Kolmen asteen Sheila Ferguson on edelleen sinkku prinssi Charlesin romantiikkahuhujen vuoksi

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kolmen asteen tähti Sheila Ferguson on kertonut, kuinka yhteys prinssi Charlesiin yli 40 vuotta sitten vaikuttaa edelleen hänen rakkauselämäänsä.



Sheila oli amerikkalaisen soul -trion laulaja, kun Walesin prinssi kutsui ryhmän esiintymään 30. syntymäpäiväjuhlillaan vuonna 1978.



anthony joshua tyson raivotaistelua

Charles tanssi bändin kanssa lavalla, Sheilasta tuli hänen suosikkilaulajansa ja pari vaihtoi kirjeitä.



Nyt eronnut kahden lapsen äiti Sheila, 72, sanoi yrittäneensä äskettäin online-treffailua, mutta hänen yhteytensä Charlesiin estivät hänet.

Hän selitti: Heti kun he saivat tietää, kuka minä olin, he sanoivat: 'En voi seurustella kanssasi, olet prinssi Charlesin suosikki.'

Miehet eivät halua ottaa kaikkea matkatavaraa mukaan. Olen edelleen sinkku ilman mahdollisuuksia treffeille kenenkään kanssa sillä nopeudella, jolla menen, mutta en luovuta.



Sheila Ferguson sanoo, että miehet eivät halua kaikkia Charles -matkatavaroita.

Sheila Ferguson sanoo, että miehet eivät halua kaikkia Charles -matkatavaroita. (Kuva: S Meddle/ITV/REX)

Hän haluaa olla onnellinen ja löytää oikean kaverin, jonka kanssa asettua. Mutta tarvitaan erittäin vahva mies ollakseen naisen kanssa, jolla on kysyntää yleisön keskuudessa.



Philadephiassa syntynyt Shelia, joka asuu nykyään Kentissä, vietti 20 vuotta The Three Degrees -yhtyeessä, muun muassa vuonna 1974 julkaistussa When Will I See You Again -kappaleessa, ennen kuin hän meni yksin vuonna 1986.

Hän meni naimisiin brittiläisen liikemies Chris Robinsonin kanssa vuonna 1980.

Heillä oli kaksi tytärtä, Alicia ja Alexandria, mutta he erosivat vuonna 2004, samana vuonna, kun hän oli ITV -todellisuussarjassa I'm a Celebrity ... Hanki minut pois täältä!

Sheila esiintyy edelleen livenä ja nauhoittaa pian toisen sooloalbuminsa, 16 vuotta hänen ensimmäisen A New Kind of Medicine -julkaisunsa jälkeen.

The Three Degrees -laulajien pop-ryhmä vuonna 1976 kaksi vuotta ennen esiintymistään prinssi Charlesille

The Three Degrees -laulajien pop -ryhmä vuonna 1976

Sheila ja Three Degrees, kun he esiintyivät prinssi Charlesille hänen 30. syntymäpäivänään vuonna 1978

Sheila ja The Three Degrees, kun he esiintyivät prinssi Charlesille hänen 30. syntymäpäivänään vuonna 1978 (Kuva: NEWSAMpix)

kuoleeko rana corriessa

Hän on myös pääosassa Channel 5: n uudessa sarjassa Celebrity Murder Mystery. Hänen oli tarkoitus paljastaa toinen mysteeri hänen ja prinssi Charlesin välisestä elämäkerrasta.

Mutta hän lykkäsi sitä ja selitti: että olen keskeyttänyt, koska en ole enää katkera. En ole katkera monille asioille, jotka tapahtuivat lapsuudessani tai Kolmen asteen kulissien takana.

Ja koska en ole katkera, kirja saa eri sävyn. Monet asiat järkyttävät ihmisiä, mutta en halua satuttaa ketään - haluan kertoa totuuden.

Sheila I -julkkis vie minut pois täältä vuonna 2004

Sheila I -julkkis vie minut pois täältä vuonna 2004 (Kuva: )

Keskustellessaan #MeToo -liikkeestä Sheila sanoi aikovansa puhua omasta kokemuksestaan: valitsen aikani, kun puhun siitä. En puhu siitä nyt. Henkilö on liian tunnettu.

Kun häneltä kysyttiin vuonna 2014, olisiko hänestä ja Charlesista voinut tulla esine, Sheila sanoi: Englannin mustasta kuningattaresta ei koskaan tule, joten sillä ei ollut tulevaisuutta.

  • Celebrity Murder Mystery, Kanava 5, 27. ja 28. maaliskuuta klo 9.00-10.30.

Katso Myös: