William 'pahoittelee suuresti keskustelua Harryn kanssa, joka pahensi suhdetta, kuninkaallinen asiantuntija sanoo

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Prinssi Harry ja prinssi William kokoontuivat hetkeksi yhteen paljastamaan edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan patsas

Prinssi Harry ja prinssi William kokoontuivat hetkeksi yhteen paljastamaan edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan patsas(Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)



Prinssi Williamin uskotaan katuvan keskustelua veljensä prinssi Harryn kanssa, joka johti heidän suhteensa 'hajoamiseen', kuninkaallinen asiantuntija on spekuloinut.

Kun Harry alkoi seurustella Meghan Marklen kanssa, Cambridgen herttua kertoi huolestuneisuudestaan, että hänen nuorempi veljensä muutti liian nopeasti viime kesän elämäkerran Finding Freedom mukaan.

Älä tunne, että sinun pitäisi kiirehtiä tätä, vanhempi veli kertoi kuulemma nuoremmalle ja lisäsi: Ota niin paljon aikaa kuin tarvitset tämän tytön tuntemiseen.

Kirjan tekijät Omid Scobie ja Carolyn Durand kirjoittivat, että lause tämä tyttö ärsytti Harrya välittömästi.



on fred ensimmäisistä treffeistä naimisissa
Sussexin herttua ja herttuatar matkallaan Etelä -Tyynenmeren alueelle lokakuussa 2018

Sussexin herttua ja herttuatar matkallaan Etelä -Tyynenmeren alueelle lokakuussa 2018 (Kuva: Getty Images)



He sanoivat: Harry oli pelletty… että hänen veljensä kysyisi sellaista. '

Tämän väitetyn keskustelun kerrottiin olevan kipeän suhteen alku, ja William saattaa pahoitella sitä nyt.

Kuninkaallinen asiantuntija Katie Nicholls kertoi DailyExpress.fi : 'William luultavasti pahoittelee suuresti keskustelua, jonka hän kävi veljensä kanssa kihlaushetkellä, kun Harry ja Meghan kihlasivat.

-Kun William istui pohjimmiltaan Harryn kanssa ja kehotti häntä ottamaan aikansa, älä kiirehtimään mihinkään-mikä oli tarkoitettu hyväksi tarkoitetuksi, veljelliset neuvot eivät menneet lainkaan Harryn puoleen.



'' Harry koki, ettei hänellä ollut veljensä tukea, ja se oli todella alku siihen asti tapahtuneen, rikkoutumattoman veljesidon, hajoamiseen. ''

Prinssi Harry tapasi amerikkalaisen näyttelijän sokealla treffeillä ja kihlautui marraskuussa 2017 lähes kahden vuoden seurustelun jälkeen.



Prinssi Williamin väitetyt huomautukset Harryn suhteiden nopeudesta raportoitiin laajalti.

Raportit toisesta väitetystä keskustelusta, joka muuttui katkeraksi, tapahtui vuonna 2018, kun Kensington Palacen yhteinen viestintäsihteeri Jason Knauf lähetti sähköpostiviestin Williamin yksityiselle sihteerille Simon Caselle ja esitti huolensa siitä, että kaksi henkilökuntaa oli poistunut palatsista Meghanin kanssa tapahtuneiden konfliktien jälkeen .

Tilaa päivittäinen uutiskirjeemme saadaksesi ajan tasalla kaikki tärkeät tiedot osoitteessa www.NEWSAM.co.uk/email .

Olen erittäin huolissani siitä, että herttuatar kykeni kiusaamaan kaksi PA: ta kotitaloudesta viimeisen vuoden aikana ', hän kirjoitti lokakuussa laaditussa asiakirjassa, Ajat raportoitu viime kuussa.

katie price carl woods

Knauf sanoi, että hänen kohtelunsa yhden avustajan kanssa oli ollut 'täysin mahdotonta hyväksyä' ja väitti saaneensa 'raportin raportin jälkeen' herttuattaresta.

Veli -taistelun kirjoittaja Robert Lacey väitti, että William oli 'kauhuissaan' syytöksistä ja kohtasi veljensä 'kovassa ja katkerassa kokouksessa'.

Meghan on kieltänyt kategorisesti kaikki väitteet.

Veli kokoontui hetkeksi prinssi Philipin hautajaisiin huhtikuussa

Veljet kokoontuivat hetkeksi prinssi Philipin hautajaisiin huhtikuussa (Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)

Pariskunnan haastattelussa Oprahille maaliskuussa prinssi Harry puhui Williamista sanoen, että hänen veljensä oli 'loukussa' laitoksessa ja että he olivat 'eri polulla'.

Lokakuussa 2018 Harryn ja Meghanin Etelä -Tyynenmeren kiertueen jälkeen kuninkaalliset kotitaloudet jakautuivat ja sussexit muuttivat pois Kensingtonin palatsista.

Vuonna 2019 Sussexin herttua ja herttuatar perustivat myös oman hyväntekeväisyyssäätiönsä poistuttuaan yhteisestä kuninkaallisesta säätiöstä, johon he olivat kuuluneet Williamin ja Katen kanssa.

Vuoden 2020 alussa Harry ja Meghan erosivat vanhemmista kuninkaallisista ja muuttivat Kanadaan ennen kuin he asettuivat Kaliforniaan, missä he kasvattavat nyt kahta lastaan ​​- Archiea ja Lilibetia.

Kuninkaalliset veljet ovat kokoontuneet vain muutaman kerran tänä vuonna, prinssi Philipin hautajaisissa ja patsaan paljastamisessa äidilleen, prinsessa Dianalle, Kensingtonin palatsissa 60 -vuotispäivänään.

Katso Myös: