Tyson Furyn muutos ja painonpudotus 400 kilon jättimäisestä laihaksi raskaansarjaksi

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Kaksi vuotta sitten olisi tarvinnut rohkea mies ennustaa, että Tyson Fury olisi jälleen maailmanmestaruuden partaalla.



asetettu elämän voittajille uk

Hän oli pesty taistelija, joka laittoi raskaan raskaansarjan, kun hän painoi hämmästyttävän 400 kiloa hieman yli kaksi vuotta Wladimir Klitschkon järkyttävän järkytyksen jälkeen.



Fury oli kamppaillut selviytyäkseen tällä tavalla saavutetusta maineesta ja omaisuudesta - puhumattakaan yleisön vastenmielisyydestä erimielisyyteen ja kiistanalaiseen luonteeseen - Fury oli laskeutunut juomaan ja huumeiden aiheuttamaan masennukseen.



Pimeimpänä päivänä hän otti Ferrarinsa pyörimään ja melkein ajoi sen seinään, ennen kuin ajatukset hänen isättömästä perheestään vetivät hänet takaisin kuilusta.

Tyson Fury on vetänyt itsensä takaisin partaalta ja huippukuntoon (Kuva: Getty Images)

Furyn nykyinen entinen kouluttaja Ben Davison muistelee hetkeä, kun hän näki tulevan oppilaansa ruoskivan pullon Patronia hississä ja heiluttavan ennen puoltapäivää.



Mutta pian sen jälkeen hän sai tekstin entiseltä maailmanmestarilta, joka merkitsi uskomattoman muutoksen alkua.

Pohdittuaan viime vuoden laihtumistaan ​​Fury kertoi Joe Roganille: '' Söin paljon ja juon paljon ja lopetin sen.



Fury painoi pimeimpinä päivinä (Kuva: Internet tuntematon)

- Painoni nousi liiallisen lagerin juomisesta. Tuoppikassa lageria on 500 kaloria, ja menisin ulos ja juoisin niistä 18, jota seurasi viski ja vodka, sitten pysähdyin matkalla kotiin ja syön pizzat ja kebabit.

-Ennen tein paljon pitkää juoksua ja pitkää nyrkkeilyä, kuten 12–15 kierrosta tyynyillä. Kun laihduin, tein lyhyempiä, räjähtäviä juttuja ja harjoittelin enemmän intervalliharjoittelua.

'Ruokavalioni oli tärkein asia, voit treenata kuin troijalainen soturi, mutta et syö oikein ja ottaa kolme askelta eteenpäin ja kaksi ja puoli taaksepäin.'

www readersoffers co uk

Aiempi valmentaja Ben Davison auttoi Furyä palaamaan kuntoon ja takaisin raiteilleen (Kuva: Getty Images)

Davisonin pehmeästi ja pehmeästi lähestyessään Fury alkoi pudottaa kiloja.

'Ihmiset eivät oikeastaan ​​tiedä, missä laajuudessa Tyson oli aivan alussa', aloittelijavalmentaja kertoi Telegraphille.

'Hän oli huonossa paikassa. Se oli erittäin huono. Joskus katsoin ympäri ja ajattelin, etten tiedä, voidaanko tämä työ tehdä. Minä todella ajattelin niin, kuten monet muutkin.

BIG FIGHT ODDS

Tyson Fury 10/11

Deontay Wilder 10.10

Arvonta 20/1

Klikkaa tästä lyödä vetoa bet365: llä

* Kertoimet voivat muuttua

'Hän luotti minuun, koska kaikki kysyivät, miksi hän palkkasi minut. Minun oli luotettava häneen jättämällä kuntosalini kotona ja sitoutumalla häneen.

- Teimme sitoumuksen toisillemme ja päädyimme tänne. Se on ollut vaikea ja pitkä tie, mutta nyt olemme täällä. Se on ollut hyvä matka. '

khloe kardashian laihtuminen

Hitaasti mutta varmasti kilot alkoivat pudota ja Fury näki valon tunnelin päässä, kun hän alkoi harkita paluuta.

Lue lisää

Tyson Fury voittaa Deontay Wilderin
Fury saapuu kotiin Manchesterin lentokentälle Wilder katkaisee hiljaisuuden Furyn menetyksen jälkeen Wilder erottaa valmentajan tappion jälkeen Furyn isä vaatii häntä eläkkeelle

Hän ilmoitti palaavansa kesäksi 2018, kun hän pysäytti Sefer Seferin ennen kuin hän esitti Francesco Pianetan, mutta hänen paluunsa ei ollut aivan täydellinen, koska häneltä evättiin voitto Wilderia vastaan, kun tuomarit tekivät taistelun tasapeliksi.

Tänä iltana hänellä on mahdollisuus ratkaista kilpailunsa amerikkalaisen kanssa lopullisesti - ja päättää matkansa takaisin partaalta.

Katso Myös: