Tower Power: Kuinka paljon Yeoman -vartija ansaitsee?

Työurat

Horoskooppi Huomenna

Kerran he vartioivat vankeja, mutta nykyään heidän roolinsa on ensisijaisesti seremoniallinen(Kuva: AFP/Getty Images)



Lontoon Towerissa asumisella ja työskentelyllä on omat etunsa - kunnes yrität tilata takeawayn.



Nimettömästi puhuessaan yksi entinen työntekijä on paljastanut sisäpiirin salaisuudet asumisesta työntekijäksi - ja hän sanoo, että haaste on selittää se yleisölle.



'Kaikki luulevat, että otat mikin', hän selitti, 'se voi olla hieman painajainen.'

'' Mitä tulee kotivakuutukseen, kerrot heille, että asut Lontoon Towerissa, ja kun olet vakuuttanut heidät, ettet vitsaile, sinun pitäisi nähdä, mitä vakuutusmaksulle tapahtuu! Se menee katon läpi - luulet sen olevan päinvastoin turvallisuuden suhteen. '

Yeoman Warders - Beefeaters - ovat suojelleet tornia vuodesta 1485 lähtien. Tällä hetkellä heitä on noin 37 Yeomen Warderia ja yksi Chief Warder, luku on pysynyt vakaana vuodesta 2011 lähtien.



Perinteisesti heidät nimitettiin huolehtimaan kaikista tornissa olevista vangeista ja turvaamaan brittiläiset kruununjalokivet; nykyään heidän roolinsa on kuitenkin pääasiassa seremoniallinen.

Työntekijämme asui ja työskenteli siellä yli 16 vuotta tervehtien ja ohjaamalla vierailijoita osana 21 tehtäväänsä.



Hän oli ollut armeijassa 16 -vuotiaasta lähtien ja palvellut Royal Signalsissa, mutta 'päätyi Beefeateriksi puhtaasti sattumalta'.

Yeomen Warders ja heidän perheensä asuvat sidotussa majoitustilassa linnoituksen sisällä ja maksavat neuvoston veroja ja vuokraa.

Työn saaminen ei ole helppoa - vain 37 vartijaa kerrallaan (Kuva: )

Useimmilla on myös koti pihan ulkopuolella, jotta he voivat pitää tauon työympäristöstään. Yeoman Warders Club on pubi yksinomaan vartijoille ja heidän vierailleen. Jotkut majoitustilat ovat peräisin 1200 -luvulta.

Kun hän jää eläkkeelle 42 -vuotiaana, hän sanoo harkitsevansa tulli- ja valmisteveroa.

'Sitten näin artikkelin Yeoman Wardersista ja sain tietää, että siellä oli viisi ex-Royal Signalmenia', hän muistelee.

- Tein pari haastattelua yksin ja sitten vaimoni tuli kanssani. Perheesi muuttaa kanssasi, joten heidän on tiedettävä, että he pitävät siitä! '

Jokaisen Beefeaterin on myös omistettava toinen koti, johon he voivat jäädä eläkkeelle 65 -vuotiaana.

Towerin yhteisö koostuu Yeoman Wardersista ja perheistä, kuvernööristä ja upseereista, kapteenista ja lääkäristä. 'Olemme kuin mikä tahansa pieni kylä - joskus joku voi heittää nallekarin ulos vaunuista, mutta me pääsemme yli', hän nauroi.

Beefeaterin tehtävä on nykyään yhtä paljon matkailuneuvontaa kuin kruununjalokivien tarkkailu.

Toinen velvollisuus on avainten seremonia, perinteinen Lontoon Towerin lukitus, joka on tapahtunut joka ilta ilman epäonnistumista vähintään 700 vuoden ajan.

”Yksi kohokohdista on seurustella vuosittain saamiemme 2,5 miljoonan kävijän kanssa. Se voi myös olla työn vaikein osa ', hän lisäsi.

uudenvuodenaaton ideoita 2017

'Jotkut kysymykset voivat saada sinut hulluksi - esimerkiksi miksi Valkoisessa tornissa ei ollut hissiä, kun se rakennettiin!'

Kuinka tulla Beefeateriksi

Kate Middleton

Kun suvereeni vierailee tornissa tai vartijat ovat päivystyksessä valtion tilaisuudessa, he käyttävät punaisia ​​ja kultaisia ​​univormuja (Kuva: PA)

Yeoman Warders toimii nykyään pääasiassa matkaoppaina päivittäin, kun hän ei suorita seremoniallisia tehtäviä-palkka alkaa noin 24 000 puntaa.

Onnistuneiden hakijoiden odotetaan:

  1. Ole entinen taistelupäällikkö, luokka 1 tai 2 (tai vastaava taso muissa palveluissa) ja poikkeustapauksissa esikunta -kersantti kuninkaallisesta laivastosta, armeijasta, kuninkaallisista ilmavoimista tai kuninkaallisista merijalkaväistä.
  2. Pidä pitkän palvelun ja hyvän käyttäytymisen mitali
  3. Palvelleet säännöllisissä asevoimissa vähintään 22 vuotta

Voit seurata kaikkia avoimia työpaikkoja, tässä .

Tiesitkö...

Et ehkä tiedä, että univormu on yleensä tummansininen ja punaiset koristeet (Kuva: REUTERS)

1. Kuninkaallinen henkivartija vastaanotti kuninkaalta päivittäisen annoksen lihaa - siksi termi 'Beefeater'.

2. Yeoman Warders syntyi, kun Henry VIII lakkasi asumasta tornissa.

3. Kaikki ovat eläkkeellä Ison-Britannian asevoimista ja heidän on oltava entisiä ylimpiä aliupseereita, joilla on vähintään 22 vuotta. palvelu.

4. Univormu on yleensä tummansininen ja punaiset koristeet. Kun suvereeni vierailee tornissa, heillä on punaiset ja kultaiset univormut.

Lue lisää

Uskomattomia töitä, joita voit tehdä
100 000 puntaa vuodessa lastenhoitajana BARBADOSissa Parhaat työnantajat työ- ja yksityiselämän tasapainottamiseksi Kymmenen parhaiten palkattua työtä naisille Britannian parhaat työedut paljastettiin

Katso Myös: