomoksi 40 myymälän jälkeen

Pääkatu

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Adam Gerrard / )



ShoeZone on ilmoittanut uudesta pomostaan ​​sulkemalla pysyvästi 40 myymälää eri puolilla Iso -Britanniaa Covid -rajoitusten vuoksi.



Alennusmiehen mukaan uusi talouspäällikkö Terry Boot korvaa tänään Peter Bootin, joka lähti odottamatta viime kuussa vain seitsemän kuukauden roolin jälkeen.



Jalkineiden vähittäiskauppias sanoi, että Boot liittyy yritykseen välittömästi.

Hän aloittaa tehtävässään neljän vuoden jälkeen työskennellessään The Company of Master Jewelersin kanssa Brantanon ja Jones Bootmakerin rooleissa.

ShoeZonen toimitusjohtaja Anthony Smith sanoi: '' Olemme iloisia siitä, että Terry on suostunut liittymään Shoe Zoneen, ja olemme varmoja, että hänen huomattava kokemuksensa vahvistaa hallitusta. ''



Terry Boot korvaa Peter Bootin, joka lähti odottamatta viime kuussa (Kuva: LinkedIn)

Se tuli, kun vähittäiskauppias ilmoitti tänään, että se ei maksa osinkoja osakkeenomistajille ennen kuin se pystyy maksamaan pois 12 miljoonan punnan velan, jonka odotetaan olevan aikaisintaan vuonna 2025.



ShoeZone vahvisti myös vähentäneensä myymäläkiinteistöjään 40: llä vuonna 2020 Covid -rajoitusten ja myyntitappioiden vuoksi.

Liiketoiminnan osakkeet laskivat maanantaiaamuna sen jälkeen, kun se laski 14,6 miljoonan punnan tappioon ennen veroja edellisen vuoden 6,7 miljoonan punnan voitosta.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Ryhmä paljasti, että liikevaihto laski yli 24% ja oli 122,3 miljoonaa puntaa vuoden kuluttua myymälöiden sulkemisesta.

Smith sanoi: ”Emme odota voittojen palaavan Covid-19-tasoa edeltävälle tasolle lähitulevaisuudessa.

'' Tänä varainhoitovuonna toistaiseksi tapahtunut lukitus marraskuussa ja tammikuussa huhtikuun puoliväliin tekee voiton palautumisen erittäin epätodennäköiseksi aikaisintaan 2. lokakuuta 2022 päättyvään tilikauteen asti.

'Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka avustivat meitä vuonna 2020 ja ovat jatkaneet apuaan vuonna 2021.

'Työskentelemme erittäin hyvin johtoryhmänä löytääksemme innovatiivisia tapoja turvata erittäin omistautuneiden kenkävyöhykkeidemme tulevaisuus.'

Kaikki yhtiön 430 pääkadun ja vähittäiskaupan puistomyymälät ovat tällä hetkellä kiinni koronavirusrajoitusten vuoksi, ja ne avataan uudelleen aikaisintaan 12. huhtikuuta Boris Johnsonin sulkeutumissuunnitelman mukaisesti.

Katso Myös: