Kiiltävä hiki ja erittäin kätevä: Prinssi Andrew -klubikuvat uhmaavat haastatteluväitteitä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kuvia on ilmestynyt uudelleen, ja prinssi Andrew juhlii Ranskan Rivieralla hänen väitteidensä mukaan, ettei hän hikoile. ja välttää 'kiintymyksen julkista ilmaisua.'



BBC lähetti viikonloppuna Yorkin herttuan haastattelun Newsnights Emily Maitlisin kanssa, joka on leimattu auto -onnettomuudeksi. katsojien toimesta.



Istuessaan Buckinghamin palatsiin 59-vuotias prinssi esitti oudon väitteen, että hänellä oli sairaus, joka on estänyt hänet hikoilemasta Falklandin sodan jälkeen.



Hän sanoi myös olevansa 'ei halaamassa'. tai näyttää kiintymystä & apos; eikä koskaan juhlinut.

Prinssi Andrew kuvasi tanssivansa amerikkalaisen seurakunnan Chris Von Aspenin kanssa juhlissa St. Tropezissa (Kuva: Coleman-Rayner 2015)

man utd vs chelsea kanava

Heinäkuun 2007 kuvissa näkyy prinssi Andrew käsivartensa Von Aspenin kasvojen ympärillä (Kuva: Coleman-Rayner 2015)



Toisessa kuvassa Von Aspen näyttää yrittävän nuolla Yorkin herttuaa hymyillen kameraan (Kuva: Coleman-Rayner 2015)

mikä on enkelinumero 1111

Prinsssistä 2000 -luvun alussa otetut valokuvat osoittavat kuitenkin, että hän nauttii öistä eri naisten kanssa.



Yksi heinäkuussa 2007 otetuista kuvista osoittaa, että Andrew saa silmät auki ja hymyilee, kun hän halaa amerikkalaista seurakuntalaista Chris Von Aspenia yrittäessään nuolla häntä.

Muissa samasta illasta otetuissa kuvissa Andrew pitää kätensä Von Aspenin vyötärön ja sitten niskan ympärillä tanssiessaan valkoisessa minipuvussaan.

Von Aspen näyttää yrittävän purra prinssi Andrew'n kaulaa (Kuva: Coleman-Rayner 2015)

Prinssi Andrew tanssii naisen kanssa juhlissa heinäkuussa 2007 (Kuva: Coleman-Rayner 2015)

Hänen tyttärensä prinsessa Beatrice oli bashissa, jonka järjesti miljardööri Tony Murray (Kuva: Angeli/GoffPhotos.com)

Toisessa snaps -sarjassa prinssi tanssii kanadalaisen seurakunnan Pascale Borubeaun kanssa miljardööri Tony Murrayn heittämässä iskussa Saint Tropezissa samana vuonna.

rebekah vardy olen julkkis

Entinen Saint-Tropezin juhlija kertoi Mail Online -lehdelle: & nbsp; Nämä olivat todella hulluja vuosia Andrewlle.


-Hänellä oli selvästikin täysi keski-iän kriisi. Hän olisi ollut tuolloin 47 tai 48, eronnut Sarah Fergusonista ja nauttinut nuorten naisten huomiosta. ''

Prinssi Andrew tanssii huvilajuhlissa (Kuva: Coleman-Rayner 2015)

Väitteet ovat ristiriidassa prinssin kanssa Emily Maitlisin haastattelussa, joka ei ole pidätetty, ja joka esitettiin BBC Two: ssa lauantaina.

Maitlis kuulusteli herttuaa hänen suhteestaan ​​tuomittuun seksuaalirikolliseen Jeffrey Epsteiniin, joka tappoi itsensä elokuussa, kun hänet pidätettiin liittovaltion seksikauppaa vastaan.

Grillatessaan Maitlisilta Andrew kielsi koskaan tavanneensa yhden Epsteinin syyttäjistä, Virginia Giuffren, joka väittää olleensa pakotettu nukkumaan prinssi Andrew'n kanssa kolme kertaa.

elokuva julkaistaan ​​marraskuussa 2019

Giuffre - jota silloin kutsuttiin Virginia Robertsiksi - väitti, että prinssi Andrew oli hikoillut sinä yönä, jonka he väittivät juhlineen Mayfairin Tramp -yökerhossa maaliskuussa 2001.

Prinssi Andrew puhui ensimmäistä kertaa yhteyksistään Jeffrey Epsteiniin haastattelussa Emily Maitlisille (Kuva: BBC)

Haastattelussa Maitlisin kanssa prinssi kiisti tämän olevan totta ja sanoi, että hänellä on sairaus, joka estää häntä hikoilemasta.

'Hikoilussa on pieni ongelma, koska minulla on erikoinen sairaus, jonka mukaan en hikoile tai en hikoillut silloin.

En hikoillut tuolloin, koska olin kärsinyt siitä, mitä kuvailisin adrenaliinin yliannostukseksi Falklandin sodassa, kun minua ammuttiin, ja minun oli melkein mahdotonta hikoilla.

Ja se johtuu vain siitä, että olen viime aikoina tehnyt monia asioita, joten olen alkanut tehdä sitä uudelleen. Joten pelkään sanoa, että on olemassa jokin sairaus, joka sanoo, että en tehnyt sitä ', hän sanoi.

Prinssiä kysyttiin hänen ystävyydestään Jeffrey Epsteinin kanssa (Kuva: PA)

Prinssi Andrew sanoi, ettei voinut muistaa tätä kuvaa, jossa hän oli kuvattu Virginia Robertsin kanssa (Kuva: REX/Shutterstock)

Kate Middleton Carole Middleton

Newsnight-juontaja Maitlis kyseenalaisti myös herttuan siitä, oliko hänen ystävyytensä Epsteinin kanssa yhteydessä hänen maineeseensa niin kutsutusta puolueprinssistä

'No, luulen, että se on myös hieman venytys. En tiedä miksi olen kerännyt tämän otsikon, koska en ole koskaan todella juhlinut.

'Olin sinkku melko pitkään 80 -luvun alussa, mutta sitten naimisiinmenon jälkeen olin erittäin onnellinen, enkä ole koskaan tuntenut tarvetta mennä juhlimaan, ja Jeffreyn lähdössä ei todellakaan ollut kyse juhlista. . & apos;

Lue lisää

Prinssi Andrew haastattelu
Andrew kiistää seksiä teinien kanssa Medic hylkää Duken hikisen tekosyyn Duken tarjous kameroiden pysähtymisen jälkeen Prinssi kertoo, että äidin haastattelu oli 'menestys'

Katso Myös: