Vaihda ja säästä: 300 puntaa televisioista ja 170 puntaa uudesta iPadista Currys PC Worldissa, kun vaihdat vanhoja laitteita: mutta onko se sen arvoista?

Tekniset Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Kannattaako vanha televisio vaihtaa uuteen?



High Streetin sähköalan jättiläinen Currys on käynnistänyt uuden kannustimen, joka tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden käydä kauppaa vanhoilla sähkölaitteillaan, mukaan lukien iPadit, saadakseen rahaa uuteen.



Kauppa ja säästä järjestelmä Tämä tarkoittaa sitä, että ostajat voivat käyttää vanhoja laitteitaan hyväksi sen sijaan, että kasaisivat sen varahuoneeseen.



Britannian poliisin radiokoodit

Mitä voit säästää? Säästä jopa 300 puntaa tietyissä 4K HD -televisioissa , 90 £ pois valikoiduista soundbar -palkeista , 50 € alennusta urheilukuulokkeet ja 170 puntaa tai enemmän uudesta iPadista (Mini ja Air eivät sisälly hintaan).

Tarjous on Currys & apos; 40 miljoonan rahan myynti , kanssa 150 puntaa alennusta valituista Windows -kannettavista , 40% alennus a pesukoneet ja 300 € alennusta valittu pöytätietokone, mukaan lukien HP- ja Acer -tietokoneet .

Kauppa ja iPad -sopimuksen tallentaminen on voimassa 22.7.2015 asti, muissa kaupoissa ei ole viimeistä voimassaolopäivää. Jos haluat lisätietoja Apple iPadin säästämisestä, katso tarjousoppaamme täältä.



MacBook Airin jälkeiset voivat myös säästää tämän kuukauden Currysissa 50 £ alennusta kaikista MacBook Air -laitteista alennuskoodilla 50MACAIR. Lisää MacBook -tarjouksia löydät MacBook Air -oppaastamme tai 12 Pro: n parhaasta tarjouksesta.

223 enkelinumeron merkitys

Paljonko toimitus on? Normaali UK -toimitus on ilmainen sekä pienille että suurille tuotteille. Toimitus kestää 3-5 työpäivää. Seuraavan päivän toimitus on 4,99–9,99 puntaa - lue lisää napsauttamalla tätä Currys toimitusajat .



Miten kauppa ja säästö toimivat?

  1. Tyhjennä laite ja palauta se tehdasasetuksiin

  2. Etsi laitteesi hakupalkki Currys -kaupan verkkosivuilla tai selaamalla valmistajan mukaan selvittääksesi työ- ja ei-toimivat hinnat ja aloittaaksesi tilauksesi syöttämisen.

  3. Lähetä laitteesi Currysille Postin kautta FREEPOSTin avulla. Voit seurata palautustasi verkkotilisi kautta. Currys maksaa sinulle sähköisen lahjakortin, jonka voi lunastaa verkossa tai myymälässä.

    Lue kaikki Currys -tarjouksista ja saat alennuskoodeja ja tositteita ympäri vuoden Currys -kuponkikoodien oppaastamme.

    Löydät myös Beats By Dre -kuulokkeiden alennuskoodit täältä ja halvat iPad Minit täältä.

    Paulin nuori vaimo kuoli

    Kuluttajat voivat tarkastella tarjouksia yhdellä silmäyksellä Currys -sivustolla viemällä hiiren kunkin luokan päälle. Tarjousten pitäisi näkyä oikeanpuoleisessa sarakkeessa.

    Lue lisää

    Currys PC World
    Pääsiäismyynti Currys laski MacBook Pron hinnan Black Friday -tarjoukset Cyber ​​Monday -tarjoukset

    Katso Myös: