Torvillin ja Deanin ITV -draama paljastaa, mitä tapahtui, kun he suutelivat teini -ikäisenä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jayne Torvill ja Christopher Dean

Jayne Torvill ja Christopher Dean alkoivat luistella yhdessä 1970 -luvulla(Kuva: Getty)



Draama brittiläisistä luistelulegendoista Jayne Torvillistä ja Christopher Deanista on paljastanut heidän alkuvuosien rakkaustarinansa, jossa he suutelivat.



Torvill ja Dean kattavat alkuvuosinsa, kun he alkoivat luistella yhdessä Nottinghamissa 1970 -luvulla.



Se selittää, että suudelma tapahtui vuonna 1975, jolloin Dead oli 16 -vuotias ja Torvil 17 -vuotias - mutta se ei koskaan kukoistanut suhteeksi.

Duon todelliset live -kokemukset kertovat siitä; käsikirjoittaja William Ivory (joka myös kirjoitti Made in Dagenham ja Common as Muck) haastatteli heitä tuntikausia auttaakseen häntä luomaan ohjelman.

everton vs man city tv

Sen pääosissa nähdään Game of Thronesin näyttelijä Will Tudor Christopher Deanina ja Poppy Lee Friar, joka tunnetaan roolistaan ​​Missy Boothia Ackley Bridgessä Jayne Torvillina.



Torvill ja Dean nousivat kansainväliseen kuuluisuuteen, kun he voittivat kultaa Sarajevon talviolympialaisissa vuonna 1984. Heidän kuuluisa Bolero-rutiininsa ansaitsi heille ennennäkemättömän täydellisen pisteet taiteellisesta vaikutelmasta.

Will Tudor ja Poppy Lee Friar näyttelevät luisteluparia (Kuva: ITV)



Miten pari tapasi?

Torvill ja Dean alkoivat luistella yhdessä teini -ikäisinä. Ne esiteltiin sen jälkeen, kun Torvill oli luistellut yhdeksän vuotta ja Dean kuusi vuotta. Molemmat olivat voittaneet Ison -Britannian junioriparien mestaruuden ennen, mutta tarvitsivat uuden kumppanin.

Onneksi he molemmat tulivat Nottinghamshirestä.

Made in Dagenhamissa esiintynyt Jaime Winstone esittää uudessa elokuvassa Janet Sawbridgeä, jäätanssin ohjaajaa, joka yhdisti tulevia mestareita ensimmäistä kertaa.

Torvill & Deanin voittanut Bolero -rutiini Sarajevon talviolympialaisissa

Torvill & Deanin voittanut Bolero -rutiini Sarajevon talviolympialaisissa (Kuva: Getty)

Oliko Torvill ja Dean pari?

Kuuluisan Bolero-rutiinin aistillisuus sai monet spekuloimaan parin ulkopuolisesta suhteesta. He ovat kuitenkin sanoneet, että heidän suhteensa oli aina tiukasti ammatillinen.

Vuoden 2013 haastattelussa Piers Morganin elämäntarinoista he lopulta paljastivat, että he harrastivat romantiikkaa teini -iässä.

Heidän suudelmansa tapahtui vuonna 1975, kun hän oli 16 (Dean) ja 17 (Torvill), mutta heillä ei koskaan ollut suhdetta.

Pariskunnan välillä on jo pitkään ollut huhuja romantiikasta, mutta he ovat kiistäneet sen (Kuva: ITV)

Olimme linja -auton takana ja menimme liigaotteluun, ja se vain tapahtui. Se oli kertaluonteinen. Emme koskaan puhuneet siitä jälkeenpäin. Me nauramme sille nyt, Torvill kertoi Radio Timesille.

Uusi elokuva heijastaa tätä intensiivistä mutta platonista suhdetta.

jennifer lopez seksinauha

Jayne ja Chris rakastuivat monta vuotta sitten, Ivory sanoi. Mutta niistä ei koskaan tullut 'esine'.

Kaksikko yritti pitää suhteensa ammattimaisena.

Muistan, että joku sanoi minulle: 'Jos seurustelet luistelukumppanisi kanssa ja suhde katkeaa, sinulla ei ole luistelukumppaniasi', Torvill sanoi.

Tästä huolimatta he ovat aina olleet hyvin läheisiä koko 40 vuoden yhteisuransa aikana. Jopa eläkkeelle jäämisen jälkeen vuonna 1998 he pitivät yhteyttä säännöllisiin puheluihin ja ovat työskennelleet yhdessä Dancing on Ice -tapahtumassa vuodesta 2006.

Yksinkertaisesti Chris tuntee minut paremmin kuin kukaan muu. Torvill on kertonut heidän suhteestaan.

Tämä kuva vuonna 1986 näyttää pariskunnan voimiensa huipulla (Kuva: NEWSAMpix)

Torvillin ja Deanin muut suhteet

Molemmilla luistelijoilla on oma perhe ja erillinen elämä.

Torvill oli naimisissa yhdysvaltalaisen ääniinsinöörin kanssa yli 25 vuotta. Pariskunnalla on kaksi adoptoitua lasta, Kieran, 16 ja Jessica, 12.

Dean on ollut naimisissa kahdesti, ensin ranskalais-kanadalaisen luistelijan Isabel Duchesnayn kanssa vuosina 1991-1993 ja sitten yhdysvaltalaisen luistelijan Jill Trenaryn kanssa.

Jayne Torvill ja aviomies Phil Christensen (Kuva: Victor Crawshaw/)

3d-tulostuspalvelu asda

Hänellä ja Trenarylla on kaksi poikaa, Jack, 20 ja Sam, 18, mutta heidän 16-vuotinen avioliitonsa päättyi vuonna 2010. Hän asuu nyt Colorado Springsissä Dancing on Ice -tuomarin Karen Barberin kanssa.

Dean on myöntänyt, että hänen suhteensa Torvilliin vaikutti hänen romanttiseen elämäänsä ja paljasti, että Duchesnay sanoi aiemmin, että avioliitossamme oli kolme ihmistä.

Samaan aikaan Torvill kertoi NEWSAMille, että hänen miehensä on kutsuttu Chrisiksi useita kertoja. Hän ei näytä miltään Chrisiltä. Usein hän vain menee sen kanssa eikä korjaa niitä.

Christopher Dean ja kumppani Karen Barber (Kuva: Manchester Evening News)

Mitä näemme ITV: n Torvillissa ja Deanissa?

Kahden tunnin erikoistarjous keskittyy parin nöyrään alkuun ja perhe-elämään Nottinghamissa, joka on myös käsikirjoittaja Ivoryn kotikaupunki.

Yleisölle on luvattu, että se näyttää kuinka Chris kanavoi vihansa luisteluun vanhempiensa hajoamisen jälkeen ja kuinka Jayne käytti urheilua tutkiakseen intohimoista luonnettaan, vaikka hän oli ulkoisesti varattu.

Dean Andrews, joka tunnetaan DS Ray Carlingin roolista BBC: n elämässä Marsissa ja Ashes to Ashes, esittää Chrisin isää, Colin Deania. Christine Bottomley TV -ohjelmista Fearless ja In The Club esittää äitiään Mavisia.

Susan Earl, Reggie Perrin, esittää äitipuolensa Bettyä.

Uudet draamakartat luistelijat nousevat olympiakultaan (Kuva: ITV)

DCI Banksin tähti Stephen Tompkinson ja Jo Hartley näyttelevät Jaynen vanhempia Georgea ja Bettyä.

ITV: n mukaan esitys tutkii myös parin yhteenottoja, kun he pyrkivät rikkomaan jään tanssin rajoja ja heidän yksityistä, intensiivistä suhdettaan.

enkelin numero 422 merkitys

Anita Dobson aikoo esiintyä, kun Miss Perry, Jaynen ensimmäinen luisteluvalmentaja Nottinghamin jäästadionilla.

Missä Torvill ja Dean ovat nyt?

Neljän vuoden tauon jälkeen Dancing on Ice palasi vuonna 2017, ja ensi vuoden alussa odotetaan uutta sarjaa, jossa on vahvistettuja julkkiksia, kuten TOWIEn Gemma Collins, EastEnders-tähti Richard Blackwood ja Westlife-laulaja Brian McFadden.

Kuitenkin Torvill ja Dean ottavat nyt tuomareiden roolin mentorien sijasta.

Vaikka pari ei enää esiinty live -esityksissä, se ei tarkoita, että he ovat ripustaneet luistinsa pysyvästi.

Jayne Torvill ja Christopher Dean ovat kansallisia instituutioita (Kuva: Getty)

Chris, 60, kertoi NEWSAMille: Voin silti luistella, parasetamoli auttaa. Olen melko holtiton - käsittelen sitä myöhemmin.

Jayne, 61, sanoi: En usko, että minulla on vielä niveltulehdus, mutta olemme luistelleet pitkälle 50 -luvulle, mikä on epätavallista kenellekään urheilijalle.

stacey dooley kevin clifton

Torvill ja Dean esitetään ITV -kanavalla joulupäivänä klo 21.15.

Lue lisää

Tositarinoita elokuvien takana
Sydänsärky Beauty & the Beastin takana Tosi tarina American Madein takana Onko hoikka mies todellinen? Minä, Tonya ja todellinen luisteluhyökkäys

Katso Myös: