Tyson Furyn kulmamies tukee raskaansarjan sarjaa taistelemaan uudelleen eläkkeelle jäämisestä huolimatta

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Tyson Furyn entinen leikkuri Jorge Capetillo uskoo, että raskaansarjan mestari tekee eläkkeelle jäävän U-käänteen ja taistelee uudelleen.



Kuuluisa meksikolainen nyrkkeilyvalmentaja pelasti Furyn ammattiuransa ainoalta tappiolta, kun britti sai pahasti haavoja Otto Wallinia vastaan ​​vuonna 2019. Hän oli kulmassa Furyn katkaisijana ja onnistui pysäyttämään verenvuodon riittävästi estääkseen taistelun pysähtymisen ja myönnetty ruotsalaiselle.



Capetillo on pitänyt yhteyttä Furyn perheeseen, ja hän on johtanut Tysonin veljen Tommyn nurkkaa hänen amerikkalaisen debyyttinsä aikana Anthony Tayloria vastaan ​​viime kesänä. Hän on siirtynyt MMA:han valmentaen UFC-perhosarjaa Brandon Morenoa väliaikaiseen mestaruuteen ja työskennellyt tänä viikonloppuna Anthony Pettisin kanssa hänen PFL-pudotuspeliottelussaan Stevie Rayn kanssa Hulu-teatterissa Madison Square Gardenissa.



Puhuminen yksinomaan kanssa NEWSAM Taistelu kun Pettis ja muut PFL-tähdet soittivat avauskelloa New Yorkin pörssissä eilen, Capetillo sanoi, että jos hän olisi vedonlyöntimies, hän tukisi Furyä taistelemaan uudelleen. Pari pitää yhteyttä, ja raskaansarjan mestari oli jopa kutsunut hänet syrjäyttämään Tommyn jälleen hänen ottelussaan. Jake Paul ennen kuin se peruutettiin.

'Sain puhelun Tysonilta ja hän sanoo 'hei Capetillo, Tommy on matkalla Amerikkaan, haluan sinun kouluttavan hänet' ja sanoin hänelle, että kyllä, 100-prosenttisesti', hän sanoi. 'Joten tämä oli pelisuunnitelma, sanoin Anthonylle: 'taistelet perjantaina ja sitten menemme katsomaan Tommya lauantaina'. 'Valitettavasti tappelu katkesi, mutta odotan innolla työskentelyä Furysin kanssa... Tyson on mukana paikka, jossa hän on saavuttanut paljon nyrkkeilyssä.

'Joten, että hän pitää nyt tauon perheensä kanssa, on tarpeeksi reilua hänelle ja hän voi tehdä mitä haluaa. Hän voi jäädä eläkkeelle, hän voi palata nyrkkeilyyn, hän on mies tällä hetkellä ja hän on pelinsä huipulla. '



 Jorge Capetillo pelasti Tyson Furyn tappiolta Otto Wallinille
Jorge Capetillo pelasti Tyson Furyn tappiolta Otto Wallinille ( Kuva: Getty Images)

Luuletko, että Tyson Fury tulee eläkkeellä? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa alla!

Capetillon siirtyminen MMA:han on auttanut tuomaan mukanaan taistelijoita, kuten Pettis ja Moreno, entinen UFC:n kevyensarjan mestari sanoi, että hän vie paljon Furyn katsomisesta. Amerikkalainen on harjoitellut nyrkkeilijän tavoin uusintaotteluaan Rayn kanssa ja sanoo hämmästyneensä siitä, kuinka tietyöt Fury pystyy tekemään 6'9' raskaana sarjana.



'Heck joo', hän vastasi, kun kysyttiin, oliko hän Furyn fani. 'Ilmeisesti hänellä on työmoraali, mutta sillä vuorella Las Vegasissa, jota me juotamme, olen kuin 'mies, hän on iso jätkä mennä sinne'. Nyrkkeilyn työmoraali on jotain, Otin paljon MMA-peliini. En ole koskaan tehnyt niin paljon tietöitä elämässäni, ja nyt kun teen painonpudotuksia paljon helpommin, harjoitusleiri on paljon helpompaa.'

PFL-pudotuspelit pelataan perjantai-iltana suorana lähetyksenä New Yorkin Hulu-teatterista Madison Square Gardenissa, ja skotlantilainen Stevie Ray kohtaa Channel 4:n Anthony Pettisin keskiyöllä.

Katso Myös: