Tässä Union Jackissa on jotain vikaa - mutta useimmat britit eivät ymmärrä miksi

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Tiedätkö kuinka ripustaa Union Jack? Pidä kiinni. Eikö sitä kutsuta unionin lipuksi, kun se ei lentä merellä? Tiedätkö yhtään mitään maasi väreistä?



Suurin osa briteistä (55 prosenttia) ei osaa sanoa, mihin suuntaan heidän pitäisi näyttää oman maansa tunnus, uuden YouGov -tutkimuksen mukaan.



Osallistujat esiteltiin kaksi kuvaa Union Jackista. Toinen lensi ylösalaisin, toinen oikein ylöspäin. Ja vain 45 prosenttia tiesi, mikä lensi oikein. Kolmasosa oli väärässä lausunnoissaan, kun taas 22 prosenttia sanoi, että he eivät yksinkertaisesti tienneet.



Onko tämä oikein?

Ylöspäin Britannian lippu

Voitko kertoa? (Kuva: Getty)

luettelo Englannin sarjamurhaajista

Näin kerrot: oikea tapa ripustaa Union Jack on varmistaa, että ylhäällä kulmassa, lähinnä lipputankoa, oleva valkoinen rasvapalkki kulkee lipun yläreunaa pitkin, ei lipputangon reunaa.

Tässä

Ylöspäin Britannian lippu

Tämä on väärä tie ylöspäin (Kuva: Getty)



Nyt varmasti voit ehdottaa, että tämä ei ole niin tärkeää. Mutta isänmaallisuuden ja poliittisten mullistusten aikakaudella se on ajankohtaista. Vaikka alle puolet pystyy määrittelemään, millä tavalla lentämään maamme värejä, enemmistö (56 prosenttia) uskoo, että hallituksen rakennuksia olisi vaadittava lentämään niitä.

YouGov lisää: ”Huolimatta siitä, että he [britit] eivät kykene sanomaan, mihin suuntaan lipun pitäisi mennä, suurin osa ihmisistä (55 prosenttia) pitää Yhdistyneen kuningaskunnan lipun suunnittelusta.



heidi klum ja sinetti

'Vain 6 prosenttia ei pidä siitä aktiivisesti (nousee 11 prosenttiin Walesissa ja 18 prosenttiin Skotlannissa), kun taas 33 prosenttia ei pidä tai pidä lipusta.'

kim anderson stevie nicks

Tämä lentää kunnolla

Oikea tie Britannian lipun yläpuolelle

Oikea tie ylöspäin (Kuva: Getty)

Syyt korkeampaan tyytymättömyyteen Walesissa johtuvat siitä, että Walesin identiteetti ei näytä miltään. Meillä ei ole lohikäärmettä siellä ollenkaan. Mielenkiintoista on, että suurin osa briteistä (55 prosenttia) majoittaisi mielellään walesilaisia ​​Union Jackiin.

'Sama osa (55 prosenttia) briteistä haluaisi Skotlannin poistamisen lipusta Skotlannin itsenäisyyden sattuessa, vaikka 24 prosenttia ihmisistä haluaisi pitää lippumallin sellaisenaan.'

Union Jack?

Jalankulkija suojaa sateelta

Kaikki merellä (Kuva: Getty)

Olet ehkä huomannut, että olemme kutsuneet lippuamme Union Jackiksi tässä artikkelissa. Ja saatat olla tietoinen joistakin myytteistä, jotka ympäröivät nimeämistä - noin 49 prosenttia pitää Union Jackia lipun ainoana nimenä, kun taas merkittävä osa (noin neljännes) uskoo maan ja meren välisen eron.

Mutta molemmat ovat oikeassa. Julkaisu, Lentävät liput Yhdistyneessä kuningaskunnassa , jonka on tuottanut parlamentin lippu- ja heraldiikkavaliokunta yhdessä Flag -instituutin kanssa, tarkoittaa, että molemmat nimet ovat sallittuja. Vain 16 prosenttia briteistä tiesi tämän, kun heitä kysyttiin.

arsenal vs bournemouth tv

Lue lisää

Mahdotonta läksyä ja testikysymyksiä
Ratkaise summa & apos; Mikä murto on varjostettu? & apos; Kotitehtävät 7 -vuotiaille lapsille hämmentävät vanhempia Äidit pyytävät apua matematiikkaan

Katso Myös: