Tommy Fury kutsuu Deontay Wilderin veljen taistelemaan Tysonin kortin kanssa

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Tommy Fury haluaa taistella veljensä Tysonin raskaansarjan trilogian kortin kanssa Deontay Wilderin kanssa - ja hänellä on täydellinen vastustaja mielessä.



Fury, joka on 5-0 ammattilaisena ja taistelee jälleen tänä viikonloppuna Telfordissa, mutta hän etsii jo taistelua veljensä kortista Wilderin veljen Marselloksen kanssa.



Tysonin oli määrä taistella Anthony Joshuaa vastaan ​​14. elokuuta Saudi -Arabiassa, mutta hänen täytyi muuttaa suunnitelmiaan taistella Wilderin kanssa kolmannen kerran Las Vegasissa 24. heinäkuuta sen jälkeen, kun välimiespäätös päätti, että hän oli velkaa amerikkalaiselle.



Nuorempi Wilder on ammattilaisena 5-2, mutta ei ole taistellut sen jälkeen, kun hän oli hävinnyt Dustin Longille veljensä viimeisen onnistuneen mestaruuden puolustuksessa Luis Ortizia vastaan ​​vuoden 2019 lopussa.

Se ei kuitenkaan estä Love Islandin tähtiä Tommyä, joka oli äskettäin kalastanut taistelua Jake Paulin kanssa, mikä näyttää yhä epätodennäköisemmältä.

Tommy Fury veljen Tysonin kanssa Miamissa

Tommy Fury veljen Tysonin kanssa Miamissa (Kuva: Twitter/TysonFury)



9:11 enkelinumero

Tämä taistelu [Marsellos Wilderin kanssa] olisi otsikoissa '', Fury kertoi Queensberryn The Lowdown -sarjassa. - Olisi etuoikeus taistella Tysonin kortin kanssa ja saada molemmat voittoja.

Olen valmis siihen taisteluun. Olen valmis mihin tahansa. Olen täällä treenaamassa, hyvässä kunnossa, joten olen valmis mihin tahansa.



Otan palan hänestä. Soitin hänelle aiemmin, eikä hän vastannut.

Kaksikymmentäkaksi vuotta vanha Fury, joka oli Love Islandin kauden 2019 finalisti tyttöystävänsä Molly-Mae Haagin kanssa, oli Miamissa harjoituksissa veljen Tysonin kanssa, kun taistelusuunnitelma muutettiin Joshusta Wilderiksi.

mistä lentävät muurahaiset tulevat

Ja nyt hän näyttää haluavan taistelun 31-vuotiaan Marsellosin kanssa, joka aloitti nyrkkeilyn myöhemmin kuin Fury on tällä hetkellä ja on pysäytetty kahdesti suhteellisen nuorella taisteluurallaan.

Marsellos suunnitteli renkaan paluuta alkuvuodesta 2020, mutta pandemian puhkeamisen vuoksi hän on keskittynyt harjoitteluun.

Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Fury kutsui hänet ulos sanomalla viime vuoden lopulla: Jos hänen veljensä haluaa saman kuin Deontay, hän voi saada sen.

Näen monien ihmisten twiittaavan haluavansa taistella minua vastaan, mutta en ole koskaan nähnyt sitä ennen kuin menin Love Islandille, joten tiedän mitä he etsivät.

Jos Marsellos Wilder on yksi niistä, niin olen iloinen siitä.

Minun neuvoni hänelle olisi olla hiljaa ja jäädä Amerikkaan, missä hän voi yrittää auttaa veljeään toipumaan siitä, mitä Tyson teki hänelle, oikeudenmukaisena.

Taistelu olisi ensimmäinen Furysta, joka kävisi voittajaennätystä vastustajaa vastaan, mikä oli yksi Jake Paulin asettamista edellytyksistä, kun keskustelut mahdollisesta taistelusta katkesivat.

Ennustettu merenpinnan nousu 2050 uk

Paul sanoi: Taistele jonkun todellisen kanssa, tee todellinen pay-per-view ja sitten voimme keskustella.

Viimeinen taistelusi oli 0-9. Ihmisillä, joita vastaan ​​taistelit yhteensä, on yhteensä 15 voittoa ja 250 tappiota.

Tommy, sinä taistelet 100 000 dollarista, sinulla on kiivetä tikkaita, jotta pääset tasolleni, valitettavasti ystäväni. En puhu tästä enää, rauhaa. Vittu sinä, kaverit!

Katso Myös: