Totuus 0% autorahoituksesta - miten se toimii ja kuinka hyvät tarjoukset todella ovat

Autot

Horoskooppi Huomenna

Voitko todella jakaa uuden auton kustannukset ilman korkoa?



Haluaisitko uuden auton, mutta sinulla ei ole käteistä edessä? Oletko ajatellut 0% rahoitusta?



Se kuulostaa uskomattomalta diililtä - antaa ihmisten jakaa kustannukset oston jälkeen sen sijaan, että säästettäisiin ennen, ilman kustannuksia.



Myydään harrier-hyppykone

'Kuka ei houkuttele 0%: n rahoitussopimusta uudesta autosta, mutta kuten mikä tahansa sopimus, sinun on tarkistettava ehdot ennen allekirjoittamista, Shaun Armstrong, autorahoituksen tarjoajan toimitusjohtaja Creditplus.co.uk , kertoi NEWSAM Money.

Kuulostaa myös liian hyvältä ollakseen totta. Joten mikä on saalis?

Lue lisää



Kuinka alentaa ajon kustannuksia
Hypermiling - Kuinka käyttää 40% vähemmän polttoainetta Telematiikka - mitä se on ja miten se toimii 6 asiaa, jotka on tarkistettava ENNEN MOT: n saamista Halvimmat autot, joita voit ostaa

Auton rahoitussopimusten 0%: n ongelmat

'Se ei ole huijaus. Ongelmana on, että useimmat ihmiset eivät pääse mukaan. Sinulla on oltava hyvä luottoprofiili, jotta voit turvata useimmat 0%: n kaupat, Armstrong selitti.

Lisäksi 0% rahoitussopimuksen saamiseksi saatat joutua laittamaan suuren talletuksen - joissakin tapauksissa jopa 40% - vaikka näin ei ole kaikissa kaupoissa.



Tämä tarkoittaa sitä, että 0% rahoituksen tarjoaminen voi olla vain mainontaa - houkutella ihmisiä vain tarjoamaan heille paljon kalliimpaa myöhemmin.

'' Kun heidät on ripustettu 0%: n rahoitussopimuksen porkkanaan, ne, jotka eivät täytä ehdot, saavat todennäköisesti toisen sopimuksen, jolla on korkeampi korko - ja voi olla vaikeampaa päästä pois, kun olet neuvotellut jälleenmyyjän kanssa , Armstrong lisäsi.

Tarkista myös auton todellinen hinta ostoksilla. Jälleenmyyjä tai myyjä voi tehdä lainan koron ennakkomaksun asiakkaalle lisäämällä ostettavan auton kokonaiskoron.

Kannattaa tarkistaa, että saat hyvän tarjouksen, katsomalla, mitä auto myy muualla ilman 0%: n tarjousta, ja vertaa sitten, onko ostohinta kohonnut.

Lue lisää

brandon flynn sam smith
Temppuja halvempaan autovakuutukseen
Paras aika uudistaa käytäntösi Kamera, joka voi lyhentää vakuutustasi 6 halvan autovakuutuksen salaisuutta Autovakuutusten vertailu selitetty

PCP vs HP - 0% rahoituksen tyypit

On kaksi tapaa ostaa auto jälleenmyyjän rahoituksella (mieluiten 0%) - PCP ja HP.

PCP: llä - tai henkilökohtaisella sopimuksella - maksat talletuksen ja maksat sitten kuukausittaiset määrätyn ajan. Sen lopussa voit valita, maksatko lopullisen maksun auton omistamiseksi kokonaan tai voit luovuttaa auton jälleenmyyjälle.

HP: llä - tai osamaksulla - maksat myös talletuksen ja maksat kuukausimaksuja, mutta määräajan lopussa auto on sinun.

Tämä tarkoittaa, että maksusi ovat tyypillisesti korkeampia HP -sopimuksella kuin PCP -kaupalla, mutta sen lopussa saat ehdottomasti auton.

Joten jos olet sellainen henkilö, joka haluaa ajaa uutta autoa muutaman vuoden välein, PCP saattaa toimia halvemmalla. Muista kuitenkin, että jos haluat säilyttää sen, sinun on löydettävä suuri pala rahaa kerralla varmistaaksesi omistuksesi sopimuksen lopussa.

Lue lisää

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lainoista
Helppoja tapoja parantaa luottotietojasi Kuinka tarkistaa kelpoisuutesi Totuus mainostetuista hinnoista Apua vaikeuksissa oleville ihmisille

Talletuksen löytäminen

Ihannetapauksessa maksat talletuksesta säästöistä, mutta jos tämä ei ole mahdollista, voit helposti peruuttaa kaikki voitot, jotka olet saavuttanut 0%: n autorahoitussopimuksella, jolloin saat korkoa luottokortiltasi tai luottokortiltasi.

Hyvä uutinen on, että on olemassa tapoja kerätä nämä rahat, jotka maksavat sinulle paljon vähemmän.

Ensinnäkin, jos olet oikeutettu, voit saada jopa 30 kuukautta 0% luotto ostoluottokortilla .

Toiseksi voit käyttää a rahansiirtokortti nostaa käteistä tilillesi. Näihin sisältyy alkuperäinen maksu, mutta voit jakaa takaisinmaksut yli 3 vuodelle ja tarjota efektiivisen koron, joka on hieman yli 1% vuodessa kokonaissaldosta.

Isommille määrille, Henkilökohtaisten lainojen korot ovat aina alhaalla , tällä hetkellä saatavilla 2,8%: n tarjoukset 3 vuoden aikana.

Tietenkin vaara on tässä - kuten 0%: n autorahoitussopimuksissa - parhaat hinnat ja pisin 0%: n jaksot ovat tarjolla vain ihmisille, joilla on parhaat luottoluokitukset.

Lue lisää

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää luottotiedoista
Kuinka parantaa luottoluokitusta Tarkista luottotietosi ilmaiseksi 5 luottotietojen myyttiä Mitä pankit näkevät, kun haet lainaa

Viimeinen varoitus

Muista, että vaikka 0%: n tarjoukset voivat näyttää uskomattoman houkuttelevilta - ja oikein käytetty on loistava tapa rahoittaa uuden auton kustannukset - älä koskaan allekirjoita paikan päällä.

Ja kaiken lisäksi, älä usko sen olevan ainoa vaihtoehto.

'' Aina kannattaa hankkia vaihtoehtoinen rahoitus, jotta sinulla on vararaha, jos et ole oikeutettu 0% korkosopimukseen, Armstrong sanoi.

Tässä on hänen kaksi tärkeintä vinkkiä parhaan hyödyn saamiseen 0%: n autorahoitussopimuksesta:

perussäästöpankin kuolema
  • Tarkista, mitä tapahtuu, jos et menetä maksua. Onko seuraamuksia ja kuinka paljon ne ovat?

  • Älä pakota allekirjoittamaan rahoitussopimusta, olipa se kuinka houkutteleva tahansa, tarkistamatta sitä perusteellisesti. Ota se pois, lue se ja ymmärrä ehdot täysin ennen allekirjoittamista.

Katso Myös: