Tiedemiehet kehittävät tekoälybotin, joka voi kirjoittaa TINDER-bioseja – ja jotkut niistä saavat sinut säikähtämään

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kukaan ei pidä deittailuprofiilin kirjoittamisesta.



On mahdottoman vaikeaa mainostaa itseäsi joutumatta liian itsevarmaksi tai täydelliseksi sotkuksi. Joten miksi et siirtäisi tehtävää tekoälylle?



Koska se on kauheaa, siksi.



Yhdysvaltalainen GetCenturyLink päätti käyttää hermoverkkoaan luodakseen profiileja. Se syötti 500 olemassa olevaa Tinder profiileja ja pyysi tietokonetta tuottamaan 50 uutta.

Seurustelisitko näiden kuvitteellisten naisten kanssa? (Kuva: GetCenturyLink)

500 profiilia poimittiin manuaalisesti Yhdysvaltojen viidestä väkirikkaimmasta kaupungista. Yritys käytti sitten joukkoa algoritmeja uuden biosin tuottamiseksi.



Tulokset ovat, kuten arvata saattaa, ehdotonta hölynpölyä.

Johdonmukaisin niistä oli Jessican: 'Näytän upealta meikin kanssa. Nukun päiväunet, ei matkustamista. Juustovoileivät haluavat suudella niitä. Rakastan lukemista, elokuvia, housuja, vakavasti. Vauva luultavasti seuraava ex gf.'



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Sarahin elämäkerta puolestaan ​​​​lähettäisi mahdolliset kosijat juoksemaan kukkuloille. Huolimatta siitä, kuinka epätoivoinen olet löytääksesi rakkauden, sinun ei todellakaan pitäisi aloittaa elämäkertaasi sanoilla 'jokainen hengitys on tuskaa, poika' ja lopettaa sitä sanoilla 'ehkä neuroottinen'.

Voileivät näyttivät olevan teema, ja sekä Jessican että Sarahin profiilissa ne mainittiin.

Miehet eivät menestyneet paljon paremmin. Chrisin profiili viittaa siihen, että hän on 'instituuttivalmis kasvissyöjä' ja väittää olevansa kitaristi, nyrkkeilijä, kokki, parturi ja asianajaja.

(Kuva: GetCenturyLink)

Vaikka Matt väittää olevansa 'valtava' ja hänen lopullinen gambiittinsa 'pyyhkäistään oikealle', se johtuu siitä, että tekisimme houkuttelevia vauvoja. Mikä, ollakseni oikeudenmukainen, voi itse asiassa olla kunnollinen myyntivaltti Tinder-biolle.

Vaikka tämän kokeen tulokset ovat kauhistuttavia, on täysin mahdollista, että hyvin kirjoitettu tekoäly voisi tuottaa paljon parempia tuloksia. Varsinkin jos siihen syötettiin tietoja yhdestä henkilöstä 500 Internet-satunnaisen sijaan.

Ja Tinder uskoo teknologiaan yleisesti.

Viime vuonna Tinderin perustaja Sean Rad sanoi 'Ajattelen paljon, kuinka voimme käyttää tekoälyä muuttamaan deittailua. Viiden vuoden kuluttua uskon, että vierittämisen, etsimisen ja pyyhkäisemisen sijaan nämä laitteet ovat tarpeeksi älykkäitä antamaan sinulle vastauksen.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: