'Ei ollut mitään maagista': Winter Wonderland suljettiin, kun asiakkaat törmäsivät 'pettää pettymyksen'

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Sen piti olla maaginen päiväretki perheille, mutta yksi joulutapahtuma sai ihmiset ajattelemaan, että se pitäisi nimetä uudelleen 'Talvihämärämaaksi'.



Pohjois -Irlannin premium -joulutapahtumassa maalle vuonna 2017 piti olla joulupukki, jolla on todellinen parta, henkilökohtainen kokemus lapsille, käsityökojuja, jäähalli ja jouluelokuva.



Todellisuus oli luola epäjärjestetyssä minikeittiössä, Chris Kringle, jolla oli väärennetty, joustava parta ja muovilevyistä tehty jäähalli.



Tapahtumaa johtava Winter NI on nyt peruttu ja järjestäjät ovat luvanneet palauttaa rahat.

Nyt Facebook -sivu nimeltä 'Winter Wonderland NI at Clandeboy' & apos; on perustettu, jotta ihmiset voivat antaa palautetta tapahtumasta ja tarkistaa hyvitysten tilan.

Maeve Lord kirjoitti Facebookissa: ”Melkoinen pettymys. Repiä irti. Joulupukki juoksee 20 minuuttia myöhässä päivän alussa. Jäätynyt odottaessa tätä tietoa. Esittelee nappeja.



Joulupukin parta ei edes sopinut. Pysäköintipalvelijat ovat kuitenkin ihania. '

Colleen Magowan sanoi: 'Menimme tänä iltana, koska emme nähneet kauheita arvosteluja. Mitä tuhlausta muutama tunti. Tapahtuma, jos sitä voisi kutsua, oli kauhea.



'Olen pyytänyt hyvitystä, toivottavasti se tulee läpi. Jopa kasvomaalari sai tarpeekseen ja pakkasi sen huonoon työhön noin klo 17.00. Niin pettymys. '

Neljän lapsen äiti Gemma Kingham, 36, Moneyreaghista, Co Downista, matkusti 11 perheenjäsenen kanssa Clandeboye Estate -pihan sisäpihalle, jota käytetään säännöllisesti suurissa tilaisuuksissa.

Pomppulinnaa ei edes täytetty, kun yksi perhe vieraili

Monet sanoivat, että joulupukki oli myöhässä aikataulusta

Sairaanhoitajaopiskelija sanoi: Sen oli tarkoitus olla talven ihmemaa, mutta se oli varmasti enemmän talvinen virhe.

Olin varannut tapahtuman heinäkuussa ja maksanut 147,50 puntaa, ja perjantai -iltana kaikki lapset olivat innoissaan tapaamisesta joulupukki seuraavana päivänä. '

Hän oli matkustanut alas aviomiehensä Leen, heidän lastensa, Watsonin, 10, Matthew kahdeksan, Ruubenin, seitsemän ja Beatrice, kolme, ja hänen sisarensa, Gillian Kellyn, miehensä Ericin ja heidän lastensa, Darcy, kahdeksan ja Oliver, 10.

Myös hänen vanhempansa Irlanti ja Bobby Watson tulivat mukaan.

Mutta koko juttu oli vitsi. Jäähalli oli suuri vetovoima lapsillemme saapuessamme, mutta se oli kaaos ilman henkilökuntaa ja mikä näytti olevan valkaisutyyppinen aine synteettisissä laattoissa, mikä teki siitä liukkaan.

Luola oli 'epäjärjestyksessä'

Jäähalli näytti enemmän keittiölaatoilta ja ihmiset kamppailivat luistella sitä (Kuva: Facebook)

Joulupukin kokemus oli täydellinen katastrofi, ja poikani kysyi minulta, miksi joulupukilla oli joustava nauha partaansa. Kun hän katsoi sitä, olin hämmästynyt nähdessäni, että emme todellakaan olleet suloisessa luolassa, vaan röyhkeässä huoneessa, jossa oli minikeittiö, jossa oli roskia ja kahvikuppeja ympäriinsä, ja seinistä riippuvat koristeet. '

Kun tein varauksen, minua pyydettiin täyttämään lomake henkilökohtaista joulupukikokemusta varten lapsille, ja minun piti ilmoittaa heidän nimensä, ikä, sukupuoli ja mitä he halusivat jouluksi.

Oletin, että tapahtumat olivat todella järjestäytyneitä, mutta toiveeni alkoivat hiipua, kun olimme jonossa kylmässä puolen tunnin ajan, koska joulupukki juoksi ajassa.

Ja kun seisoimme siellä vilunväristyksinä, katselimme sarjaa lapsia, jotka tulivat kyyneliin Joulupukin luolasta. Yksi 10-vuotias tyttö alkoi itkeä, kun hän avasi lahjansa ja huomasi, että se oli paperilentokone.

Pomppulinna oli valtava pettymys

Paikka oli röyhkeä, epäjärjestetty ja kaoottinen, eikä se vastannut odotuksiamme. Lapsemme alkoivat sitten kysyä kaikkia hankalia kysymyksiä, emmekä oikein voineet vastata niihin.

Mutta onneksi haltiamme hyllyllä jätti meille muistiinpanon tänä aamuna ja selitti, että joulupukki oli ollut hieman huonovointinen ja joutui lähettämään avustajan, joten heidän näkemällään joulupukilla oli väärät parrat. ''

Hän tapasi järjestäjän Emma McKnightin ja kohtasi hänet tilanteesta, mutta koki hänen vastauksensa 'täysin mahdottomaksi hyväksyä'.

Hän lisäsi: ”Koko juttu oli sekasortoa, ja haluamme rahojemme takaisin yrittävän nähdä oikean joulupukin.

McKnightin johtama yritys Winter NI julkaisi Facebookissa anteeksipyynnön.

Yksi pieni tyttö itki, kun hän sai lahjan joulupukilta

Ihmiset kutsuivat tapahtumaa häpeäksi

Aluksi he kehottivat kävijöitä antamaan heille toisen mahdollisuuden, mutta myöhemmin ilmoittivat, että tapahtuma suljetaan maanantaista, viikko ennen aikataulua.

Ja heidän lausuntonsa hyvityksistä ovat jättäneet asiakkaille ristiriitaisia ​​tietoja, sanomalla ensin, että kaikki liput palautetaan ja myöhemmin vain liput 18. - 23. joulukuuta palautetaan.

Emma McKnight sanoi: Winter NI haluaa pahoitella Bangor Winter Wonderland -tapahtumaa, joka on jäänyt odotuksiamme pienemmäksi. '

Ihmiset ovat kuitenkin olleet raivoissaan siitä, että hyvityksen saaminen kestää 28 päivää.

bbc joulun aikataulu 2018

Toisessa lausunnossa sanottiin: Tiedämme, että jotkut teistä ovat vihaisia, ja ymmärrämme tämän ja yritämme parhaamme saada asiat järjestykseen, mutta ohjaa se Winter Wonderland NI: lle, ei sen parissa työskenteleville henkilöstölle.

Vaikka ymmärrämme, että tämä on suuri pettymys monille, meistä tuntuu, ettemme voi toipua negatiivisesta julkisuudesta, ja on selvää, että olemme järjestäneet tapahtuman, joka ei ole täyttänyt korkeita standardejamme.

Olemme erittäin pettyneitä siihen, että tapahtuma ei ole vastannut odotuksiamme ja tavanomaisia ​​korkeita standardejamme, joita kävijät odottavat kauniilla kartanollamme. ''

Katso Myös: