Kuinka nuuskakoirat ilmoittivat 'veren ja ruumiin tuoksusta' Madeleine McCannin huoneistossa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tämä on järkyttävä hetki, kun haistaa koira, joka on koulutettu haistamaan verta, ilmoitti omistajalleen Kate ja Gerry McCannin makuuhuoneessa.



Vanhat todisteet, jotka eivät johtaneet mihinkään, esitetään uudessa Netflixin kahdeksanosaisessa The Disappearance Of Madeleine McCannissa.



Kolmevuotias brittiläinen Madeleine McCann katosi loma-asunnostaan ​​Portugalin Praia Da Luzin lomakohteessa 3. toukokuuta 2007.



Uusi sarja osoittaa, kuinka järkyttynyt portugalilainen poliisi lopulta hyväksyi brittiläisten etsivien tarjoaman avun tytön jäljittämiseksi.

Pikku Madeleinea ei ollut nähty kuukausiin, kun kaksi erittäin koulutettua koiraa vietiin Ocean Club Resortin Mark Warner -kompleksin asunnon 5A yli.

Siellä Gerry ja Kate McCann - joita ei epäillä - majoittuivat perheensä kanssa.



Yhdistyneestä kuningaskunnasta Portugaliin tuotiin kaksi haukkoiraa (Kuva: Netflix)

Heidät vietiin Luzin Ocean Club Resortin huoneistoon 5A (Kuva: Netflix)



Spanielit Eddie ja Keela matkustivat Portugaliin käsittelijänsä Martin Grimen kanssa, ja heidät lähetettiin 5A: han yksi kerrallaan katsomaan, voisivatko he haistaa mitään.

'Kun koira osoittaa kentälle, se on joko ihmisen hajoamista tai ihmisen verta', Martin kertoo dokumentintekijöille.

'Ihmisen hajoaminen on erittäin jatkuvaa, erittäin pistävää siihen pisteeseen, josta olemme pystyneet sokeiden etsintöjen avulla löytämään hautoja 40 vuotta sen jälkeen, kun ruumis on poistettu ja ruumis oli siellä vain lyhyen ajan.

Ohjaaja Martin Grime yhden koiran kanssa (Kuva: Netflix)

katy perry russell -brändin häät

- Rikostutkijat ovat käyneet verellä talossa ja joku on puhdistanut veren siihen pisteeseen, että et enää näe sitä. Se ei tarkoita, ettei sieltä löydy mitään. Se voi tippua raon läpi ja juosta lattialaudan takaosan ympäri, mutta hajua tulee edelleen lattialaudan aukon läpi ja koira ottaa sen ja reagoi siihen. '

Se tarkoittaa, että koirat voivat antaa hälytyksen mahdollisista tuoksuista kauan ennen kuin McCannit jäivät sinne.

Eddie, joka oli koulutettu haistamaan ihmisten ruumiiden jälkiä, lähetettiin ensin Martinin kanssa ja juoksi läpi koko asunnon.

'Eddin käyttäytyminen muuttui heti, kun hän tuli asunnon ovesta', tutkiva toimittaja Robbyn Swan kertoo kameralle. 'Hänestä tuli jännittynyt ja tietoinen.

Verikoira Keela varoitti omistajaa (Kuva: Netflix)

Hän tunsi veren tuoksun sohvan vieressä (Kuva: Netflix)

'Koiranhoitaja sanoi, että Eddie ei ollut varovainen missään muussa tilanteessa paitsi silloin, kun hän tuoksui etsimänsä: ihmisen ruumiin tuoksun.'

Martin sanoo: 'Hän toimisi erittäin hyvin suurilla aluehauilla, ja hänen vastauksensa löydökseen oli haukkua.'

mitä 800 tarkoittaa

Kuvissa näkyy, kuinka Eddie haiskahtaa olohuoneen ympärille ennen kuin menee Kateen ja Gerryn makuuhuoneeseen, haisee sängyt ja seuraa nenäänsä vaatekaappiin.

Siinä koira kääntyy ympäri ja haukkuu kiireesti ohjaajaansa.

Eddie haukkui myös sinisen sohvan takana olevasta kohdasta ikkunan vieressä, jossa raskaat verhot sidottiin takaisin.

Eddie, ruumiskoira, haisi 'ruumiinhajua' Katen ja Gerryn huoneen vaatekaapissa (Kuva: Netflix)

Molemmat koirat merkitsivät saman paikan (Kuva: Netflix)

Verikoira Keela, joka oli koulutettu varoittamaan vain silloin, kun hän ilmoitti ihmisveristä, tuotiin sitten erikseen haistelemaan huoneistoa 5A.

Myös hän pysähtyi kuolleena samalle sohva -alueelle, josta Eddie oli varoittanut, ja ilmoitti ohjaajalleen, että hän tunsi veren hajua.

Päivää myöhemmin molemmat koirat vietiin maanalaiseen pysäköintialueelle, jonne poliisi oli sijoittanut useita ajoneuvoja.

Espanjalaiset ilmoittivat hoitajalleen, kun heidät vietiin hopeiseen Renault Sceniciin - sama auto, jonka Kate ja Gerry olivat vuokranneet lomalle.

Koirat ilmoittivat merkitsevänsä ihmisveren ja ruumiinhajua tavaratilan sisällä ja kuljettajan oven ulkopuolella.

Madeleinen jälkiä ei ole löydetty kadonneen yön jälkeen (Kuva: PA)

912 enkelinumeron merkitys

Eddie varoitti myös Cuddle Catista, Madeleinen rakastamasta pehmoeläimestä, jonka Kate otti mukaan kaikkialle tytön katoamisen jälkeen, ja Keela ilmoitti verestä joihinkin Kateen vaatteisiin, jotka tutkittiin rikosteknisesti DNA -todisteiden saamiseksi.

Kun kysytään koirista & apos; Portugalin toimittajan Sandra Felgueiran vuoden 2009 tulosten perusteella Gerry sanoi: '' Voin kertoa teille, että olemme ilmeisesti tarkastelleet todisteita laitoskoirista ja ne ovat uskomattoman epäluotettavia. ''

Kate teki samanlaisia ​​huomautuksia kirjassaan Madeleine.

Molemmat vanhemmat nimettiin argidoiksi - kiinnostaviksi henkilöiksi - päiviä koirien tuonnin jälkeen, mutta tämä asema poistettiin vuonna 2008, kun tapaus arkistoitiin Portugalin poliisin toimesta.

*Madeleine McCannin katoaminen on nyt Netflixissä

Lue lisää

Madeleine McCann Netflix -dokumentti
Kate ja Gerry kieltäytyvät osallistumasta Traileri Kate ja Gerry McCann Mitä tapahtui Madeleine McCannille

Katso Myös: