Ison-Britannian suurin poliisin rikostekninen laboratorio maksaa hakkereille RANSOMin kyberhyökkäyksen jälkeen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Ison-Britannian suurin poliisin rikostekninen laboratorio on maksanut lunnaita hakkereille sen jälkeen, kun sen IT-järjestelmät joutuivat kyberhyökkäyksen kohteeksi, on raportoitu.



Eurofins Scientific, jolla on laboratorioita ympäri maailmaa, sai lunnasohjelmaviruksen tartunnan viikonloppuna 1. ja 2. kesäkuuta.



Hyökkäys vaikutti yhtiön rikosteknisen tytäryhtiön, joka sijaitsee Isossa-Britanniassa ja joka on yksi Ison-Britannian poliisin tärkeimmistä rikosteknisten palvelujen tarjoajista - käsittelee vuosittain yli 70 000 rikostapausta, IT-järjestelmiin.



mel b eddie murphy

Eurofins julkaisi kesäkuun 10. päivänä lausunnon, jonka mukaan hakkerit olivat olleet 'erittäin kehittyneitä ja hyvin resursoituja'.

Kansallinen poliisipäälliköiden neuvosto (NPCC) keskeytti väliaikaisesti hakemusten lähettämisen yritykselle, joka suorittaa DNA-testejä, toksikologisia analyysejä, ampuma-aseita ja tietokonerikosteknisiä tutkimuksia poliisivoimille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

(Kuva: PA)



Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut kaikkeen poliisin rikostekniseen työhön. Voimat pystyivät edelleen suorittamaan sormenjälkianalyysin ja rikospaikan tutkinnan normaalisti.

Poliisin lähteet kertoi BBC:lle että 'erinomaista edistystä' oli saavutettu hyökkäyksen aiheuttamien vahinkojen käsittelyssä, ja viime viikolla Eurofins sanoi, että sen toiminta 'palaa normaaliksi'.



”Eurofinsin IT-henkilöstö sekä heidän sisäiset ja ulkoiset tietoturvatiiminsä ja asiantuntijansa ryhtyivät ripeisiin toimenpiteisiin tapauksen hillitsemiseksi, vaikutusten lieventämiseksi muun muassa ottamalla monet järjestelmät offline-tilaan ja ovat työskennelleet ympäri vuorokauden palauttaakseen IT-toiminnan normaaliksi Ryhmä, joka on kärsinyt', yhtiö sanoi.

Eurofins ei kuitenkaan maininnut, että se oli maksanut lunnaita hakkereille - tai paljastanut, kuinka paljon IT-järjestelmiensä hallinnan palauttaminen maksoi.

mummo korkokengissä

Siinä sanottiin yksinkertaisesti: 'Tämän hyökkäyksen vaikutus taloudelliseen tulokseemme voi valitettavasti olla olennainen'.

(Kuva: Getty/Rex)

14:n henkinen merkitys

'Olemme ryhtyneet välittömiin toimiin minimoidaksemme tämän rikoksen vaikutukset rikosoikeusjärjestelmään', hän sanoi.

'Nämä toimenpiteet ovat väliaikaisia, mutta ne ovat voimassa niin kauan kuin on tarpeen.

Ben Wallace

Turvaministeri Ben Wallace (Kuva: REUTERS/Suzanne Plunkett)

'Crown Prosecution Service (CPS) pyrkii varmistamaan, että kaikki kuulemiset perustuvat edelleen luotettaviin todisteisiin.

'Jos syyttäjät tai poliisi uskovat, että sillä on saattanut olla vaikutusta, he ottavat yhteyttä uhreihin tai todistajiin. Mutta jos uhrit ovat huolissaan, myös kansalliset tukipalvelut ovat saatavilla.

'Haluan kuitenkin korostaa, että tällä hetkellä meillä ei ole syytä uskoa, että EFS:n testaamiin oikeuslääketieteellisiin todisteisiin olisi ollut vaikutusta.'

Yksityiset yritykset ja poliisilaboratoriot ovat tehneet oikeuslääketieteellistä työtä Englannissa ja Walesissa vuodesta lähtien hallituksen rikosteknisen palvelun sulkeminen vuonna 2012.

Eurofins on kolmas suuri oikeuslääketieteen ongelma, joka on iskenyt lainvalvontaviranomaisiin Key Forensic Services -yksikön romahtamisen ja rikostutkinnan jälkeen. väitetyt väärinkäytökset Randox Testingissä .

Isossa-Britanniassa on lahjakkaita tanssijoita
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: