Tason 3 supermarketin säännöt Tesco, Morrisons, Asda, Aldi, Lidl, Sainsbury's ja muut

Supermarketit

Horoskooppi Huomenna

Miljoonat ihmiset elävät nyt Tier 3 -rajoitussääntöjen alla, jotka ovat Englannin tiukimmat.



Liverpoolin ja Lancashiren asema 'erittäin suuren riskin alueena' hallituksen uudessa paikallisessa koronavirustilanteessa vahvistettiin viime viikolla.



Heihin liittyy perjantaina lauantaina Suur -Manchester ja Etelä -Yorkshire, mikä tarkoittaa, että yhteensä 7,3 miljoonaa ihmistä elää lauantaista lähtien Tier 3 -sääntöjen mukaisesti.



Jokainen kaupunki, kaupunki ja alue eri puolilla Englantia on yhdellä kolmesta tasosta; 'Keskitaso', 'korkea' tai 'erittäin korkea' hälytys.

Erittäin korkean hälytyksen Tier 3 -paikoilla on tiukimmat rajoitukset, ja pubit, baarit, vedonlyöntipalvelut, aikuisten pelikeskukset ja kasinot suljetaan.

Kaikki muut kaupat voivat kuitenkin olla auki, mukaan lukien supermarketit ja ei-välttämättömät kaupat, jotka jouduttiin sulkemaan aiemmin tämän vuoden kansallisen sulkeutumisen aikana.



prinssi William, Cambridgen herttua

(Kuva: moniste)

Ostajien on noudatettava tiukkoja sääntöjä, kun he ovat supermarketeissa, pääkatukaupoissa tai muissa vähittäiskauppiaissa, jotka ovat auki, kun niiden alueet ovat tason 3 rajoitusten alaisia.



Virallisten viranomaisten ohjeiden mukaan COVID-suojattuja ohjeita noudattavat kaupat voivat majoittaa yhteensä enemmän ihmisiä, mutta kenenkään ei saa sekoittaa sisätiloihin tai useimpiin julkisiin ulkoilmapaikkoihin kenenkään kanssa, jonka kanssa he eivät asu (tai ovat muodostaneet tukikuplan).

Tämä koskee kauppoja sekä pubeja ja ravintoloita, jotka saavat avata, sekä vapaa -ajan ja viihdepaikkoja, kuten kuntosaleja ja palvontapaikkoja.

Haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten, jotka joutuivat aiemmin suojautumaan kansallisen lukituksen aikana aiemmin tänä vuonna, ei tarvitse eristää itseään toista kertaa.

Hallitus suosittelee, että yrität tehdä ostoksia hiljaisemmina vuorokaudenaikoina - pidä kahden metrin päässä muista niin paljon kuin mahdollista - tai pyydä perhettä, ystäviä tai vapaaehtoisia keräämään ruokaa ja lääkkeitä.

Säännöt siitä, kenen kanssa ihmiset voivat sekoittaa - ja missä - vaihtelevat kullakin tasolla.

Ostajat käyttävät kasvonaamioita Tesco -kaupassa Southamptonissa

Kotitaloudet eivät saa sekoittua ostaessaan tason 3 alueilla (Kuva: Getty Images)

Ne, jotka asuvat Tier 1 '-väliaineessa & apos; riskialueet voivat kokoontua jopa kuuden hengen ryhmissä sisällä tai ulkona, jos sosiaalista etäisyyttä noudatetaan.

Jokainen, joka asuu korkeassa & apos; riskialue - Tier 2 - ei voi tavata ihmisiä muista kotitalouksista sisätiloissa, ja supermarketit kehottavat asiakkaita tekemään ostoksia yksin.

Supermarket jättiläiset Sainsbury pyytää edelleen 'kaikkien lähettämään myymälöihimme vain yhden aikuisen kotitaloutta kohden'.

'Tämä auttaa meitä pitämään ihmiset turvallisen etäisyyden päässä toisistaan ​​ja myös vähentämään jonoja päästä kauppoihin', tiedottaja sanoi.

”Myymälätiimimme pyytävät useamman kuin yhden aikuisen ryhmiä valitsemaan yhden aikuisen ostokseen ja pyytävät muita aikuisia odottamaan.

'Lapset ovat tervetulleita, jos he eivät voi jäädä kotiin

Katso Myös: