Tesco, Lidl ja Co-op muuttavat myymälän aukioloaikoja Englannin ja Italian eurofinaalissa

Supermarketit

Horoskooppi Huomenna

Osuuskunta sulkee kaupat aikaisin tänä sunnuntaina, jotta henkilökunta voi katsella Englantia

Osuuskunta sulkee kaupat aikaisin tänä sunnuntaina, jotta henkilökunta voi katsella Englantia(Kuva: PA)



Supermarketit, kuten Tesco, Co-op ja Lidl, muuttavat myymälöidensä aukioloaikoja Englannissa, jotta henkilökunta voi nauttia Englannin katsomisesta Euro 2020 -finaalissa.



Co-op sulkee 2034 kauppaa Englannissa klo 19.45 sunnuntai-iltana tavanomaisen klo 22.00 tai 23.00 sulkemisen sijaan, kun taas 1600 Tesco Express -konttoria tekee saman.



Myymälät avataan sitten normaalisti seuraavana aamuna, ja suurin osa kaupoista on yleensä auki klo 6.00 tai 7.00.

Lidl sanoo, että sen 700 myymälää Englannissa avataan myöhään maanantaiaamuna, jotta henkilökunnalla on enemmän aikaa toipua ottelusta - mutta vain jos Englanti voittaa.

Jos Kolme Lionia & apos; älä väitä voittoa Italiaa vastaan ​​Wembley -stadionilla sunnuntaina, sitten sen kaupat avataan normaalisti kello 8.00.



Islanti puolestaan ​​sanoo, että sen kaupat Englannissa voivat avata aiemmin maanantaina ottelun lopputuloksesta riippumatta, eikä kotiinkuljetuksia ole sunnuntaina klo 19 jälkeen.

Supermarket on myös siirtänyt kaikki päätoimipaikan henkilöstön tarpeettomat kokoukset uudelleen.



Päivitys supermarketeista tulee sen jälkeen Halfords sulki kauppansa keskiviikkona aikaisin (6. heinäkuuta), jotta sen henkilökunta voisi katsella Englantia vastaan ​​Tanskaa Euron 2020 välierässä.

Kolme lionia voitti Tanskan 2-1 ja varmisti paikkansa finaalissa Wembley-stadionilla tänä sunnuntaina (11. heinäkuuta), jossa he kohtaavat Italian.

Aloitus alkaa kello 20 ja päättyy noin klo 22, jos peli ei mene jatkoaikaan ja rangaistuksiin, jolloin se voi olla lähempänä kello 23.

Englanti kohtaa Italian sunnuntaina EM -finaalissa

Englanti kohtaa Italian sunnuntaina EM -finaalissa (Kuva: UEFA Getty Imagesin kautta)

Osuuskunnan operatiivinen johtaja Chris Whitfield sanoi: 'Me kaikki toivomme, että' jalkapallo tulee ', mutta kollegamme myymälöissämme Englannissa tulevat ehdottomasti kotiin, koska suljemme aikaisin, jotta he voivat liittyä muuhun kansakuntaan tukemaan tiimi.

Arvostamme, kuinka paljon tämä merkitsee monille myymäläkollegoillemme, ja haluamme, että he voivat juhlia kotona perheen ja ystävien kanssa.

Lidl GB: n toimitusjohtaja Christian Härtnagel sanoi: Sunnuntain viimeinen tapahtuma on valtava tilaisuus historiassa, joten jos Englanti voittaa, olemme päättäneet lykätä myymälöiden avaamista tunnin.

Lidlissä menestyksemme syy on ihmiset ja tiimityö, minkä vuoksi haluamme, että tiimimme voivat juhlia hieman pidempään, jos Englannin joukkue tuo sen kotiin.

Katso Myös: