Trivago, Expedia, AirBnB ja Tripadvisor sopivat hintojen avoimuuden lisäämisestä

Expedia Inc.

Horoskooppi Huomenna

Useat yritykset ovat joutuneet kiistanalaisiin kyseenalaisiin myyntitaktiikoihinsa(Kuva: Getty)



Kaksikymmentäviisi lomayritystä, mukaan lukien suuret tuotemerkit, kuten TripAdvisor, Airbnb ja Google, ovat sopineet hintojen läpinäkyvyyden lisäämisestä kilpailuviranomaisen tutkinnan jälkeen.



Tämä sisältää 'ei anna väärän kuvan huoneen suosiosta' ja näyttää aina koko huoneen hinnan etukäteen.



Kilpailu- ja markkinaviranomainen (CMA) sanoi, että useat vakiintuneet yritykset ovat nyt allekirjoittaneet uudet alakohtaiset periaatteet, jotka antavat parempia oikeuksia lomailijoille.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun CMA ryhtyi täytäntöönpanotoimiin kuutta muuta yritystä - Expedia, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Ebookers ja Trivago - vastaan ​​painemyyntiin, harhaanjohtaviin alennusvaatimuksiin ja provisioihin liittyvistä huolenaiheista.

Vahtikoira sanoi olevansa huolissaan siitä, että jotkut näistä käytännöistä olivat 'harhaanjohtavia ihmisiä' ja estävät heitä löytämään parhaan tarjouksen.



Se lisäsi, että palveluntarjoajat olivat huolissaan mahdollisista kuluttajansuojalakien rikkomisista.

Onko loma -painajainen jättänyt sinut taskusta? Ota yhteyttä: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk



Myös verkkosivustojen ja lomapalvelujen tarjoajien välisiä provisioita on huolestuttanut (Kuva: Getty)

Kaikki kuusi yritystä ovat nyt virallisesti suostuneet puhdistamaan toimipaikkansa ja tekemään sovitut muutokset.

CMA: n toimitusjohtaja Andrea Coscelli sanoi: '' Suuret verkkosivustot ja suuret hotelliketjut ovat sopineet puhdistavansa toimintansa, jos he ovat käyttäneet harhaanjohtavia myyntitaktiikoita, ja ovat allekirjoittaneet alakohtaiset kuluttajalainsäädännön periaatteet tärkeiden tietojen näyttämisestä asiakkaille .

'' CMA valvoo nyt varmistaakseen, että nämä merkittävät merkit, joita miljoonat ihmiset käyttävät vuosittain Yhdistyneessä kuningaskunnassa, pysyvät uskollisina sanalleen. Ryhdymme toimiin, jos löydämme todisteita siitä, että yritykset rikkovat kuluttajalainsäädäntöä. ''

Naomi Leach kuluttajaryhmässä kumpi? sanoi, että CMA: n on nyt varmistettava, että koko toimiala noudattaa muutoksia.

'Mitä? on aiemmin ilmaissut huolensa hotellien varaussivustoilla harhailevista käytännöistä, kuten painemyynnistä, harhaanjohtavista alennuksista ja piilotetuista maksuista, joten olemme tyytyväisiä sääntelyviranomaisen takaamiin sitoumuksiin.

- Mutta kunnes koko teollisuus noudattaa näitä sääntöjä ja tekee tarvittavat muutokset, lomailijat ovat edelleen vaarassa joutua harhaanjohtavien käytäntöjen harhaan.

”Kuluttajat, jotka haluavat välttyä jäämästä kiinni, saattavat huomata, että paras vaihtoehto on soittaa suoraan hotelliin - vaikka otsikon hinta osoittautuisi parhaaksi saatavilla olevaksi tarjoukseksi, varauksen turvaamiseksi voidaan tarjota vaihtoehtoinen alennus tai muu kannustin. ''

Katso Myös: