Love Islandin Theo Campbell ilmoittaa eroavansa tyttöystävänsä Kaz Crossleyn kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Love Islandin Theo Campbell on ilmoittanut eronneensa tyttöystävänsä Kaz Crossleyn kanssa.



28-vuotias, joka nousi kuuluisuuteen ITV2-sarjan 2017-sarjassa, sanoi, että Kaz, 25, oli eronnut hänen kanssaan, mutta hän toivoi heidän palaavan yhteen.



mitä tapahtui ted bundylle

He tekivät suhteestaan ​​virallisen viime vuoden maaliskuussa sen jälkeen, kun he olivat tavanneet Kazin Love Island 2018 -tapahtuman jälkeen, jonka aikana hän oli yhteydessä Josh Denzelin kanssa.



Kun kysyttiin FUBAR -radio kuinka heidän suhteensa sujui Theo oli epämääräinen ja sanoi: 'En halua sanoa liikaa, mutta sanon, että ihmiset näinä päivinä ja rakastavat nykyään, se on hämmentävää. Se on hankala maailma. Minusta tuntuu kanssamme, annoin sille kaiken ja se tuntuu hieman aliarvioidulta. Se on vähän hullua tällä hetkellä. '

Sitten häneltä kysyttiin, olivatko parit tauolla, ja hän vahvisti, että se oli ohi.

Love Islandin Theo Campbell on ilmoittanut eroavansa tyttöystävänsä Kaz Crossleyn kanssa (Kuva: Hewitt / SplashNews.com)



Kaz tuki häntä onnettomuuden jälkeen (Kuva: Instagram)

Theo aloitti sitten naurun naisista ja viittasi siihen, että hänet oli poljettu kokonaan sukupuoleen.



Hän jatkoi: 'En tiedä, miten sitä kutsuttaisiin. Mikä on oikea tapa sanoa se? Minua kiusattiin! En tiedä miten sitä kutsua.

'Luulen, että tytöt ovat yleensä yleensä vaikeita käsitellä… Ennen Kazia minulla ei ollut tyttöystävää viiteen vuoteen, ja sanoin aina, etenkin kun tulin Love Islandilta, siksi en koskaan ollut missään muussa rakkaudessa Saarten tytöt ja mitään sellaista.

- Olin kuin he olisivat henkisesti liian epävakaita! He ovat myös kaikkialla! En halua tulla toimeen kenenkään kanssa. Olen ystäviä heidän kanssaan, mutta en koskaan tee heistä tyttöystävääni!

Theo sanoi olevansa 'täydellinen poikaystävä' (Kuva: Ken McKay/ITV/REX)

'Mutta sitten tapasin Kazin ja olin kuin, tiedät mitä tarkoitan, hän saattaa olla hieman erilainen, mutta kun saat nämä yön yli miljoona seuraajaa ja tuon yön julkkisjutut, se aiheuttaa paljon paineita ihmisten kohtaamiseen, varsinkin, erityisesti tyttöjen ja muiden kanssa!

eubank vs degale suoratoisto

'Yrittäessään saada tasapainon normaalin suhteen ja sen toisen puolen välillä, sitä on vaikea tasapainottaa.

Theo sanoi sitten, että heidän suhteensa ensimmäiset kuusi kuukautta olivat 'hämmästyttäviä', ennen kuin Kaz oletettavasti luovutti, kun he saavuttivat tämän virstanpylvään, mutta hän oli tietysti täydellinen poikaystävä.

Kaz ei ole vielä kommentoinut

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hän lisäsi: 'Tunnen itseni tytöiksi, he pitävät todelliset tunteensa pullossa kuuden kuukauden ajan ja myyvät unensa, ja sitten kuuden kuukauden ajan he ovat kuin' olen saanut hänet nyt ja nyt voin olla oma itseni! '

'Jos olisi olemassa sellainen asia kuin täydellinen poikaystävä, se olisi kasvoni sanakirjassa. Uhrit, jotka olen äskettäin tehnyt !!! ''

Kaz tuki Theoa sen jälkeen, kun hän menetti näkökykynsä toisesta silmästä onnettomuudessa, jossa samppanjakorkki halkaisi sen auki.

Katso Myös: