Tesco Bank sulkee kaikki vaihtotilit marraskuusta lähtien

Tesco

Horoskooppi Huomenna

Jos sinulla on Tesco Bankin vaihtotili, se

Jos sinulla on Tesco Bankin vaihtotili, on aika toimia(Kuva: Kuvissa Getty Imagesin kautta)



Tesco Pankki sulkee kaikki käyttötilinsä marraskuusta lähtien, koska tarpeeksi asiakkaat eivät priorisoi sitä.



Asiakkaiden on suljettava tilinsä, vaihdettava toiseen pankkiin tai tehtävä Tesco Bankin säästökauppa marraskuun loppuun mennessä.



Tesco Pankilla on yksi vaihtotilivaihtoehto, jonka se lanseerasi vuonna 2014. Noin 213 000 on tällä hetkellä auki.

Mutta vain 12 prosenttia eli noin 25 560 käytetään ensisijaisina vaihtotileinä.

Loput käytetään toissijaisina, esimerkiksi säästöastioina.



Tesco Pankki pysäytti uusien asiakkaiden nostamasta vaihtotiliään joulukuussa 2019, joten sulkemiset vaikuttavat ennen vuotta 2019 oleviin käyttäjiin.

Tesco Bankin toimitusjohtaja Gerry Mallon sanoi: Koska niin vähän käyntitiliasiakkaitamme käyttää sitä ensisijaisena tilinä, haluamme tukea heitä löytämään sopivan vaihtoehdon olosuhteista riippuen.



Asiakkaat, jotka ovat käyttäneet vaihtotiliämme säästöpankkina, voivat sopia paremmin räätälöityihin säästötuotteisiimme.

'' Ja ostajat, jotka etsivät maksuvaihtoehtoa, jonka avulla he voivat jatkaa Clubcard -pisteiden keräämistä Tescoon ja sieltä pois, saattavat haluta harkita Tesco Clubcard Pay -maksua tai Tesco Bankin luottokorttia.

Pankki kirjoittaa vaihtotiliasiakkailleen vaihtoehtoja kahden viikon kuluessa.

Muissa pankkiuutisissa tänään Lloyds Bankin asiakkaat, joilla on vanhemmat pakatut pankkitilit, voivat maksaa tilimaksuja jopa 28 puntaa kuukaudessa lokakuusta .

Tällä hetkellä pankki peruuttaa joidenkin pakattujen pankkitilien käyttäjien maksut, jos he pitävät tietyn summan tilillään.

Tämä vaihtelee 1 500–2 500 £ sopimuksesta riippuen. Vastineeksi saat ilmaisen matkavakuutuksen, matkapuhelinturvan ja AA -vikavakuutuksen.

Mutta lokakuusta lähtien jotkut asiakkaat alkavat maksaa maksuja tai joutuvat muuten ottamaan jonkin sen ilmaisista tilistä ja luopumaan eduistaan.

Katso Myös: