Toto Wolff antaa rehellisen tuomion George Russellille Mercedeksellä valtavan F1-alun jälkeen

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Tämä on Wolff on arvioinut George Russellin suorituskykyä ensimmäisen 13 kilpailunsa jälkeen pysyvänä Mercedes kuljettaja.



Britti sai mahdollisuuden liittyä Silver Arrowsiin kolmen vuoden jälkeen Williams . Huolimatta ajamisesta autolla, joka ei kyennyt kilpailemaan säännöllisesti pisteistä, hän teki säännöllisesti vaikuttavia suorituksia – kohokohta oli hänen aika-ajokierros Belgiassa viime vuonna, jolloin hän sijoittui toiseksi sen jälkeen, kun kilpailu keskeytettiin rankkasateen vuoksi.



Hänellä oli myös mahdollisuus kilpailla Mercedellä vuonna 2020, ja hän olisi todennäköisesti voittanut Sakhirissa seisoessaan Lewis Hamilton jos hän ei olisi saanut pistoskohtaa varikkopysähdyksen jälkeen. Siitä lähtien, kun Russell on ottanut tehtävän pysyvästi seitsemännkertaisen maailmanmestarin rinnalle, hän on menestynyt.



Huolimatta siitä, että Mercedes ei pysty taistelemaan voitoista tällä kaudella huonomman auton vuoksi, Russell on pystynyt jatkuvasti keräämään suuria pisteitä. Muualla kuin osoitteessa Britannian Grand Prix , missä hänet purettiin suuressa kolarissa ensimmäisessä mutkassa , hän on sijoittunut viiden parhaan joukkoon kaikissa kilpailuissa vuonna 2022.

Ja yksi korkeimmista pisteistä tuli viimeisessä kilpailussa ennen kesätaukoa Unkari . Aika-ajon aikana hän täytti herra lauantai -lempinimensä nostamalla Ferrarit ja varmisti paalupaikan ensimmäistä kertaa. Formula 1 ura.

Tämän saavutuksen jälkeen puhuessaan Wolff sanoi lyyrisesti uudesta tähdestään. 'George on muotoutumassa oleva mestari ja hän oli mestari kaikissa junioriluokissa – F3:ssa, F2:ssa, alokasena', hän huokaisi. – Emme olisi koskaan laittaneet häntä Mercedesiin, jos emme olisi uskoneet, että hän voi olla tulevaisuuden maailmanmestari.



 Wolff on iloinen Russellista's impact and predicts big things for his future
Wolff on iloinen Russellin vaikutuksesta ja ennustaa suuria asioita tulevaisuudelleen ( Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)

'Se on Georgen ensimmäinen napa, joten se tulee aina olemaan jotain erityistä hänelle ja meille, koska se on muistettava hetki. Mutta Georgella oli nämä uskomattomat suoritukset juniorisarjassa ja hän teki sen viime vuonna Spassa sateessa. Se on vain yksi virstanpylväs niistä monista, jotka hän aikoo saavuttaa.'

Vaikka hänen omat suorituksensa ovat olleet vaikuttavia, Norfolk-kilpailijaa on myös kehuttu auttamisesta nostamaan Hamiltonin uudelle tasolle tänä vuonna . 'Russell on ylittänyt odotukseni', kirjoitti vuoden 1997 mestari Jacques Villeneuve F1-kolumnissaan Budapestin kisan jälkeen.



'Tiesin, että hän oli nopea, mutta hän on Lewis Hamiltonin yläpuolella ja on antanut Mercedesille vuoden ensimmäisen paalunsa. Mutta nyt näemme Hamiltonin reagoivan, ja uskon, että Mercedes voisi olla toinen rakentajien sijoituksissa. Saa nähdä.'

Katso Myös: